Office details

Lidt mere fra vores lille hjemmekontor. Der nok primært er mit lille hjemmekontor. Og fotostudie. Og opbevaringsplads/kamerastation/bibliotek/skønhedsarsenal. Elsker det.

Har praktiseret studie- og hjemmearbejdsplads siden jeg flyttede hjemmefra (ja, ja det er meget længe siden) og har altid haft et lille arbejdshjørne, selv i mine mindste boliger, men det er en fantastisk luksus at have et helt rum til formålet.

Arbejder I (af og til) hjemmefra? Og sker det i så fald fra sofaen eller spisebordet eller har I også en særlig plads til formålet? :)

(Visited 3.907 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

  1. Av, ved det desværre ikke. Det er nogle kontormøbler fra min morfars kontor i 60’erne/70’erne, der har stået hos mine bedsteforældre så længe jeg kan huske og nu bor hos mig :)

 1. Det er en integreret del af vores hverdag, at min mand og jeg hver arbejder hjemme en dag (måske to) om ugen. Uden den frihed og fleksibilitet kunne familiehverdagslogistikken simpelthen ikke gå op. Vi har også et helt rum afsat til hjemmekontor, og det er så skønt at kunne lukke døren og sige “Nå, nu er det fyraften!”.

  1. Ja ikke? Og det kan jeg snildt forestille mig, forstår slet ikke hvordan børnefamilier får kabalen til at gå op, men beundrer jer helt vildt! :) Kram E

  2. Har også et rum dedikeret til formålet – benytter mig nemlig også meget af hjemmearbejde, især om aftenen. Det gør min mand også – ellers går vores familiekabale nemlig heller ikke op. Jeg tror “hemmeligheden” for mange er fleksible arbejdstider og muligheden for at arbejde hjemme om aftenen eller en hel dag så transporten spares. Det er i hvert fald det, der gør, at det hele hænger sammen for os. Og så tror jeg ens prioriteter ofte ændrer sig, så det bliver helt naturligt at prioritere tid med barnet. Plus det selvfølgelig giver ro i maven at man “bare” kan gøre arbejdet færdig om aftenen.
   Elsker at have det ekstra rum og det er faktisk et af de rum, jeg er gladest for i vores hjem :)

  1. Det er to plader vi har fået skåret og købt i Silvan, som vi har lagt over bukke + en kommode fra Ikea :) Knus Emily

 2. Jeg har arbejdet hjemme ind til nu, men får nu en kontorplads fra næste måned. Glæder mig virkelig meget, da jeg ikke altid er mest produktiv derhjemme :( Fin kontorplads du har skabt ellers – tak for at dele.

  1. Det lyder nu også dejligt med en kontorplads. Jeg har det omvendt, er mest effektiv hjemme, men der er en masse lavpraktik (+ det sociale) der er nemmere ude, så har også ‘kontor ude i byen’ :) Håber det bliver et hit for dig. Kram E

 3. Har desværre aldrig mulighed for, at arbejde hjemmefra, så jeg bruger bare min bærbar, hvor det nu lige passer. Jeg er vild din kontorstol. Synes det er sjældent, at man støder på nogle, som er sådan rigtigt kønne (;

 4. Jeg vil (næsten) give min venstre arm for det Wolfgang Tillmans billede – sig endelig til hvis du vil af med det en dag ;)
  Ellers er jeg – som altid – helt forelsket i din indretningsstil! :)

  1. Uh det tror jeg nu ikke kommer til at ske, knuselsker det billede ;) Tak hvor er du sød <3 Klem Emily

 5. Simpelthen et fint hjemme kontor, vi er netop ved at indrette et hjemmekontor så må lige hører hvilken farve er jeres plade? Er det mdf? Og hvor dyb er den? Tak for skøn blog

  1. Den er sådan meleret mørkegrå, tror det er mdf, men er ikke lige ekspert på det område. Men det er en af de der plader de har, man kan få skåret i alle mål :) Vi fik den bare lavet så den passede til kontoret (der er et indhak, som vi lod være bestemmende for dybden), ca 50 cm tror jeg. Selv tak og tak for at du læser med :) Knus Emily

 6. Hvor er din eksterne skærm fra? Og er du tilfreds med kvaliteten? :-) Leder efter et alternativ til de fine (og dyre) Apple skærme! – tak!