2 gode lister til efterårs(ferie)hygge

fall1 fall2

Jeg er aldrig gået af vejen for at lave en lille liste eller to og selvom disse har et par år på bagen, så tjek lige Efterårslisten og 10 rare ting at lave på en regnvejrsdag, hvis I skal bruge inspiration til lidt efterårshygge.

Og apropos lister. Er der en liste I går og savner? Fyr endelig løs. Måske der lige var en eller flere af jeres idéer som undertegnede liste-maniac havde mod på at lave :)

manipedi2_zps6343b5a3

(Visited 2.696 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Altså nu så jeg dit vold sprøde bikini billede på IG, nøj du er såååå flot! Så en liste med hvordan du spiser aaaal den lækre mad som du gør og stadig er så stram :-) ;-)

 2. En jule liste :) Tiden nærmere sig og personligt synes jeg det er enormt hyggeligt at bruge advents søndagene på noget julehygge og komme rigtig i julestemning :)

 3. En liste over København. Morgenmadssteder, steder til middag. Kunst og kultur. Og cocktails ;)

 4. Eeeelsker lister!! Og dine er skønne ;) Som det er blevet nævnt, så flere lister til gode steder i København ( særligt gerne Frederiksberg), steder du gerne vil rejse hen og steder du har rejst, som du vil anbefale og så som også er nævnt, julelister, gaveidéer – særligt gaveidéer til manden, både store, men også gerne mindre ting. Går nemlig med tanken om at lave adventskalender til min kæreste i år, så det ville være dejligt!
  Og måske lister med både bøger du har læst som er gode og bøger du gerne vil læse, skal virkelig i gang med at læse noget mere – og hvornår passer bedre at starte end i efteråret ;)
  Og tusinde tak for en skøn blog!

 5. Tak for en så dejlig blog. Elsker at følge med :-)
  Kunne godt tænke migen liste med blogs, du synes er spændende at følge med I.
  MH Stine