Weekly Wanted: Adventsgaver til ham

ww48

I sidste uge var det adventsgaver til damerne, der var på tapetet, men herrerne skal selvfølgelig ikke snydes. Og da det allerede er første søndag i advent nu på søndag, er det lidt i 11. time. Men I kan lige nå det. Hvis I altså giver jeres kæreste/bror/far adventsgaver? Ellers går de fleste af dem også mere end fint an som julegaver, hvis I er tidligt ude :)

Jeg gør og selvom jeg netop er stukket (midlertidigt) af til de varme lande, så har jeg sørget for at der ligger adventsgaver klar til min kæreste til de to søndage jeg er væk #wifeypoint ;)

 1. Kasket i uld fra Stussy
 2. 3 numre af Euroman
 3. Minimalistisk ur fra ASOS
 4. Napue Kyro Gin
 5. Kokkekniv fra Fiskars
 6. Her er jeg af Jonathan Safran Foer
 7. Ansigts- og skægolie fra Mr. Bear Beard
 8. Face Scrub fra Clinique
 9. Hvid tee fra Forét
 10. Sneakers cleaning kit fra Jason Mark
 11. Sportens Trumfer quiz fra Bezzerwizzer

indeholder reklame i form af affiliatelinks

(Visited 3.492 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer