Interior Details

udsnit af bogreol

Halvandet år. Så lang tid tog det at komme ordentligt på plads. Det vil jeg lige minde mig selv om næste gang jeg flytter. Hvilket formentlig og forhåbentlig ligger et godt stykke ude i fremtiden.

Og jo, jo der er smånusserier og dimserader, jeg stadig kan gå og hygge om, ligesom det altid er tilfredsstillende (for mig) at flytte lidt rundt af og til. Men nu er alting ligesom på plads, fundet, hængt op osv.

Lige med undtagelse af vores badeværelse, hvor jeg stadig mangler en god opbevaringsløsning. Det er født uden andet end vask (uden underskab) og bruser, så der mangler lidt til alt dullegrejet. Men det føles nu som et rart og overskueligt lille projekt.

Vi bor til leje i en nyere lejlighed, så der er ikke det store at gøre ved rammerne. Planløsningen er genial, men der er til gengæld lidt at komme efter, når det drejer sig om finish, detaljer, charme og medfødt herlighedsværdi (jeg kigger på jer grimme betonpladelofter). Det prøver vi at veje op for med tæpper, finurligheder og masser af grønne planter.

FAQ: Det store hvide gulvtæppe med sort mønster er fra West Elm, vores spisebord er et Eiermann, de fleste planter er fra min næsten-nabo Greenify (der også bringer ud til ikke-naboer), reolen er en vi selv har designet – ByMakholm har realiseret den, sofabordet er et loppefund fra Berlin og baren er en jeg har arvet fra min mormor og morfar. Og ellers spørger I selvfølgelig bare :)

kommode planterstuevase med blomsterbarskabspisestueplante strelitzia nicolaistuebogreol med mange bøgersofa og sofabordplante fingerphilodendron/ monsteradetalje grøn plante

(Visited 11.313 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

40 Kommentarer

 1. Det er SÅ fint!
  Har I tidligere haft bøgerne i reolen stående farvekoordineret eller husker jeg helt forkert?
  Må indrømme, at jeg ikke helt har forstået ideen med at stille sine bøger efter farve i stedet for efter indhold omend det kan se vældig fint ud.

  1. Tak <3 Det er helt korrekt husket. Men jeg blev træt af det og flyttede dem rundt, så de nu står efter kategori. Skønlitteraturen står lidt hulter til bulter, men alligevel i en form for system (yndlingsbøgerne, de gode klassikere osv. osv.) Kram Emily

  1. Den får en slat et par gange om ugen. Ikke for meget. Hvis du er i tvivl mht vanding er det bedste at stille planten i en større skål/potte med vand, lade den suge i 20 min og så tage den op og dryppe den af og sætte den tilbage i potte/underskål. 1 gang pr. uge om vinteren og ca. 2 gange om ugen om sommeren. Det værste man kan gøre ved de fleste planter er næsten at overvande dem/lade dem stå med rødderne i vand og det undgår man ved ovennænvte metode :) Knus Emily

 2. Hvor I al verden får du din monstrera så flot og “hullet/splittet”? Den er jo for vild! :-)

  1. Den er også snart 3 år gammel (og plantet om 2 gange) + vi har meget lys (store vinduer til begge sider), så tror desværre ikke det hele kan tilskrives mine grønne fingre. Men jeg passer den godt, vander den ofte, sprayer bladene med forstøver og gøder den et par gange om året :) Knus Emily

 3. Jeg synes I bor så fint, med en masse skønne ting der giver hygge, og farver uden at det er en farvelade :)
  Lampen i soveværelset…er det en helt almindelig rispapirslampe? Og er I glade for den (lyset)?

  1. Tusinde tak Sidsel. Jeg er også så glad for det hele :)

   Det er det ja, købt i Ikea for 10-20 kr tror jeg. Jeg synes lyset er godt, men vi har også en Philips Hue pære i, som man selv kan skrue op/ned for samt ændre tone i. Knus Emily

  1. Tak :) Snow globes plejer jeg at sige, men ved faktisk ikke hvad de hedder på dansk… Vi køber en hver gang vi er ude at rejse sammen :) Klem Emily

 4. Søde Emily, må man have lov at høre hvordan I eller din kæreste fik fat i den lejlighed? Den er simpelthen så fin og jeg er stadig lidt betænkelig ved at købe lejlighed endnu..

  1. Han havde boet i den i en del tid inden vi blev kærester/jeg flyttede ind. Tror bare han skrev til dem der har ejendommene (Datea) om de havde noget ledigt :) Pøj pøj med boligjagten :)

 5. OMG OMG OMG! Jeg tror jeg kan se min bog i din reol! Jeg dør lige lidt ? Altså, jeg ved godt jeg selv har sendt den af sted til dig, men vildt at den ikke er blevet kylet ud ? (og please sig, at jeg ikke er den eneste der kan spotte sine egne ting på lang afstand ?)
  Jeg elsker virkelig, at I har sådan en bar-vogn, det er simpelthen så fedt! Jeg vil SÅ gerne have sådan en når vi engang er færdige med at sætte vores stue i stand. Og når der engang ikke er 5 hunde mere vil jeg også have et kæmpe hvidt tæppe!

  1. Det kan du da og igen, tusinde tak for den :)

   Og ja hunde og hvide tæpper er liiiidt en skidt kombi, også bare med en… Har sendt det til vask 2 gange nu og så med masser af støvsugning, så går det nogenlude. Kan jeg mon lære Penny at støvsuge selv?
   Kram og god weekend

 6. Hvor ser det fint og hyggeligt ud, et sted man får lyst til at slå sig ned og læse en god bog ?

 7. SÅ inspirerende. Jeg må straks have flere grønne planter og plakater i mit hjem <3
  God weekend

 8. Hej Emily. Sikke fint I bor! Jeg er lidt vildt med jeres tæppe under sofaen. Men, jeg kan se, at det er en amerikansk hjemmeside, så vil lige høre, om I bestilte gennem hjemmesiden uden problemer eller om I har fået det hjembragt ad andre veje? :-) Kh Anne

  1. Jeg bestilte det fra den side og det kom hjem uden problemer, men med told (som forventet) :) Klem Emily

 9. Hej Emliy
  MEGA flot!!!!
  ville lige hører hvor den her plakat er fra.
  den lyserøde med en bananen på ligner det, over dit bar bord

  1. Hej Emily.

   Vil lige høre dig, om du har problemer med at vedligeholde bordpladen på Eiermann? Kommer der ikke let ridser og varmeskader?

   På forhånd tak! :-)

   1. Nej den har det så fint og som regel ‘suger’ det også bare ned i den/den arbejder hele tiden. Det eneste jeg har lidt problemer med er at få stearin ordentlig af. Kh Emily :)

 10. Kære Emily
  Kan du mon skrive hvor de sort-hvide puder er fra? er ved en “stue-opdatering” og de mangler bare i den nye sofa:-)
  Kh Camilla

  1. Den ene er fra Ikea og den anden fra West Elm :) God indretningslyst. Knus Emily

 11. Hej Emily

  Jeg faldt over dette indlæg, der jeg er på boliginspiration, fordi jeg mangler noget til mine vægge. Har du nogle gode sider til det? Tips til at bringe farver ind i hjemmet :-) Har netop købt nogle sofapuder i H&M Home, men jeg mangler altså noget.

  Tak for hjælpen,

  hilsen,

  Ditte

 12. Hejsa. Jeg har været på jagt efter en bogreol i noget tid nu og fald over din som er lige sådan noget jeg har ledt efter, så jeg er nød til at vide hvor den er købt og gerne navn/mærke på den så jeg har noget at søge videre på :)

  Tak for inspirationen

  Mvh Jannie

 13. Hej Emily, elsker din indretning! Hvor har du den ternede lænestol fra? :D Mvh Sofie