Interior details

Jeg sørgede for også selv at snappe et par billeder i går, nu da jeg havde ryddet op og gjort klar til boligreportageholdet. Selvom jeg egentlig er temmelig ordentligt anlagt i almindelighed, så bliver det hele alligevel lige tunet lidt til sådan en lejlighed og så var det jo bare også at knipse løs selv, inden hverdagsrodet atter indtræffer.

Her er først lidt udsnit og detaljer :)

De smukke buketter er fra Poppykalas, som jeg først lige har opdaget, men hvor jeg kommer til at købe mine ugentlige torsdagsblomster en gang eller to eller mange fremover. Elsker at de har det der ‘jeg har lige selv plukket dem i en vejkant’-look tilsat noget ekstravagant.

(Visited 5.133 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

35 Kommentarer

 1. Jeg er vild med din bogreol og din hjemmearbejdsplads – har du nogensinde lagt billeder op af det? Vi skal til at lave hjemmearbejdsplads og jeg mangler ideer til hylder mm og det i har gjort, ligner præcis det jeg vil have..

  1. Nej det er ret nyt at det er kommet helt på plads, men skal se om ikke jeg kan vise lidt mere i den kommende uge :)

 2. Ej en god idé med at vise sine parfumer frem i et skab, i stedet for de samler støv inde i badeværelseskabet – sådan jeg har det. Hvor er det skab fra? Tænker jeg godt kunne lokke kæresten med på den idé, det er som om mandeparfumer også kommer i flotte flasker ;)

  1. Det er nemlgi et hit. Har lige købt det og knuselsker det! Det er købt hos Cousins i Vendersgade og er det eneste af sin slags, men de har mange lignende :)

 3. Jeres hjem ser virkelig hyggeligt ud, og af at kigge på billederne, får jeg en rigtig “hjem” følelse. Den kan man bestemt ikke få alle steder, men den har I formået at skabe ganske fint! :)

  1. Tak hvor er du sød. Synes ellers det er lidt svært i nybyggeri, men er også selv ved at være godt tilfreds :)

 4. Så fint et hjem, glæder mig til at læse artiklen.

  Gulvtæppet ved planterne, hvor er det fra?

  Lene ♥

  1. Den store her er en lidt kostbar sag (både pga størrelsen og de blomster der er i) og stod til 500 kr. Men de laver buketter i alle prisklasser :)

  1. Det er en vi har fået lavet af ByMakholm specielt så den passer til vores væg. Vi er SÅ glade for den :) Klem Emily