Fredagscocktail: Fruity Fashioned

fruity fashioned3

Yay! Så blev det fredag og her er en fredagscocktail lige til fyraften om et øjeblik. Eller om en måned helst. Denne sag skal nemlig forberedes og stå og trække. Det er et frugtigt efterårs-take på klassikeren Old Fashioned. Og selvom det måske er lidt fremmed for nogle at drikke så boozy cocktails uden miksere, så giv det et skud. Som da man skulle lære at drikke kaffe og vin. Er det stadig lidt for meget af det gode, så er det blot at toppe med lidt vand eller hvad hjertet nu engang begærer.

Rigtig god weekend allesammen <3

Ps. Mange flere fredagscocktails til her og nu her.

fruity fashioned7

Jeg har endnu engang fået assitance af min kærestes lillebror, Emil, der er bartender, er ved at åbne en ny bar på Vesterbro (SÅ spændende) og som har Mobilbar. Han kom på denne frugtige efterårsversion af Old Fashioned, som er super nem at lave, man skal blot forberede den lidt i forvejen.

Skal man holde en større fest med fri bar og gode (!) cocktails, så kan jeg på det varmeste anbefale Mobilbar :)

fruity fashioned6

Fruity Fashioned med æble og brombær
Brug et tomt og rent syltetøjsglas eller patentglas, bare der er låg til. Skær et æble i skiver og kom dem og en stor håndfuld brombær i glasset. Anvend helst økologisk frugt. Fyld derefter 2/3 dele af glasset med en mild irsk whiskey eller amerikansk rye. Fyld glasset op med cognac.
Lad glasset stå i en lille måned. Si herefter frugten fra glasset.

Til Cocktails: Kom 1-2 tsk sukkersirup i et glas, tilsæt 1-2 dash Agostura bitters og hæld 5 cl Fruity Fashioned-mix. Rør rundt i 15-20 sekunder, kom isterning(er) i og servér.

fruity fashioned5fruity fashioned2

Meget mere Old Fashioned-trivia på denne glimrende side.

fruity fashioned4

(Visited 1.473 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

    1. Nej, det er ret perfekt. Tænker også at vi skal drive rovdrift på ham, når vi skal holde bryllup ;) Kram E