Change of plans

plans3

Lige som jeg havde fået den sidste vaccine, malariamedicinen var købt og jeg så småt var begyndt at pakke, fik jeg i torsdags at vide, at den pressetur jeg skulle have været på til Kenya i dag, var aflyst. Eller i alle tilfælde udskudt på ubestemt tid.

Havde glædet mig helt, helt umanerligt, så det er en lidt flad fornemmelse. Men nu ser jeg i stedet frem til ekstra meget efterårshygge og så pønser jeg på at invitere mig selv en tur i Zoo i næste uge som safarierstatning og plaster på såret. Og måske jeg også burde bage lidt chocolate chip cookies. Bare fordi…

plans2

(Visited 5.461 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Ej hvor ærgerligt Emily – så skal man også huske at være ekstra god ved sig selv, når man misser noget man havde set rigtig meget frem til.

  Jeg har tænkt over, om du ikke ville lave et indlæg om “basic” til at have i sit barskab. Jeg ELSKER dine indlæg om fredags cocktails, og ville gerne selv være meget bedre til sådan en selvforkælelse sidst på ugen, jeg aner bare ikke hvad jeg skal have indkøbt til mit barskab – det bliver meget hurtigt til rom, vodka … an then what?

  Nyd weekenden – Carina

  1. Ja mega surt, men sådan er det af og til…

   Dét synes jeg er en vildt god idé, det er noteret. Kram Emily

  1. Det håber jeg virkelig også, havde set sådan frem til den tur. Krydser fingre og tæer :)