Weekly Wanted

Cuteness overload <3

Do you believe in magic? I do!

I alle tilfælde enhjørninge. Og i særdeleshed på sådan en fin forårsdag. Penny og jeg endte ud på 15 kilometers spontan løbetur tidligere i dag og befandt os pludselig i Frederiksberg Have i færd med at beundre blomsterhavet på løgplænen. Hverdags- og forårsmagi!

Måske I så på min instastories i tirsdags, at jeg er blevet den lykkelige ejer af nummer 2 på kollagen herover? Og bevidnede hvor eminent jeg er til at vrinske ;) Jeg købte den i tirsdags og jeg smiler hver gang jeg kigger på den. Søde lille tapeholderdyr. Omvendt tror jeg min kæreste er glad for, at den bor inde på kontoret og ikke hjemme hos os. Men måske den skulle have en lille ven eller to…

Eller måske jeg bare selv skulle have et lille hint af enhjørning i form af en detalje hist og her? Lidt glimmer har aldrig skadet nogen…

 1. Sneakers med stjerne og lyserøde detaljer fra Golden Goose.
 2. Tapeholder (inkl glittertape selvfølgelig) fra H&M.
 3. Smykkebakke fra Sass & Belle.
 4. Strygelapper fra Orelia.
 5. Skin til Macbook fra Urban Outfitters.
 6. Lykønskningskort fra Urban Outfitters.
 7. Lyserød glitterneglelak fra Smith & Cult.
 8. Guldbelagt ring fra Dogeared.
 9. Glitterclutch fra Jimmy Choo.
 10. Metallic ballerinaer fra Asos.
 11. Tee med ‘uni-cone’ fra H&M.

indeholder reklame i form af affiliatelinks

(Visited 2.817 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

 1. Haha, jeg er vild med denne collage ;) Og det der skin til Mac, WAUW! Hvis ikke jeg havde fået fremstillet et af mine egne fotografier, som allerede sidder på min bedste æble-ven, så havde jeg straks trykket nr. 5 hjem ?

 2. Jeg havde aldrig hørt om mærket, Golden Goose. Men hold nu op, hvor har de mange flotte, anderledes og lækre sko! Bare ærgerligt, at de er så dyre. Men måske kan jeg være heldig at finde dem secondhand et sted :-)

  1. Ja helt vildt. Vil gerne have alle deres sneakers, men ja med den pris må jeg nok også nøjes med bare ét par ;) Kram Emily