Postkort fra Canggu

Rigtigt godt nytår allesammen <3 Som I nok kan fornemme på aktiviteten her på min lille web-matrikel, så er der gået fuldstændig ferie i maskineriet. Så dejligt. Og det føles også lidt dovent og forbudt. Men det er nu engang rart af og til at zone helt ud og ikke tænke på noget som helst. Godt for krop, sjæl og kreativitet.

Dagene mellem jul og nytår forsvandt i en tåge af hygge, læsning og afslapning. Præcis som de har for vane hjemme. Ingen forskel der.

Altså lige med undtagelse af, at det meste af det foregik på stranden her i Canggu og at der også var en del surfsessioner blandet i afslapningssuppen. Og lidt oplevelsesture rundt på scooter.

Således har vi netop også været ude at lege i bølgerne tidligt her til morgen, efterfulgt af en god morgenmad (der altså smager ekstra godt efter sådan en tur) og nu er vi på vej ind i landet, til Ubud for at opleve lidt andet af alt det Bali har at byde på.

Jeg håber, I får en dejlig mandag, selvom 2. januar altså notorisk er lidt af en bitch.

Kram

E

Ps. Jeg kigger ind med et lille postkort i ny og næ i denne uge og så er bloggen ellers tilbage i sin sædvanlige rytme igen i næste uge.

(Visited 3.403 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Lyder skønt med en ferie på Bali! Var der selv sidste år og tog på LaPoint surfcamp i Canggu – Vildt god oplevelse. Jeg blev ret vild med surfing der og vil meget gerne prøve det nogle andre steder også, og tænkte derfor på om du ikke vil lave en lille “guide” til/om de forskellige steder i har surfet, da i efterhånden har prøvet det et del – Ville i hvertfald elske sådan et indlæg.

  Godt nytår!

  1. Hej Rikke, tusind tak og i lige måde! Det kan du tro, der kommer i alle tilfælde snart noget surfrelateret, for I er flere der har spurgt. Så fedt med så mange surferpiger :D Kram E

 2. Jeg forstår altså ikke, hvordan du kan rejse så meget…?

  Ved godt du siger, at det er nu, inden man får børn, det skal gøres, men alligevel…;-)

  1. Altså i forhold til tid eller hvordan? :) 2016 blev et vældigt rejseår (og jeg nød det!) og mange af dem var arbejdsrelaterede, men så var der også tre der ‘bare’ var ferie for min kæreste og jeg :) Knus Emily

 3. Det lyder som den dejligste form får måde, at fejre ‘mellem jul og nytår’ på ;) Jeg kunne i hvert fald snildt, have brugt lidt tid på stranden, med en god bog og en drink.
  Du ser bestemt også ud til at trives i det, og din kjole er virkelig virkelig fin. Den ser smadder behagelig ud, i forhold til når man tilbringer tid i varmere temperaturer.
  Godt nytår!

  // http://www.jannifromtheblog.dk

  1. Ja jeg stornyder virkelig, virkelig også! Så lækkert altså <3
   Tak og lige tilbage. Klem Emily

 4. Lidt pudsigt med din kommentar, Mette. Jeg er fakisk glad for, at jeg ikke er den eneste, der studser over de mange rejser. Eller forbruget i det hele taget;-) Jeg er altså ikke en bitter-mis, men vil gerne pippe;-)

  Det må være fedt, og jeg under dig stor fremgang, Emily. Alligevel kan jeg ikke lade være med at spekulere over, hvor meget vi andre er med til at sponsorere bloggeres (ofte ret store) forbrug, når vi vælger at følge med. Især de mange sponsorerede indlæg giver stof til eftertankte. Men ja, det er jo frivilligt at følge med;-)

  Håber du har en dejlig ferie – den er dig jo vel undt;-)

  1. Det synes jeg lidt er et spørgsmål, der strækker sig ind i min, for slet ikke at tale om min kærestes privatøkonomi og den vil jeg gerne holde netop privat. Økonomi og forbrug er en kompleks størrelse og i modsætning til mange på min alder har jeg eksempelvis ikke bil, ligesom jeg bor til leje. Om det er dumt eller smart at jeg bruger mine penge på tasker og rejser i stedet for mursten, tænker jeg er min egen sag. Og hvordan andre bloggere forbruger (og husk at hvad man ser både hos mig og andre, blot er en flig af vores virkelighed), kan jeg eller skal jeg ikke stå til ansvar for.
   Om du som læser bidrager til det ene eller det andet, er nok heller ikke lige så sort/hvidt, men ser man tingene på den måde finansierer du også noget af din tandlæges ferie, når du får fikset et hul, betaler H&M-ekspedientens hårextensions, når du handler der, journalistens restaurantbesøg når du læser Politiken eller ELLE osv. osv. Akkurat ligesom jeg – hvis man ser det sådan – er med til at betale for noget for dig, når jeg køber en vare eller gør brug af en ydelse, som man ‘sælger’ i dit fag :)
   Og ja, som du selv skriver er det både frivilligt og også helt gratis at følge med. Knus Emily

 5. Ser sååå dejligt ud, her hjemme drömmer vi også om Bali, kom gerne med lidt tips på bloggen om hvad man skal se og opleve når du har tid. Ellers lyder det helt riktigt og mgt sundt at holde pause og nyde roen. Fortsat dejlig ferie og tak for inspirerande blog!
  Kh
  Caroline