Min ønskeliste

 

ww29

Mens mine nærmeste altid lader til at synes, at jeg er helt umulig at give gaver, så synes jeg selv, at det er en ret enkel sag ;) Men nok også en kende kedelig. For jeg ønsker mig stort set altid det samme. En god bog, endnu en kop til samlingen, en lækker strik, pæne guldsmykker, et dejligt duftlys eller en ligeså parfume/sæbe, erstatninger for opbrugte skønhedsfavoritter og så er der jo også altid en taske- eller skodrøm eller et andet ekstravagant ønske, som det ikke ville gøre noget, hvis julemanden kiggede forbi med ;)

Ps. Mangler man inspiration til egen ønskeliste kan det også svare sig at kigge i årets Weekly Wanted indlæg.

 1. Pumps i rulam fra By Malene Birger.
 2. Hvid strik fra Ganni.
 3. Duftlys fra Byredo.
 4. Flora kop fra Royal Copenhagen.
 5. Born to run af Bruce Springsteen.
 6. Skuldertaske fra J. W. Anderson.
 7. Håndsæbe og håndcreme fra Aesop.
 8. Forgyldte øreringe fra Julie Sandlau.
 9. Sovemaske med lavendel fra Holistic Silk.
 10. Stribet satinkjole fra Faithfull the Brand (og alt andet derfra).
 11. Cashmere sweater med broderi fra Lingua Franca.
 12. Silkebandana fra Malene Hocke.
 13. Glittersokker fra Custommade.

Indeholder reklame i form af affiliatelinks.

(Visited 7.218 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

1 Kommentar

 1. Mine nærmeste synes også at jeg er umulig at købe gave til men jeg forstår det slet ikke fordi jeg synes jeg forelsker mig i så mange forskellige ting, og ligesom dig er det meget same same but different hvert år :)