Weekend-tid

Billede herfra – herligt vintage Golden Globes/Oscars galleri.

Jeg er på et skægt video- og fotoshoot i dag, der bl.a. involverer Penny og et surfboard (ikke nødvendigvis sammen), men om lidt ringer klokken ind til weekend og jeg glæder mig helt vildt. I morgen har jeg nemlig en date med min yndlingsbaby, hans mor og hans anden tante (måske bedre kendt her som pigekollektivets øvrige beboere) og vi skal catche up og hygge hele dagen. Og måske spise en lille fastelavnsbolle.

Søndag har jeg en løbedate med begge mine yndlingsløbemakkere (Penny og Sofie) og ellers tror jeg bare, jeg skal spendere lidt kvalitetstid på sofaen med hund, kaffe, mand og bog. Det er nu engang også rart at være hjemme igen.

Her er lidt herligheder, mærkværdigheder, vigtigheder og finurligheder fra www at slappe af med i weekenden:

De bedste kjoler til Golden Globes (jeg er helt vild med Emma Stones kjole!) og en rammende og morsom gennemgang af både de bedste og værste…

Og nu vi er ved Golden Globes, så se lige Meryl Streeps tale. Og læs evt. også denne artikel.

5 frisurer du kan lave i bilen.

Grød med karamelliserede æbler og pecannødder søndag morgen? Ja tak!

Et fint venskab mellem mand og kvinde (og om det ikke at blive kærester).

Hvor meget kaffe bør man egentlig drikke?

Når du gerne vil købe makeup online, men ikke er sikker på farven: Findation. Hvis app’en kan det, den lover, er det skisme smart.

Ad og gys! Men hvis du heller ikke er så flittig, til at få vasket dine bh’er, så er det måske meget godt at kigge med.

Jeg ønsker jer en mægtig god weekend <3

Klem

Emily

(Visited 1.773 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Synes disse indlæg er ret skønne, det er hyggeligt at komme lidt omkring på nettet. Sider jeg ikke altid selv kender til i forvejen. Det lyder som en ret perfekt weekend oven på en rejse.
    Vi har været på 3 ugers juleferie i DK og denne uge har været hård at komme igennem med jetlag og udmattelse. Men børnene er til hhv. Fodbold og gymnastik i dag og så håber vi på en lille skitur i morgen.

    1. Dejligt at høre Mette :D Og hvor fedt med dagsskitur, bare det var mig :) Kram Emily

  2. Jeg er enig med den anden Mette nedenfor – ELSKER disse indlæg. Jeg bookmarker ofte dem, jeg gerne vil læse, når jeg har lidt fritid fra studie eller andre praktiske (og ofte halvkedelige) ting og sager. Det er så hyggeligt med sådanne links, man ikke ellers ville kunne snuse sig frem til:)