Kaffepause

Jeg tænkte, at jeg hellere måtte tage lidt af min egen medicin, så i dag passede jeg på at holde en lille eftermiddagspause med kaffe, blad, gode (!) og sure pastiller og så friske blomster også.

Var kommet helt ud af vanen med at købe blomster, for vores lejlighed er så varm om sommeren, at de ikke rigtigt kan lide at være her, men nu er det blomstertid igen, føler jeg.

Er jeg i øvrigt den eneste, der er forfalden til Alt for damerne? Min mor og jeg grinte lidt af vores respektive bladvalg forleden. Hun havde købt Eurowoman og Costume, mens jeg abonnerer på AFD…

Ps. Mere pausesnak.

(Visited 2.229 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Jeg køber også alt for damerne hver uge, og jeg er altså kun 30år, så du er ikke den eneste, der synes det er et fedt blad. Desuden synes jeg, de rammer den lidt yngre målgruppe bedre og bedre :-)

  1. Dét er jeg altså glad for at høre Katrine. Jeg synes virkelig godt om deres nuværende moderedaktion og får så meget inspiration derfra + jeg kan som regel godt lide de øvrige artikler + synes det er fedt der osgå er et par opskrifter osv. :) Klem Emily

 2. Ja til ALT for damerne! Der er sket meget dér de seneste år – på den positive måde. Jeg er ægte bladnørd med en god samling af nogle af de ældre udgaver fra bl. a. 1960’erne og 1970’erne, og jeg formåede selvfølgelig også at få en opgave på uni til at handle om bladet – det er virkelig skægt at se, hvordan det har udviklet sig :-) PS: Jeg er 34 :-)

  1. Åh hvor hyggeligt med AFD fra 60’erne og 70’erne det må være et ægte kulturstudie, hvor får man mon fingrene i sådan nogle? Klem Emily

 3. Jeg er helt faldet af på den med magasiner – til gengæld er det bedste i verden en buket blomster i stuen! Ren selvforkælelse! :-)

  frejalyngbo.wordpress.com

 4. Tak fordi du minder mig om pauser søde Emily!
  Hvad hedder den neglelak, som du bærer på billedet? Den er perfekt til min Septemberforelskelse!

  1. Det er shellac i farven Oxblood, men den er stort set magen til min alleryndlingsfarve Wicked fra essie :) Kram Emily

 5. Er stor Alt for Famerne fan… Abonnerer også på det for tiden. Det er bladet jeg altid vender tilbage til.

  1. Hyggeligt at du også abonnerer, og ja, det er altså et godt lille blad :) Knus Emily

 6. Jeg lidt forfalden til min mors Femina blade, også selvom der er ca. fire år til jeg rammer den lave ende af målgruppen, som vist er 30 ;)

  1. Haha… vi er vist nogle gamle sjæle her ;) Må teste Femina af også kan jeg godt høre :) Kram E

 7. Jeg kan ikke lade være at tænke, at det her indlæg er skjult reklame for Lakerol? Du lavede en snap, hvor du viste en kasse med dem. Du havde fået tilsendt? Og så har du lavet en Instagram-post, hvor de også er ’tilfældigt’ placeret. Selvom du har fået dem i gave, er det vel stadig en form for markedsføring med så meget eksponering over – undskyld udtrykket – en skide æske pastiller. Bh Maria

  1. Hej Maria, nej det er det ikke. Sådan noget praktiserer jeg ikke. Du har helt ret i, at jeg har fået dem tilsendt, men det var uden mit vidende (har ikke sagt ja til at modtage dem eller indgået nogen aftale omkring dem). Kunne virkelig godt lide dem (og er mægtig glad for Läkerol generelt, derfor den begejstrede Snap) og derfor spiste jeg dem/havde jeg dem med, da jeg holdt kaffepause :) Det er man som blog og medie helt i sin gode ret til.
   Nå ja, og så synes jeg de passede fint ind farvesammensætningen da jeg tog billedet og havde dem lige ved hånden og så kom de med. Mere havde jeg egentlig ikke tænkt over det.
   Jeg modtager mange (mange!) ting hver eneste dag og det er de færreste I ser, fordi de slet og ret ikke falder i min smag/er noget jeg kan anbefale videre. Men hvis jeg synes godt om noget, så deler jeg det altså gladeligt. Akkurat som det foregår i et magasin eller en avis, hvor mange ting også bliver sorteret fra, men nogle ender med at få spalteplads eller taletid.
   Jeg markerer altid ret tydeligt hvad der er sponsoreret/annoncer, så er ked af, hvis du føler du bør være på vagt.
   Klem Emily