Squad Goals

bryllup

SQUAD GOALS LEVEL 100

Jeg er stadig lidt høj på Italienseventyret og blev så glad, da jeg så disse fine billeder af os på Christinas blog, at jeg lige måtte dele dem her også. Sikke en fornøjelse at dresse sådan op og feste med søde veninder i flere dage i streg altså.

Og lige om lidt er det weekend igen og atter bryllupstid. Jo, den er god nok. Vi skal til endnu et bryllup i denne weekend og jeg glæder mig. Det er nu engang nogle af de bedste fester og jeg synes, det er så spændende og imponerende, at se hvor forskelligt folk griber det an. Og ikke mindst inspirerende i forhold til vores eget bryllup, som forhåbentlig skal stå om et års tid :)

wedding-guest-dresses

(Visited 5.687 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Det har været helt fortryllende at følge med – bryllupper er det smukkeste!

  Jeg tænkte på om du ville dele et indlæg omkring dit skiudstyr, og dele tips til hvad man skal købe og eventuelt hvor? Måske også gode skisports steder? :)

  1. Dejligt at høre Julie :)

   Det vil jeg gerne, men vil næsten få min kæreste til det – det er ham der er eksperten :) Kram og god weekend

 2. I er så lækre! Jeg snappede også nogle af mine veninder, og spurgte om ikke de snart skulle giftes, så jeg kan få lov til at – prøve – at se lige så fremragende ud, som I gør. Nu må vi se ;)
  Jeg glæder mig til at følge med i dit bryllup. Der er i hvert fald kommet masser af inspiration, med den bryllupssæson det har været i år på de forskellige blogs :)

  1. Haha… hvor er du sød, og ja, kan de så se at komme i gang de veninder ;)

   Ja, helt vildt. Vores bliver nok lidt mere low key, men glæder mig under alle omstændigheder <3

 3. Fra en 2017-brud til en anden – hvis du påtænker at holde det i Danmark, skal du snart til at være om dig med locations. Det måtte vi lære på den bitre måde – størstedelen er desværre allerede booket, hvis man altså påtænker forårs- eller sommerbryllup :)