Striber & tern

Striber, tern og en mellemfornøjet hue. Måske på grund af vejret. Slud har ligesom aldrig været lækkert, men det gør nu altså stadig ikke det store, når man er i New York. Bedste by altså.

Vi har næsten lige spist brunch hos Butchers Daughter og om lidt går turen til Dog Pound Fitness, hvor selveste Adriana Lima er dagens fitnessinstruktør. Det er jeg altså lidt spændt på. Efter det (og et bad) skal vi til Jenny Packhams show, hvor jeg glæder mig til at se vilde kjolekreationer.

Det kan man vist godt kalde en ret spektakulær søndag. Og I er meget velkomne til at hænge med på Insta-stories og Snap :)

 

(Visited 2.448 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Men du ser eddermame godt ud! Piiift!

    De buker der… Er de fra Envii? Ellers vil jeg meget gerne have et heads up på, hvor de er fra. De er vist i “Må eje”-kategorien

  2. Hvordan var det at træne med Adriana Lima? :-D Så det godt på din instagram (eller var det snap?), og tænkte ‘vildt nok!’.

    1. Det var SÅ SÅ SÅ sejt. Hun er simpelthen så sjov og så var hun også stærk og cool, når det kom til træningen. Virkelig en oplevelse <3 Kram E