My happy place

annonce-u-baggrund11
ystad2

Der er to steder, der har øjeblikkelig afslappende effekt på mig. Måske der er lidt flere endda, men under alle omstændigheder er jeg særligt glad for to: Mine forældres sommerhus i Hornbæk og så Ystad Saltsjöbad i Skåne, hvor vi var i weekenden.

Jeg øver og øver jo med det der afslapning og synes efterhånden det går helt godt, men derfor er det stadig rart af og til at hive stikket helt for 24 timer og tage til et sted, hvor man nusser rundt i badekåbe og kan komme fuldstændig ned i gear. Velværetid for to.

Og vi fik badet i havet, spist virkelig dejlig mad (inkl. yndlingsmorgenbuffet) og slappet af udenfor ved poolen og indenfor til havudsigt i pejsestuen. Så rart altså.

Ystad Saltsjöbad har været så søde at invitere på opholdet (og derfor har jeg markeret det som annonce), mange tak for at have os :)

ystad3

Sover ekstra godt her.

ystad4

Burger og de bedste fritter.

ystad6

Drømmemanden i afslapningspositur.

ystad1

Læsning ved poolen i det smukkeste sensommervejr. Jeg har været på Ystad Saltsjöbad en gang om året de seneste 5 år, men altid om vinteren og det var så dejligt at besøge stedet på denne årstid, hvor man for alvor kan bruge poolen, bade i havet osv.

ystad7

Jeg har en ting for kønne vaske. Og skønhedssager i hotelstørrelse.

ystad5

Eftermiddagskaffe og -hygge på værelset inden spa.

 

(Visited 2.875 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Det er det bedste :) Hvor var du henne? Måske jeg snart skal prøve noget nyt :) Knus Emily

 1. Ser godt nok ud som et lækkert sted deroppe i Sverige:-)
  Afalspning er nemlig noget, som nogle af os skal lære og ikke har indbygget fra naturens hånd.
  BTW – dit nye bloglook er super flot – har vist bare ikke fået kommenteret på det, da du ændrede det:-)

  1. Der er SÅ skønt Tina :)
   Helt korrekt, jeg er så dårlig til det, men bliver langsomt bedre og bedre. Tak, hvor er det sødt af dig at skrive det, er også selv så tilfreds med den lille ‘makeover’. Knus Emily

 2. Ih, det her opslag får mig bare til at glæde mig endnu mere til om 2½ uge, hvor jeg skal derover med min mand. Opholdet er min morgengave fra ham til mig i forbindelse med vores bryllup i juni, og vi skal bl.a. prøve The Creek Experience og have 3-retters menu lørdag aften. Det ser så rart ud alt sammen, og jeg glæder mig! :-)

 3. Forleden hørte jeg Det næste kapitel på Radio 24/7, hvor Anders Matthesen var gæst. Ud over at være virkelig behagelig at høre på, så talte han også om noget virkelig interessant, nemlig afslapning og stilhed. Om den ydre stilhed og den indre, og hvordan man kan rumme meget ydre støj, hvis man evner at holde din indre stilhed og tage sig tid til netop det. Du kan jo høre det, hvis du synes :-) Det findes som podcast på 24/7-appen :-)

  1. Dét vil jeg bestemt gøre Mathilde, tak for tippet <3 Han virker generelt så skarp og interessant, så der er helt sikkert noget at hente, glæder mig til at høre det. Kram Emily

 4. Det ser super dejligt ud! Jeg bliver dog altid liiiidt irriteret/tvivlsom, når du, som du af og til gør, skriver, hvordan du er dårlig til at få slappet af og taget pauser…. undskyld, men set ud fra dine indlæg (f.eks. om ugen der gik), snaps, Instagram mm., ser det ud til, at dit liv og din hverdag er noget, mange drømmer(!!!) om at kunne gøre bare en gang om måneden. Jeg mener… du er super ofte ude at rejse (med eller uden job), dit job involverer lækre events og middage, og du kan tage på spaophold mm. i løbet af ugen.
  For os andre med “normalt” fuldtidsarbejde, børn, spaghetti og ketchup til aftensmad bliver jeg lidt provokeret, når du nævner, hvor svært du har ved at tage stikket. For en som mig udefra, der kæmper mig igennem hverdagen, og som maks er ude at spise én gang hver anden måned og ikke har set noget i nærheden af rejser eller aldrig oplevet et spaophold, virker det lidt forkælet eller malplaceret, når DU skriver, at du har brug for afslapning………. undskyld, men jeg håber, du forstår! Jeg kunne bare VIRKELIG godt trænge til, at I bloggere indrømmede, hvor overdrevet priviligerede og forkælede I er på mange områder!!! :-)

  1. Hej Emma, det kan jeg sagtens forstå. Men synes ikke at det at være priviligeret (og i øvrigt være meget taknemmelig over det!) nødvendigvis kan sidestilles med at være god til at slappe af…
   Man ser jo som regel tingene fra ens eget perspektiv og det er bestemt ikke for at lyde utaknemmelig. Det er noget der ligger mig på sinde fordi jeg vitterligt har svært ved at tage en pause og koble af og altid liiiiiige skal ‘det og det og det’ før jeg kan sætte mig ned.
   Jeg ved (endnu) slet ikke hvordan det er at få en hverdag til at hænge sammen med børn m.m. men har stor respekt for dem der gør og får det til at fungere.

   Samtidig ved jeg også at rigtig mange, især kvinder, har svært ved at koble af, er stressede og glemmer dem selv. Så snarere end at være en klagesang fra mig, så er det tænkt som et opråb til andre kvinder om at huske at trække vejret, tage de små pauser osv., når jeg skriver om afslapning.

   Og så synes jeg selv, at jeg gør meget ud af at fortælle, hvor glad jeg er for de ting jeg laver og hvor priviligeret jeg føler mig over, at kunne have det sådan.
   Samtidig med at jeg er stolt over det, for det er bestemt noget, jeg har arbejdet hårdt for og vedvarende gør. Når det er sagt må du endelig også huske, at det du ser her/på Instagram/på Snap er et meget lille uddrag af mit liv. Og det er den del, der er hyggelig, underholdende og (forhåbentlig) inspirerende. Alt det andet holder jeg (for det meste) for mig selv ;)

   Mange kram Emily

   1. Hej Emily!

    Tusind tak for dit positive og konstruktive svar :-) Det bekræfter mig i, at du er en dygtig og intelligent kvinde, som svarer ordentligt i stedet for at føle det som mudderkast.

    Jeg glemte lige at få med i tidligere kommentar, at jeg, omend min lille kritik, nyder at følge din blog! Hav en dejlig aften!

    1. Synes din kommentar var så fin og den fik mig endda til at trække på smilebåndet fordi du jo på sin vis har ret ;) Så selvfølgelig skal du da have et ordentligt svar.
     Dét er jeg så glad for at høre!
     Lige tilbage :) Klem E

 5. Hi Emily….. Er blevet inspireret og skal en tur til Ystad i november med min dejlige mand … Glæder mig vildt og ville høre dig om du har prøvet nogle af deres behandlinger ? Der er så mange, der minder om hinanden, så hvis du kunne anbefale ???

  1. Hej Lykke, jeg har ‘kun’ prøvet deres Creek Experience og så klassisk massage. Begge dele kan anbefales :) Mht. Creek Experience synes jeg man får en rigtig fin oplevelse for pengene, dog skal man være opmærksom på at man bliver guidet i en gruppe og at man udfører ‘behandlingerne’ selv/på ens partner. Ret hyggeligt som par/veninder synes jeg. Håber I får en vidunderlig tur :) Kram Emily