Mothers Day

I dag er det mors dag. Måske i den luftige genre for nogen. À la Valentines. Men ligesom jeg er fan af at give den, jeg holder af lidt ekstra rart midt i februar (hvor alle pr. definition trænger til det), så synes jeg også, det er alletiders at forkæle min søde mor lidt mere end sædvanligt af og til. Om det så er på mors dag eller i en anden anledning, er for så vidt underordnet. Bare man husker det.

Således havde min mor og jeg, en hyggelig dag i onsdags, inden jeg tog til Florida, hvor vi var ude at kigge på vores bryllups-location og planlægge hvordan bordene skal stå. Bagefter gik vi tur med Penny og spiste snurrer, drak kaffe og hyggede. Og så havde jeg købt blomster og valgt de fineste hjertesmykker fra PANDORA til min mor.


Hearts of Love øreringe
Moments Silver bangle
Hearts of PANDORA Halo ring
Hearts of Love ring
– alle smykker fra PANDORA

For hvis nogen fortjener at blive hyldet lidt, er det min mor. Hun er virkelig en af de sejeste jeg kender. De seneste år har hun gennem- og overlevet tre livstruende sygdomme, deriblandt kræft og så desværre en hjertesygdom, der stadig både truer og spøger. På trods af det, er hun min klippe og et af de mest omsorgsfulde og opofrende mennesker jeg kender, og jeg er så ubeskriveligt taknemmelig over hver eneste dag, jeg har hende.

Og det vil jeg gerne fejre. Og både hylde hende i dag på Mors Dag, hvor hun og alle andre fantastiske kvinder skal anerkendes, men også på alle mulige andre dage.

♥ Nogle gange med et smykke, som symbol på hvad hun betyder for mig.

♥ Nogle gange med et langt kram. Hvor jeg er hendes lille pige igen.

♥ Nogle gange med en blomst.

♥ Nogle gange med et telefonopkald, hvor jeg har al tid i verden (og ikke bliver irriteret).

♥ Nogle gange med en hjælpende hånd til en praktisk ting.

♥ Nogle gange med en middag, hvor jeg har lavet det, hun bedst kan lide.

♥ Nogle gange med en lang gåtur med ‘vores’ hund, hvor jeg følger oprigtigt og interesseret med i alt hun udpeger.

Nap en af dem og glæd din mor eller en anden kvinde, der betyder noget særligt for dig – eller føj selv til listen


#WomenDOitbetter

(Visited 2.738 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Kan man det der med telefonsamtalen uden at blive irriteret? Jeg har verdens bedste mor – og klippe – men det er som om der altid gemmer sig en lille teenager inde i mig! Heldigvis griner vi tit af det, efter jeg tog hende i at snakke lige så teenager-agtigt til sin 80 årige mor for nogle år siden.

    1. Jeg forstår præcis hvad du mener ;) Men omvendt bliver jeg så irriteret på mig selv over at jeg bliver irriteret på hende. Så øver mig virkelig i at lade være. Fejler tit, men på sigt kan jeg forhåbentlig lære det… Klem til dig, mor og mormor <3