#Deskfie

deskfie1

Hvad er der i din taske? I din toilettaske? På din badeværelseshylde? I din kuffert? I dit køleskab? På din frokosttallerken? I din basisgarderobe?  Eller på dit skrivebord?

Jeg er selv en nysgerrig hund efter alle variationer af et kig ind i folks hverdagsherligheder, (tilsyneladende) -ligegyldigheder og -hjælpere.

Halvvejs gennem ugen med hjælp fra de her på mit skrivebord:

→ Kaffe. Altid. Max. 3 kopper om dagen dog.

→ Croissant. Lejlighedsvis.

→ The Little Danish Book of Hygge. Man kan jo altid blive dygtigere til det.

→ Stimorol med kirsebær. Smagen holder for kort, men er aldeles vanedannende.

Brilliant Ideas notesbog.

→ Invitationer à la flaskepost til en middag jeg holder næste uge.

Now and zen fra essie. Efterårslakken til neglene.

→ Helena og Eurowoman. Begge til stadig inspiration.

deskfie3

(Visited 2.315 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Jeg knuselsker, at der er to forskellige britiske forlag, der uafhængigt af hinanden har udgivet hver deres bog om dansk hygge nærmest samtidigt. Det gør mig lidt stolt af at være dansker, når vi kan været ophavet til noget så skønt :)

  – og hvor er det i øvrigt dejligt med noget helt low key hverdag fra dig igen. Det har du nu altid været så god til at gøre til en dejlig ting.

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 2. Er du ikke ualmindeligt glad for kage! Jeg synes, der kommer mange billeder af sådan nogle! :D haha

 3. Kiggede på den fine hygge-bog, der stod helt oppe ved kassen, da jeg ventede i køen i Waterstones i London, og blev lidt glad indeni for, at alle briterne lige stod og så på en bog om noget så skønt og dansk som hygge :D

 4. Jeg har faktisk lige gået og tænkt over det selv samme, da jeg og min lille familie lige er flyttet til en helt anden landsdel (fra Kbh til “landet”, gisp!), og jeg går og forsøger at finde mig til rette i mit nye miljø. Fandt ud af at det faktisk er enormt vigtigt for mig at have nogle særlige ting i huset og i tasken, for at jeg føler mig hjemme! Fx citron, mayo, kaffe og te i køkkenet, og læbepomade, vand og kuglepenne i tasken. Helt ordinære ting, som dog virkelig (især i køkkenet) kom til syne ved deres fravær lige til at starte med og jeg var lige ved at græde da jeg så at der ikke var en citron, haha! Følte mig enormt materialistisk, men fandt trøst i at mennesket jo adskiller sig fra aber og andre dyr, netop ved brug af ting og sager ;-)

  1. Dét kan jeg så godt forstå. Og tjo måske det er materialistisk, men jeg er altså ikke bange for at indrømme, at jeg føler en stor tilknytning til visse ting (små som store) og at der er noget, der slet og ret gør mig glad at omgive mig med :) Håber du er faldet godt på plads. Og at der er nok citroner <3 Kram Emily

 5. Hej Emily!

  Ved du, hvad blomsten helst øverst i venstre hjørne af dit skrivebord hedder? Det er den, hvor et rundt blad lige titter ind i højre, øverste hjørne af det første billede?

  1. Av, nej det ved jeg desværre ikke :( Har købt den i blomsterhandleren i Rådhusstræde. Knus Emily

  2. Hej Susanne,

   Mener du mon i venstre hjørne? Hvis det er et rundt blad der stikker ind? For så ligner det en Pilea, også kendt som et “kinesisk pengetræ” :)