Weekly Wanted

Tolv pæne til hjemmet. Store og små. Min drømmestol blandt andet. Og et skærebræt i sildebensmønster til at dulme min ulykkelige kærlighed til sildebensparketgulv. Sådan noget lægger man jo ikke liiiige i en lejelejlighed, så indtil jeg kan placere drømmestolen på drømmegulvet, kan jeg i det mindste muntre mig med tanken, hver gang jeg laver mad.

Nummer otte bliver dog klikket hjem først, for sådan en mangler vi og jeg har længe været på udkig efter en, jeg også kunne holde ud at se på. Vi har bestemt ikke nogen overdådig vinsamling, men jeg har et par gode flasker champagne og vin, som jeg gerne vil behandle bedst muligt ved at have dem liggende i stedet for stående.

 1. Skæg kaktusvase fra Notre Dame
 2. Væglampe med tredelt arm fra Ellos Home
 3. Guldfarvet salatbestik fra ferm LIVING
 4. Flagermusstol fra Cuero
 5. Plakat med blåt print fra Ellos Home
 6. Lågkrukke med prikker fra Julie Bonde
 7. Guldfarvede måleskeer fra ferm LIVING
 8. Skulpturel, lille vinreol fra Ellos Home
 9. Eat, drink, nap coffee table book fra SoHo House
 10. Skærebræt i teaktræ med sildebensmønster fra Skagerak
 11. Stor, blå vase fra Ditte Fischer
 12. Navyblåt sengetøj fra Ellos Home

indholder reklame i form af affiliatelinks

(Visited 3.149 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Du skal da købe min originale flagermusstol i stedet i det flotteste cognacfarvede skind og uden alle de der syninger på tværs ?
  Ej, dårlig stil at trolle. Ville egentlig også bare konstatere, at det var fiiine ting.

   1. Nu er der jo ikke patent på flagermusstolens design, så man kan selvfølgelig diskutere ‘original’, men har en fra 50-60’erne. Altså som i: ikke nyproduceret.
    Men i øvrigt synes jeg, at Emilys version her er virkelig flot også.