God weekend

Weekend happy dance.

Jeg går på weekend nu og glæder mig til at sove længe(re), spise min lørdagscroissant, hænge ud på sofa, løbe tur med mine yndlingsløbemakkere (Pen og Sof), læse spændende bog færdig, flette fingre med min mand, få fikset det sidste inden boligreportage i starten af næste uge og så overvejer jeg også kraftigst at gå med på den københavnske version af Women’s March i morgen. Måske I også er nogen der går med?

Uanset hvad så håber jeg, at I får en helt vidunderlig weekend fuld af gode stunder (og fastelavnsboller) <3

Og se lige hvad jeg fik i julegave af klog kæreste. Tukan-tee! :D

(Visited 2.690 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Jubiii, så ses vi måske i mængden til Women’s March i morgen. Jeg tager min datter med, og vi skal printe et skilt herfra http://jointheuproar.com/ – men det bliver svært at vælge! Ønsker dig en dejlig weekend ;)

  2. Lyder som en skøn weekend! Hvor køber du din lørdagscroissant? Har du prøvet alimentaris? Den er god! Måske den bedste på Bryggen ??