Weekly Wanted: Adventsgaver til hende

ww46Skal du give adventsgaver til din søster, veninde eller mor? Eller måske din kæreste mangler lidt inspiration? ;) Her er mine bud på hvad jeg selv kunne finde på at give – og ønsker mig. Hint hint kærestetype…

Ps. Med undtagelse af julekalenderen, så er det fleste også glimrende julegaver, hvis du er tidligt ude. Det vil jeg prøve at være i år.

 1. Caliper Body Oil fra & Other Stories.
 2. Gel Couture ekstra holdbar neglelak og topcoat fra essie.
 3. Marmorfad fra Notre Dame.
 4. Stribede trusser fra Love Stories.
 5. The Kinfolk Home af Nathan Williams.
 6. T-shirt med tukanbroderi fra Lovechild (der findes flere forskellige).
 7. Salt og peber fra Nicolas Vahé.
 8. Lakridsjulekalender fra Johan Bülow.

indeholder reklame i form af affiliatelinks

 

(Visited 3.862 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. åh jeg har også lige hintet min kæreste med sådan en adventskalender “åh skat se lige den flotte adventskurv som Laura fik af sin skønne kæreste” :D :D Mon det virker? Det håber jeg :)

  Det er i hvert fald nogle fine bud som jeg selv godt kunne bruge :)

  1. Haha… ja men det er lidt af en balancegang med de mænd. Det handler om at plante et frø, men om ikke at presse for meget tror jeg ;) Kram E

 2. Jeg foreslog min kæreste for nogle uger siden, at vi kunne give hinanden kaldenderpakker i år. Bare sådan nogle små gaver, ik? Chokolade! Så kunne vi skiftes til at give hinanden én hver dag. Men altså… han reagerede nærmest ikke. Jeg har ham mistænkt for, at han jo ved, at han får adventspakker hvert år, så hvorfor gøre så meget ud af det? ha ha, mænd!

 3. Foreslår at du laver sådan en liste med ideer til adventsgaver til mænd :) Kunne virkelig godt bruge noget inspiration!