American Pie Company

american pie company5

Oh my, oh my, oh pie! Endelig fik jeg besøgt American Pie Company i Skindergade og det lille etablissement levede op til alle mine søde tærtedrømme og en hel del til. Og nu kan jeg slet ikke stoppe med at drømme om den Bad-ass Bourbon Pecan pie, jeg (bl.a. host host) fik.

Ikke nok med at det føltes lidt som at være med i et afsnit af en amerikansk serie (jeg fik både meget rare Twin Peaks, Beverly/Peach Pit, Gilmore Girls m.m. -vibes), så duftede der vidunderligt og ‘hjemmelavet’ på den helt rigtige måde og tærterne – salte som søde –  var to die for. Intet mindre. For slet ikke at tale om interiøret, der er gennemført. Og meget, meget instagram-venligt ;)

american pie company3american pie company9american pie company1american pie company7american pie company8

What: American Pie Company

Where: Skindergade 25, 1159 Kbh. K.

(Visited 3.457 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. What!! En lækker jakke!! Må man spørge hvor den er skaffet?
  TAK for en altid interessant blog??
  Kh. Stine.

  1. Hej Stine, den er fra Ganni. Selv tak, så hyggeligt at du læser med :) Kram Emily

 2. Åh jeg har så længe gerne vil besøge det sted!
  Hvordan var støjniveauet der inde? Vil det være muligt at kunne sidde der inde og evt læse op til studiet?
  Knus Lisa

  1. Vi var der formiddag/middag og der var der relativt stille, så det tror jeg godt kan gå an :) Klem Emily

 3. De er nogle seje damer, som står bag American Pie Company!

  Da jeg blev gift d. 15. oktober i år, droppede vi bryllupskagen og fik i stedet et kæmpe pie table fra American Pie Company. Det var et kæmpe hit – alle gæster var vildt begejstret. Også lige i min ånd – hjemmebag på et mega højt niveau.

  Erin – en af grundlæggerne kom ud sammen med en hjælper til vores bryllupsreception, hvor de serverede og fortalte om de mange forskellige pies!
  Kan klart anbefales!

  KH
  Tanja

  1. Hej Tanja!

   Ej, hvor skægt!

   Hvad giver man for sådan noget? OG hvor længe var de der?

 4. Haha! Jeg kender godt det, når manden ikke helt forstår stilen ;) meeeen jeg synes det ser virkelig cool ud! Du kan sagtens bære det look <3