Se lige dér… og vind bedre syn og solbriller

Kirsebærtræernes blomstrende grene, der vejrer i vinden. En knapt synlig tåre i øjenkrogen, på en rørt ven. Omridset af solen, der går ned i horisonten. (Kan I høre violinerne? ;))

Eller bare underteksterne på fjernsynet, en flise på fortovet der rager lidt (faretruende) op eller navnet på motorvejsafkørslen, hvis vi også skal tage de knapt så romantiske, men også ret vigtige ting at se med.

Måske du tager dit syn for givet. Det gør jeg ikke. Sådan tror jeg egentlig de fleste, der ser dårligt, har det. Ens syn bliver pludselig noget, man værdsætter. Især når det bliver korrigeret ved hjælp af briller eller linser, så man atter kan se verdens klart og tydeligt. Og få det hele med. Også de helt små detaljer, der jo er nogle af dem, jeg i særdeleshed holder af. Og som jeg gerne vil kunne se både langt fra og tæt på. Eller gennem et kamera. For det er ret beset – og uanset hvor godt et kamera, man ellers måtte have – svært at tage gode billeder, hvis synet ikke er skarpt.

Jeg bruger briller lejlighedsvis, men i størstedelen af tiden, bliver mine øjne hjulpet på rette vej af kontaktlinser. Fordi det giver mig en større frihed i forhold til at leve en aktiv hverdag med løbeture med Penny og træning, men egentlig også fordi det giver en stylingmæssig frihed; jeg skal ikke tage hensyn til brillerne (men omvendt kan jeg vælge dem til, når det passer), når jeg vælger hvad jeg skal have på, ligesom jeg som linsebruger frit kan vælge solbriller og ikke behøver have styrke i dem også.

Til gengæld sætter jeg så også linserne på prøve, når jeg rejser og i almindelighed er på farten, når jeg dyrker sport og er meget udendørs, når jeg arbejder og bruger mange timer foran skærmen, når jeg er ude til sent om aftenen eller til et arrangement og sidst men ikke mindst, fordi jeg har tendens til tørre øjne. Er åbenbart sådan lidt allround-tør i det. Hår, hud, øjne… you name it ;)

KONKURRENCE: Vind 6 måneders forbrug af Acuvue Oasys 1-Day kontaktlinser + mine favoritsolbriller fra Céline fra Thiele til en samlet værdi á: 5.978 kr. Se hvordan du deltager længere nede i indlægget.

Den seneste måned har jeg testet de helt nye Acuvue Oasys 1-Day kontaktlinser, som jeg blev anbefalet efter en omhyggelig og behagelig synsprøve hos Thiele, som jeg fik foretaget i forbindelse med, at jeg var forbi dem at prøve nye briller.

Det endte i øvrigt med, at jeg valgte par nummer 1. Tak for al jeres hjælp :)

Og de er mindst lige så behagelige som synsprøven. Linserne altså. Der mimer øjets tårefilm og som jeg glemmer, jeg har på. Selv om aftenen eller på flyveren, hvor mine linser ellers plejer at give fortabt med tørre blinkeøjne og ‘blurred lines’ til følge. Og som både korrigerer min nærsynethed og mine bygningsfejl, så jeg ser perfekt.

TIP: Du kan prøve Acuvue Oasys 1-Day kontaktlinser gratis i 10 dage – gå ned i din nærmeste Thiele-butik eller bestil tid til en synsprøve online.

KONKURRENCE
For at deltage i konkurrencen om 6 måneders forbrug af de nye Acuvue Oasys 1-Day kontaktlinser, samt mine yndlingssolbriller fra Céline denne sommer, skal du blot lægge en kommentar herunder, hvor du fortæller hvad der gør dig glad at kigge på.

Præmien har en samlet værdi à 5.978 kr.

Konkurrencen slutter den 25. juni kl. 12.00. Vinderen findes ved lodtrækning umiddelbart efter og får direkte besked via mail.

Favoritsolbrillerne – som du kan vinde – er allerede blevet brugt flittigt. Her på Mallorca. De har også været med i Frankrig og i Florida. Berejste solbriller ;)

(Visited 4.481 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

489 Kommentarer

 1. Jeg har aldrig brugt kontaktlinser før. Under studietiden er jeg blevet mere og mere afhængig af mine briller, i dag er det sådan at jeg stort set ikke kan se noget på lang afstand. Jeg er derfor damen (med sammeknebne øjne) på strøget som stikker halsen frem, som en skildpadde for at se skilte og velkendte ansigter (ret belalastende). Jeg skal giftes (igen) til juli. Vi tog turen på rådhuset da vi skulle til USA, men til juli skal den have fuld gas med boho-have bryllup. Men det kunne være lækkert at undgå briller på bryllupsdagen, hvor jeg gerne vil kunne se alle vores venner, familie og selvfølgelige min mand, selvom de står i den anden ende af have. De er desuden også dem som jeg helst vil se på og vores lækre søn :)

 2. Åhh, jeg kunne godt bruge en opdatering af mine kontaktlinser. Har brugt de samme i maaange år efterhånden, og der er sikkert kommet bedre varianter til. Pt. bliver jeg mest glad af at se solen titte frem. Endelig blev det rigtigt forår. Og alt ser bare smukkere ud, når man kigger sig omkring – naturen, menneskene, byen <3

 3. Altså lige nu gør det mig faktisk jævnt glad, at en af mine yndlingsbloggere laver en konkurrence, der sidder lige i skabet til mig, mens jeg sidder med tørre, trætte kontaktlinseøjne og skriver speciale!

 4. Det gør mig glad at vågne op hver morgen og kigge på min søde kæreste – heldigvis er jeg nærsynet, så så længe han er indenfor en radius af 1/2 meter, kan jeg stadig se ham uden briller eller linser ;)

 5. Jeg bliver så glad af at kigge på hunde – tror sjældent jeg går forbi en hund uden at smile :)

 6. Jeg bliver så glad af at kigge på foråret som springer ud. Hver dag sker der nyt. Så herligt.

 7. Jeg bliver noget så glad af at kigge på hjemmelavet mad i smukke farver – og så smager det jo også godt samtidig, hvilket heller ikke gør det dårligere :)

 8. Det gør mig glad at se min baby bevæge sig under mit maveskind, og når han engang titter frem til juli, så tror jeg at det bedste bliver at kigge på ham!

 9. Hver dag når jeg kører på arbejde, tager jeg turen igennem skoven.. jeg elsker at følge med i årstiderne og se at bladene skifter farve! Og i øjeblikket er der så fint med alle de grønne bøgeblade;)

 10. I dag har det gjort mig SÅ glad at se København blive vækket til live af sommervejret – alle er bare gladere og at se folk smilende sidde ude og nyder det gode vejr på cafeerne, i parkerne og på på gaden, er bare alt for dejligt at se på! Åh hvor er det skønt!

  Jeg bruger selv linser hver dag og så har jeg LÆNGE drømt om at eje et par Céline solbriller! Krydser alt hvad jeg har for at få lov at se sommeren i København igennem disse skønne, skønne solbriller – åh min sommerlykke ville være gjort!

  Tak for en inspirerende blog og en fed konkurrence:)

 11. Gamle billeder! Billeder fra da man var yngre, rejser, lange sommeraftener, snemænd der for længst er smeltet væk og andre gode tider/minder.. Jeg bliver så glad af at mindes og elsker at kigge på gamle billeder.

 12. Her i år, nok pga. kulturhovedstadsåret, har de aarhusianske midtbys-rabatter været fyldt med et sandt flor af skønne forårsblomster. Mange flere end de tidligere år. Jeg er så heldig, at jeg kører igennem byen hver dag på vej til og fra arbejde og alle de sprøde forårsblomster har fanget mine øjne og givet mig et smil på læben. Nu er alle blomsterne afblomstret, men jeg glæder mig allerede til næste år, når løgene igen skyder deres blomster i vejret.

 13. Jeg bliver glad af at kigge på min kæreste… :)

  … og nu er det måske et long shot, men faktisk er det ham, der har brug for linser. Han er bare utrolig sløv til selv at gøre noget ved det, og så må jeg jo deltage i konkurrencer på nettet for måske at hjælpe ham lidt på vej ;)

 14. Forårsgrønne træer der lyser op og giver håb og tro på at sommeren er lige om hjørnet

 15. Det gør mig glad at se min 2-årige søn lege, udvikle sig og interagere med andre. Det gør mig glad at se ham sammen med sin far og lige om lidt vil det uden tvivl gøre mig glad at se ham se sin lillebror for første gang

 16. Jeg elsker (bl.a.) at kigge på bladende på træerne, der er lige ved at folde sig ud og næsten ikke kan vente med at vise os, at nu er det forår! :)

 17. Mine dejlige veninder når vi endelig alle er samlet og griner, så det gør ondt i maven :)

 18. Det der gør mig gladest, er at se på mine veninders smil, når vi f.eks. sidder og spiser en god middag sammen og vender verdenssituationen. Andre ting, der gør mig glade at se på, er nuttede hundehvalpe, pastelfarvede huse og synet af et veldækket bord med smukke porcelænsarvestykker, der får mig til at mindes min farmor.

 19. Lige nu er det min kæreste, jeg bliver glad af at kigge på. Selv når han kigger på fodbold, som jeg ellers ikke er vild med. Men jeg kan se at mundvigene vender op nærmest kronisk, og det gør mig glad, tryg og lykkelig helt ud i tæerne.

 20. Jeg glemmer aldrig, da jeg fik linser som 13-årig, kom ud fra optikeren og kunne se julelysene i min hjemby krystalklart – og ikke dobbelt med de famøse blurred lines. Jeg tager aldrig synet for givet, og det gør mig glad hver eneste dag at se lyset både bogstaveligt og metaforisk :)

 21. Jeg bliver glad når jeg kigger på min dejlige familie, venner og kæreste. Det er desværre ikke altid jeg ser dem før de kommer helt tæt på så jeg har længe tænkt at det snart var tid til at lære at gå med kontaktlinser :)

 22. Jeg cykler til arbejde hver dag, og her i forårsperioden går turen til arbejde forbi Brabrand Sø, og forbi både ænder og køer og gennem nyudsprunget skov. Det giver mig de fleste morgener et smil på læben.

 23. Jeg bliver kandidat om et par uger, og har netop fået fuldtidsarbejde, og jeg bliver simpelthen så glad hver gang jeg kommer og ser mit helt eget første voksen skrivebord!

 24. Jeg bliver glad af at kigge på mine forældre, som begge er blevet raske efter to lange sygdomsforløb og som stadig holder sammen og smiler til hinanden :-)

 25. Det gør mig glad at se på min kæreste. Vi bor ikke sammen endnu, så det er sådan et dejligt (gen)syn, når jeg får ham at se ?

 26. Fantastisk konkurrence Emily, især for en (mindre godt seende) studerende som mig ?
  Jeg elsker at se på mine gymnaster, som jeg underviser én aften i ugen. Jeg bruger som oftest briller, da jeg har svært ved at finde linser, som ikke tørrer mine øjne ud. Det ville derfor være så lækkert at prøve disse ?

 27. Som svært nærsynet (-5.75) priser jeg mig lykkelig over linser og briller…. uden dem var jeg en muldvarp;)
  Jeg glæder mig dagligt over, at se på min familie og i øjeblikket i særdeleshed de grønne nuancer lige meget hvor man ser hen?
  Anne

 28. Jeg bliver glad af at kigge på det postkort af en antik marmorstatues røv, som min arkæologistuderende veninde har sendt til mig fra en studietur i Tyskland, og som jeg har hængende over min seng.

 29. Jeg bliver glad af at kigge på min nye (gamle) globus – den minder mig om tidligere og kommende eventyr! :-)

 30. Når folk man møder smiler til en – har lige været i New York og selvom man er hjemløs og uden en krone på lommen – så smitter smilet når man går forbi og slutter med et good morning – det giver sgu en god dag!!!

 31. Jeg har i lange perioder af hele min ungdom og store dele af mit voksenliv lidt af (vinter)depression. Mit humør tynges helt forfærdeligt meget, særligt om vinteren, hvor det er mørkt, når jeg står op, og mørkt, når jeg cykler fra arbejde. Men lige så snart solen kommer frem i februar, og især, hvis det sner, kan jeg blive helt rørstrømsk og lykkelig af at se solen. Jeg kan mærke, hvordan mit humør ændres øjeblikkeligt. Og så ska man have solbriller på! Og man ser altid 20% mere sej ud med solbriller!

 32. Der er så meget der gør mig glad, men mest af alt mine to drenge og min søde vuf ❤️❤️❤️

 33. Orv, dem gad jeg godt at prøve. Jeg har så mange problemer med mine linser og føler jeg har prøvet alt der findes efterhånden så alt nyt på markedet er kærkommen ??
  Jeg bliver så enormt glad af at se sommeren tage fat i Danmark. At opleve alle de der håbefulde begyndende varme dage, og se på alle de flotte farver de medbringer ??☘️

 34. Det gør mig så glad at se på mine børn, når min datter på fire måneder vrider hele sin tykke babykrop for at kigge efter sin storebror, mens hans laver alskens kunstner for at få hendes opmærksomhed. Det giver mig også håb for deres søskenderelation. Jeg vil i øvrigt så gerne skifte til kontaktlinser sommetider, du har ret i, at briller binder en meget i forhold til tøjvalg (og hår). Derudover er det faktisk ret upraktisk, når sådan en baby kommer i brillealderen dvs. begynder at rive briller af ens næse for at proppe dem i munden…

 35. Jeg bliver glad af at kigge på mine forældres dejlige hund, der altid tager godt i mod mig og får én til at føle sig helt hjemme.

 36. Det er ikk originalt, men blir så pivglad af at se en bøgeskov der springer ud – og endnu bedre rapsmarkerne der står så fantastisk gule nu.

 37. Jeg ville blive endnu gladere, hvis mine yndlingsmotiver og mennesker generelt stod skarpere. Så nye linser ville være toppen og de solbriller bare så Wauw!!!

 38. Jeg vil allerhelst kigge på glade mennesker. Både dem i min umiddelbare nærhed med også dem som jeg møder i min hverdag. Der er bare ingenting som et smil ikke gør bare en lille smule bedre ?

 39. Det gør mig glad at kigge på en smuk stjernehimmel. Ser ret dårligt og kan ikke se langt – og hader de briller jeg har – så det er sjældent det sker :)

 40. Noget af det jeg finder lykke i at kigge på, er når mine søskende stråler og har det dejligt. Det varmer mit hjerte og behager mit syn. Og så nyder jeg i særdeleshed også at kigge på naturen.

 41. God aften,

  sikke en god og fornuftig præmie du har fået på højkant.
  Jeg vil gerne deltage og håbe at blive den heldige, det er lige hvad som trænges til for mine øjne.
  Jeg elsker jo at læse og med alderen er jeg blevet mere langsynet, så elsker jeg at se på naturen, blomster, planter, træer, havet, dyr osv.
  Synet er utroligt vigtigt, tænk hvis jeg var blind, tør slet ikke tænke tanken!

  Ønsker dig et godt forår og snart sommer:-)

 42. Bliver glad af at kigge på sommer regnen, fordi jeg ved at det kommer til at frembringe en af mine yndlings dufte. Duften af frisk sommer regn.

 43. Noget af det bedste jeg ved er at kigge på vand – en sø, et hav osv. Det giver mig ro i tankerne, når det hele bliver lidt for meget, og så har jeg altid været lidt af en vandhund, så jeg håber sådan, at jeg en dag kommer til at bo tæt på vandet :)

 44. Havet – der findes ikke noget mere afslappede end at sidde og kigge ud over havet, og se hvordan det hele tiden ændre sig. Det er smukt og fantastisk på samme tid

 45. Må man også give linserne i gave til en kær, skulle man være så heldig at vinde?

  Noget der gør mig helt glad ned i maven er – iblandt rigtigt mange ting – lige pt at sætte mig ned på den Røde Plads og kigge på det liv, der pibler frem sammen med solens stråler. Bare sidde og kigge på alle de mennesker, der nyder lyset og den begyndende varm. Og at have en bog med under armen, som jeg kan læse i, imens jeg kan høre glæden omkring mig! Skønt!

 46. Det gør mig glad at kigge ud af mit vindue. Bor på 9 sal, med udsigt udover det meste af København

 47. Wauhh, en lækker præmie:-)
  Jeg bliver glad “i låget” når jeg kigger på mine 2 søde børn, – og det vil jo bare være skønt, at kunne se dem helt klart med tilpassede linser i øjnene ;-)

 48. Jeg får en nærmest barnlig euforisk glæde kørende af at kigge på dyr i naturen. Altså, de lidt særlige og ikke kun musvitterne og dådyrene. Men at møde skildpadder, hajer og rokker på et dyk, at måtte stoppe op på løbeturen for ikke at træde på slangen, der er ved at krydse stien, at gå på uglespotting når mørket falder på… Wildlife gør mig glad og spændt, og jeg kan faktisk virkelig ikke få nok, haha!

 49. Min fem uger gamle datters mange skønne udtryk gør mig lykkelig, begejstret og rørt mange gange hver dag.

 50. I den sukkersøde afdeling, elsker jeg (ekstra højt)at se min kæreste, når han får vores datter til at grine.

  Ellers bliver jeg glad om hjertet når jeg ser en smuk solopgang en tidligt morgenstund.

  Tak for en dejlig blog :)

 51. Jeg bliver altid glad for at kigge på mine børn, og de står bare skarpere med linser. Den mindste tager også mine briller af, når jeg har dem på ;-) så linser er også mit foretrukkende valg, når jeg skal kunne se, og især på noget smukt <3

 52. Jeg er på rejse med min kæreste i 6 måneder og vi klatrer end del og det er gået op for mig at jeg har svært ved at se hvad han laver når han når toppen af klatre-ruten! Det er altså nødvendigt at kunne se for at være en god sikringsmakker!! Så jeg bruger både almindelige briller og sikringsbriller (til at se op med) – så det ville være fantastisk at få kontaktlinser så jeg på sikker vis kan følge med i hvad der sker udenfor synsfeltet på toppen af ruten.

 53. Det der gør mig virkelig glad at kigge på er den smukkenatur og især synet ud over Øresund hver morgen på vej til arbejde❤️
  Det er smukt i al slags vejr.
  Elsker de skiftende årstider i Danmark

 54. Jeg bliver glad af at kigge på vand og på bjerge, det er som om man bliver lidt mere rolig af at have øjnene rettet mod den slags skønheder:)

 55. Åhh… Der er så mange ting,steder , mennesker at nævne …. Men min familie, mine hundebasser, København en tidlig solskinsmorgen på cyklen, alle de fantastiske rejser vi prioriterer osv. Jeg kunne blive ved, for livet er jo fyldt med smukke syn. Er efter øjenoperation gået tilbage til linser igen, og ville elske at prøve disse :))

 56. Jeg har haft briller siden børnehaven, men har faktisk aldrig prøvet linser, så det er måske på tide.
  Og så er det utrolig god timing med konkurrencen, da jeg lige har mistet mine elskede Ray Ban solbriller i en sø i Arizona. Og så er de solbriller der yderst lækre

 57. Solen skinner og med udsigt til årets første rigtige sommerdag med op til 25 grader = glad! Og nu kan støvler og kashmirtrøjer pakkes væk og erstattes af klipklapper og lette trøjer…

 58. Jeg bliver rigtig glad af at gå en lang tur i Kbh og kigge på alle de smukke ting og mennesker :)

 59. Jeg bliver rigtig glad, når jeg ser på min kæreste, og han har det der lykkelige blik i sine øjne ❤️ Findes der noget bedre end at se dem man elsker have det rigtig godt?

 60. Intet kan gøre mig så glad som synet af mine forældres have, som er smuk uanset årstid og som minder mig om skønne barndomsår :)

 61. Det er ved at være mange år siden jeg sidst fik en synstest. Bestiller bare de linser jeg plejer at bruge. Burde nok et smut forbi min optikker snart. Jeg elsker at kigge på marker og havet, gerne sammen.

 62. Det gør mig glad at kigge op på himlen – særligt når den som i dag er blå, skyfri og akkompagneret af en skinnende sol :)

 63. Vores lille fis kom til verden for 6 dage siden og nyder at bare stirre på hende og tænke. Dig har vi lavet, ret vild følelse!

 64. Jeg bliver glad for at kigge ud af mit vindue lige nu og se på det blomstrende æble træ. Alt imens jeg nyder morgenkaffen og glæder mig over min fridag.

 65. Jeg bliver lykkelig af at se på min kæreste og kat. Kliché måske, men om to måneder skal jeg flytte fra dem i halvandet år, så jeg kigger ekstra meget på mine to yndlingsvæsner i øjeblikket.

 66. Udover at jeg ELSKER at kigge på min kæreste, familie og venner, særligt når de smiler, så elsker jeg at være ude i naturen og se på træerne. Der er så mange flotte og smukke farver og former, at jeg kunne kigge på dem dagen lang :)

 67. Årh jeg kunne virkelig godt bruge nogle skønne nye solbriller❤️
  I morges blev jeg grundlykkelig af at se mine unger i shorts og kjole på løbehjul. De var helt sommerkuller-agtige.. Det bliver en god dag?

 68. Jeg bliver glad af alle de smukke farver (lynende grønne bøgeblade: jeg er forelsket I jer!), som foråret har klædt Danmark i lige nu :)

 69. Jeg bliver glad -ja nærmere lykkelig ind i knoglerne og på grænsen til grådlabil, når jeg ser mine unger lege sammen. Jeg har en dreng på snart ti og en pige på otte, så det er ikke en selvfølge, at de skulle gide hinanden.. men det er virkelig et syn jeg bliver glad af, når jeg ser dem lege -helt opslugt af deres fantasier og hvordan de supplerer hinandens idéer på fineste vis.
  Og så er jeg en af dem der burde gå med brillerne Full time, men altid bare har nøjedes med et par Føtex-briller -for der er jo andre vigtigere ting at bruge penge på, end mor her. Og det duer jo ikke længden, det ved jeg.. så det her er en fin mulighed for at få prøvet sådan nogle linser af

 70. Jeg bliver af at kigge på havet. Nok min yndlingsting! At gå lange ture, høre, dufte og se havet :-)

 71. Jeg bliver uendeligt glad, når jeg ser på mine små piger, der bader i havet på en varm solskinsdag.

 72. Det gør mig inderligt glad at se på de nye studenter, når de lige om lidt springer ud fulde af liv og lys!

 73. Mit kollektivs store, smukke rododedron og når vores marsvin er på græs i haven og de går rundt og klukker :-)

 74. Det gør mig glad at kigge på glade mennesker – folk der smiler og griner så man ikke selv kan lade være ?

 75. Når jeg ser på min smukke gravide datter, der skal have sit første barn næste måned ?

 76. Magnolietræet udenfor mit vindue, når jeg drikker min morgenkaffe ogmin familie gør mig altid glad

 77. Uh der er så mange ting jeg bliver glad af at kigge på. Men særligt mine 2 børn gør mig glad i låget ?

 78. Det gør mig glad, når der i weekenderne er tid til at nyde hinanden, samt være sammen med familie og venner :) Der er ikke noget mere livsbekræftende en at tilbringe tid med dem man har allermest kært <3

 79. I øjeblikket bliver jeg ekstra glad af at kigge på de flotte, gule rapsmarker. Generelt bliver jeg glad af at kigge på mine små cellekulturer i mikroskopet og se at de vokser og deler sig :)

 80. Jeg bliver så vanvittig glad og lykkelig af at kigge på min baby bule, og tanken om vores lille datter der kommer til august.:)

 81. Det gør mig virkelig glad, når jeg ser mine dejlige hunde kigge beundrende på mig!

 82. Det der gør mig allermest glad at kigge på, er når mine forældre holder i hånd. De har været sammen i 40+ år, og det faktum at de stadig går tur med hinanden i hånden, gør mig virkelig glad (og håbefuld!).

 83. Det der gør mig mest glad i disse dage er, at ligge på sofaen i min lejlighed om aftenen, med udsigten til forårs-lyserød himmel og min kæreste i den anden ende af sofaen.

 84. Det gør mig så glad at se på alt det der springer ud i øjeblikket:-) Det er for mig den allerbedste tid i øjeblikket:-)

 85. Jeg bliver altid glad helt ind i hjertehulen når jeg ser på min kæreste og vores langørede pelstot sidde og hygge sig i sofaen. Den langørede er egentlig min, så derfor gør det mig ekstra varm om hjertet at mine to yndlingsdrenge i hele verden også holder bare lidt af hinanden. ☺️❤️

 86. Det gør mig glad at kigge på mine venner og familie, at se hvor godt det går dem alle:-)

 87. Jeg elsker foråret i København! Fordi vinteren er så lang, grå og kold bliver vi alle i så godt humør når dagene bliver lysere og vi kan være ude. Jeg cykler over Dronning Louises bro hver dag og jeg bliver så glad for at se alle de forårskåde mennesker som hænger ud i solen på broen. Det er meget demokratisk med venindepar, hipstertyper, flaskesamlere, folk med børn og andre som lige standser for at få 15 min i solen på vej hjem fra arbejde.

 88. Lige nu gør det mig glad at kigge på de flotte farver i naturen. Lyserøde buske og træer, gule blomster og de flotte grønne farver som gør mig så glad for at vi endelig kan mærke foråret og maj måned. Den bedste måned!

 89. Jeg bliver så glad af at se på foråret der endelig er kommet, med alting der springer ud.

 90. Jeg bor i Latinerkvarteret i Århus. Det gør mig så glad hver morgen, at se ud over de hyggelige huse og mærke stemningen, mens solen titter frem <3

 91. Jeg bliver glad af at kigge på den skønne danske natur!
  Jeg glemmer ikke, da jeg fik kontaktlinser, og det gik op for mig, at det faktisk var meningen, at man kunne se omridset af bladene på træerne og ikke bare en grøn klat, haha :D

 92. Jeg starter mit første rigtige voksenjob i næste uge (yikes!). Jeg har under studiet brugt læsebriller, men jeg frygter lidt at min nye – ikke mindre skærmintense hverdag – vil være hård kost for mine øjne. Jeg har derfor overvejet kontaktlinser.

  Jeg bliver glad, når jeg ser på min kæreste. Han har en måde at smile til mig på, som får mig til at føle mig som det mest elskede menneske i verden. Jeg bliver blød i knæene hver gang. Jeg elsker også at trække persiennerne fra om morgenen i vores soveværelse, og se ud på vores gårdhave i morgensolen. Det er den bedste del af morgenen!

 93. Hej Emily! fed fed konkurrence :) Jeg kan huske da jeg fik briller for snart 18 år siden hvor vildt det var lige pludselig at kunne se hvert eneste blad på træerne, fremfor én stor grøn masse og hvordan teglstenene på tagene havde synlige buer og karakteristika i stedet for bare at være røde. Jeg synes det var så fantastisk, men samtidig følte jeg mig også lidt snydt over i 12 år at have gået og misset en masse ting som andre folk godt kunne se ? Det gør mig glad at kunne cykle langs søerne og kunne se én af de der helt lyserøde solnedgange som vi havde for nogle uger siden (cheesy i know, men fortæl mig lige hvem der ikke elsker solnedgange altså? ?)

 94. Det gør mig selvfølgelig glad, at se min kærestes smil. Men noget jeg virkelig sætter pris på, og som jeg sætter mere pris på efter jeg har fået kontaktlinser, er at kunne se bladenes bevægelser og detaljer på lang afstand igen. Hvordan lyset falder på forskellige overflader og hvordan detaljer kan fuldende et billede. Det gør mig glad og får mig til at føle mig lille i universets sammenhæng. :)

 95. Det gør mig glad, når jeg ser på dyr, især dyr, som jeg kender og holder af – min hest, min forældres hund, deres heste. Det gør mig glad, når jeg ser på Vesterhavet, på flotte himle fra min kærestes altan på Frederiksberg, på mad og omslaget på bøger, jeg endnu ikke har læst. Det gør mig glad, når jeg om aftenen ligger i min seng, og kan se to vinduer fra en lejlighed på den anden side af min gård, som er dekoreret med lyskæder. Det gør mig glad at se smil, smilerynker og fregner. Det gør mig glad at se det gode i mennesker, som ikke er synligt for øjet, men alligevel ikke kan overses.

 96. Jeg bliver glad af at kigge på min søde kæreste. På mine forældres dejlige, brune labrador. På det smukke, lille æbletræ der står kridhvidt, overdænget af blomster, i deres baghave. Og så bliver jeg i særdeleshed glad af cykle ud på landet og kigge på alle de smukke smukke rapsmarker! ??? Sikke hyggeligt lige at blive mindet om og værdsætte alle smukke ting, vi ser <3

 97. Det gør mig altid helt vildt glad, når jeg sidder og kæmper med læsning til studiet, og jeg så kigger mig over skulderen, og ser min søde kæreste der bare sidder og kigger på mig og smiler! Det er verdens bedste følelse! Og lige nu bliver jeg mega glad af, at kigge på billeder af vores fælles lejlighed, vi flytter ind i i næste uge!

 98. Jeg kan ikke få nok af at kigge på naturen, uanset vejr og årstid! Måske er den den halvnorske fjellged i mig, men det værdsætter jeg altid!

 99. Uhh, når man lige har fået nye briller, og alt står helt skarpt, selv murstenene og fugerne på huse langt væk – så bliver jeg glad!

 100. Lige nu er jeg mest begejstret for at bruge kontaktlinser, når jeg kommer ud og kan se alle forårsfarverne klart og tydeligt på træer og planter.

 101. Jeg elsker at kigge på mine famile og venner og finde deres små særheder som gør dem til dem de er :)
  Jeg har godt nok prøvet mange lincer, har dog ikke fundet noget som jeg kan bruge :( så ville elske at vinde denne kunkurrence og måske finde nogle lincer som jeg kan bruge :)

 102. Jeg er generelt ret vild med at kigge på den smukke danske sommer – når den arter sig, selvfølgelig.. :)

 103. Jeg bliver glad af at kigge på min søde kæreste! Særligt lige for tiden, fordi han snart skal til udlandet i en længere periode med sit arbejde ?

 104. I dette øjeblik sidder jeg i den skønne sol på min terrasse og nyyyder synet af de små blomster der pipper frem på jordbærplanterne ?
  Ellers er det jo (som mor) oplagt, at det bedste syn er synet af mine drenge når de har det sjovt ??
  Håber du er ude i det skønne vejr idag med dine fine solbriller… ☀️?

 105. Hvad der gør mig glad at kigge på? Det er så kliché fyldt men ikke desto mindre sandt : mine tre dejlige unger på 6, 3 og 10 uger gør mig så glad hver dag.

 106. Jeg bliver så glad af at kigge på min lille søn – han giver livet mening ❤️???

 107. Jeg er flittig kontaktlinsebruger og har været det i mange år efterhånden. Men ligesom dig lider jeg af tørre øjne, og efter en lang dag foran skærmen på læsesalen kan de tørre øjne have svært ved at fungere som de skal. Det gør mig derfor glad at se på mine veninder, de allersødeste piger i verden, når vi tager os en velfortjent pause fra vores lange studiedage. Pauser med smil og latter der gør hele hverdagen lige dét bedre.

 108. Hvad der gør mig glad at kigge på:
  – Smukke solopgange og -nedgange
  – Min forlovede når han falder i søvn ved siden af mig på sofaen, mens jeg nusser hans hår (så er der fred i hjemmet)
  – Når blade og blomster springer ud om foråret (men elsker at se naturensudvikling gennem alle årstiderne)
  – Når julelysene tændes
  – Min familie og mine venner
  – Min forlovelsesring
  – Hunde (ej der er mange dyr, der gør mig glad at se på)
  – Fuglene der spiser solsikkefrø om vinteren
  – Årets første sne
  – En lækker kage og rødvin
  … ja der er meget, som jeg bliver glad i låget af at kigge på!

  Jeg er daglig bruger af briller, og jeg bruger kun kontaktlinser, når jeg træner eller andre særlige begivenheder. Jeg er elendig til at købe nye kontaktlinser og bruger dem til langt over anvendelsesdatoen – så jeg kan i hvertfald godt tænke mig at vinde sådan et forbrug af kontaktlinser :D

 109. Lige nu gør det mig uendeligt glad at se mine piger bade rundt i det store badeland på den campingplads vi er på i Italien. At se deres leg og hvor lykkelige de er, det er virkelig livet❤❤❤

 110. Jeg bliver glad, når det bliver forår og alting spirer og springer ud i en kæmpe farveeksplosion.

  Jeg har haft briller, siden jeg var 2 år. For 10-15 år siden prøvede jeg mig med kontaktlinser, men de kunne slet slet slet ikke korrigere for mine bygningsfejl, så jeg opgav tanken om nogensinde at kunne bruge fede solbriller uden at det skulle koste en bondegård for både fedt stel og dertilhørende dyre glas med styrke, og jeg indstillede mig på for evigt ikke at kunne se noget i regn og slud, suk.

 111. Jeg bliver altid glad når jeg SER en lille kat eller hund på vejen.

  Der er selvklart også mange andre ting der gør mig glad, men her den anden dag sad der en kat på vejen som kom hen og hilste på mig da jeg var på vej hjem. Dét er altså bare hyggeligt at se dem komme hen imod en :)

 112. Min mand (to be ?) har den fineste samling modersmærker og skønhedspletter drysset ud over ryggen. Måske er det fjollet, men jeg elsker at kigge på dem og tælle dem. Ligesom jeg elsker at tælle blomsterne i haven, og bliver ekstra begejstret når der er et lige antal. Alle de små, fine, skæve ting omkring os, vil jeg gerne se klart. I den mere praktiske genre er briller ikke så smart i kokkebranchen, når man står og steger og braser over komfuret.. Og biografen er helt umulig uden briller, men sært besværligt med briller og 3D fiduser ud over ?

 113. Jeg er glad og taknemmlig for, at jeg havde mit syn og kunne se, da jeg gik op ad kirkegulvet mod min mand- linserne føltes hverken tørre eller irriterende lige den dag;-)

 114. Ejjjjj, det gad jeg herregerne at vinde <3
  Jeg PRØVER at være glad for det meste jeg ser til hverdag, men bliver ekstra glad når jeg ser at solen er steget op før mig og det derfor bliver en solskinsdag!

 115. Når min fireårige datter leger med min etårige søn og kilder ham, så hele hans lille, tykke krop bobler over af grin:)

 116. Helt klart den terrasse som min kæreste har hjulpet med, at lave smuk og sommerklar!
  Jeg bliver så glad hver gang jeg går forbi, sidder der eller skimter den ❤

 117. Det var dog en fantastisk præmie!
  Jeg ser selv ikke så godt, og jeg bruger primært linser – men jeg har også briller at skifte med, da de små øjne ellers godt kan blive lidt trætte synes jeg :) Jeg ville elske at prøve en anden type linse end mine sædvane Dailies, som jeg nu også holder af.

  Der er mange ting jeg holder af at kigge på, men en af favoritterne må være Odense Å på en god dag på min morgenløbetur! :) Min kæreste er selvfølgelig også dejlig af kigge på! Åh og pæne neglelakker!

 118. Jeg elsker at kigge på mine børn og tænker disse dage ret meget over, at jeg gør det for lidt og over, om jeg kan tilrettelægge mit liv med mindre arbejde og mere tid med dem, der virkelig betyder noget. Jeg ville nyde til en start at holde sommerferie og fri og kigge på dem ud gennem de lækre solbriller med linser i, så jeg rent faktisk kan se dem ☺️

 119. Jeg bliver glad af at kigge ud af mit vindue med en udsigt ud over hele Aarhus by og helt ned til skoven og stranden bagved! Og udsigten blev noget bedre, med alle sine fine detaljer, da jeg endelig fik linser for et par år siden. Men som studerende kunne det være tiltrængt at vinde lidt økonomisk støtte til linserne!

 120. Jeg bliver glad af at kigge på mine venner og min familie, og af at kunne se deres ansigtsudtryk ordentligt;)

 121. Det gør mig glad, når solen står ind ad vindue og vækker mig når den rammer mine øjne.. kigge ud af vinduet.. hva end det er ud på snefyldte bjerge eller træer med grønne blade på..

 122. Jeg bliver uendelig glad og taknemmelig når jeg kikker på mine børn og kan se at de har det godt. ❤️ Min familie er dejlige at kikke på og så bare se ud lige for tiden hvor alt springer ud. De smukke kirsebær og tulipan træer, solen skinner og dyrelivet begynder at vågne op efter vinteren. Vi skal sætte stor pris på vores syn og passe på vores øjne. Smukke solbriller kunne jeg blive meget glad for og krydser fingre. ?

 123. Efter jeg har fået briller kan jeg nu se bladene på træerne! Det var helt vildt første gang jeg tog dem på og gjorde mig glad helt ned i maven ???

 124. Det gør mig glad at kigge på de grønne og friske bøgetræer, der fortæller at nu er sommeren på vej

 125. Det gør mig glad at kigge på min søn på 1.5 år – som har brugt briller siden han var 5mdr gammel. Det gør mig glad at tænke på, at det blev opdaget så tidligt, så han får mest ud af sit syn og det han ser på.

 126. Det gør mig (sommer)glad at kigge på fregner, saltvand og mine kære, når vi holder ekstra lange sommernætter på terrasen ☀️????

 127. Jeg har netop fået briller efter lang tids overvejelse. Jeg kan ikke se langt, så for mig gør det mig mega glad, at jeg nu kan se alle detaljer på blomster og træer, som er i fuldt flor pt! Jeg nyder mine daglige cykelture meget mere nu end før, jeg fik mine briller :)

 128. Det gør mig glad at se solen skinne, når jeg ruller gardinerne op om morgenen! Det kan man også mærke nede i maven <3

 129. For det kæmper: jeg er kæmpe fan af Thiele. Jeg bliver da bare så glad af at se på de helt lysegrønne blade på træerne, der bare er over det hele lige nu!:):)

 130. Jeg er desværre nærsynet, så hvis jeg skal se udover min egen næsetip uden linser/briller skal alting heeelt tæt på.. Heldigvis er det jeg holder mest af at kigge på min kæreste, inklusiv hans skønne smil og ham har jeg som oftest ret tæt på *host* :D

 131. Mest af alt gør det mig glad at se på omverden, se hvor smuk naturen er, eller se ansigtet på mennesker jeg holder af :) – Jeg fik selv briller/linser da jeg gik i 7. klasse og havde i et par år gået rundt og ikke rigtig kunne se noget.. Hverken hvad der stod på tavlen i timerne eller ansigtet på mennesker der stod lidt for langt væk. Da jeg så fik briller/linser og havde dem på for første gang forstod jeg pludselig hvor slemt mit syn var, og hvor mange detaljer jeg pludselig kunne se – om det var linjer i gulvtæppet eller bladene på træerne, og det var virkelig som at se verden på ny. Linser bruger jeg hver dag og kender for godt det med at skulle finde de helt rigtige linser som passer til øjet i form, størrelse og tørhed – og kan mærke at det måske er tid til at finde nye linser og få ny styrke igen. Det går jo desværre kun én vej..

 132. Jeg bliver glad allermest glad, når jeg kan se formerne og farverne på bladene i skoven i de forskellige årstider. Jeg bliver glad når jeg kan se ansigtsmimikken på folk jeg taler med – både tæt på og ikke mindst på afstand, hvilket kræver et par briller for mit vedkommende.
  ????

 133. Jeg bliver helt glad i låget af at se min hest komme på sommergræs! Tæppet af mælkebøtter, og så en kugleskør hest der ikke kan styre sin glæde og vælter rundt :-D SOMMER!! <3

 134. Min familie, min kæreste, mine venner, mine kollegaer, chokolade, smøger, kaffe, blomster, rent sengetøj og rigtigtrigtigtrigtigt mange andre ting gør mig glad❤️

 135. Ting der gør mig glad at kigge på :
  Lysegrønne nyudsprungne bøgetræer
  Forelskede par
  Bland-selv slik en fredag aften
  Folk der smiler til hinanden
  Hundehvalpe
  Flot natur
  Lækker mad
  Blomstret tøj
  Min baskilkum-plante der bare vokser og vokser
  Og selvfølgelig: mine venner, familie og kæreste – allermest når de sidder og griner

 136. Det gør mig glad at se, hvordan hele København bare stråler, når solen skinner, som den har gjort så fint i dag!

 137. Mine børn. Tænk hvis jeg ikke kunne se deres skønne smil som kan gøre hvilken som helst møg dag til verdens bedste følelse af lykke!

 138. Noget af det jeg bliver rigtig glad af at kigge på, er min dejlige nevø og niece, som selv i en stresset eksamensperiode kan få mig til at smile og tænke på noget andet ?

 139. Jeg bliver glad af at se på min mand, og ekstra meget når han f.eks. som i dag skifter dæk og slanger på min cykel, jeg bliver glad af at se på børn, der leger og på nyforelskede par i solen :)

 140. Hold nu op, sikke nogle fede solbriller ;-) de kunne være fantastiske at vinde her til sommer!
  Det første der falder mig ind, i forhold til hvad der gør mig glad at kigge på, så er det min kæreste. Vi har været sammen i 1½ års tid nu, og han gør mig simpelthen så glad.
  Jeg siger tak for en virkelig cool blog, som jeg nyder at følge. Der er så meget inspiration og gode billeder.
  Nu krydser jeg bare fingre for at blive den virkelig heldige vinder <3
  Mange hilsner fra Louise Jensen

 141. Mine børn… jeg elsker at se på dem lege og more sig.

  Det er efterhånden nogle år siden mine briller blev udskiftet, kunne være lækkert at prøve disse kontaktlinser i 6 måneder. Solbrillerne ser super lækre ud :-)

 142. Tak for din skønne blog, som altid er meget inspirerende :)
  Jeg begyndte at bruge briller for ca 5 år siden og til at begynde med var det kun som skærmbriller. Efterhånden er jeg blevet mere afhængig og det der gør mig mest glad er når jeg modtager små hyggelige sms’er fra mine børn, dem ville jeg ikke kunne se uden mine briller! Nu overvejer jeg at prøve kontaktlinser så jeg slipper for briller når jeg dyrker motion.

 143. Jeg bliver allermest glad, når jeg kigger på mine tre dejlige drenge. Særligt når jeg henter de to store fra skole, og jeg ser deres smil til mig, og når jeg vågner til den lilles smil i min seng ved siden af mig om morgenen ❤️

 144. Åh, hvor jeg kender tørre blinkeøjne og blurred lines… Og det virkelig at sætte pris på verden, når linserne er på plads og det hele står klart. Jeg bliver rigtig glad af at kigge på mennesker. People-watching er virkelig en dejlig beskæftigelse. Der findes så mange forskellige typer, stile, personligheder og små detaljer, der gør verden interessant. Det inspirerer mig meget! :)

 145. Det er så svært at vælge én ting. Jeg elsker at se på havet -både med bølgerne og når det er helt havblik – og så elsker jeg alt der er solskinsgult!
  Jeg har længe leget med tanken om linser, så det ville være så fint at prøve :)

 146. Det gør mig glad at kigge på morgensolen når jeg slår øjnene op om morgenen :)

 147. Min niece på 5 år er et livstykke uden lige, og det gør mig glad helt ned i maven at se hende fjolle rundt <3

 148. Jeg bliver glad når jeg for tiden cykler gennem København og kan dufte og mærke alle de nyudsprungne blomster, træer og buske… Yndlingsårstid er altid foråret :-)

 149. Når min kæreste leger med min hund….
  De er SÅ søde, at se på, at man næsten ikke fatter det <3

  Der er ret meget kærlighed i, at en, der ikke er til hund og ikke kender til hunde, går all in, fordi han har fået en kæreste, der har sådan et kræ ;-)

 150. Bjerge, som vi jo desværre ikke har så mange af i DK. Farverige drinks, regnbuer og IS :-)

 151. Lige for tiden gør alle farverne mig særligt glad at kigge på. At blade og græs er så klorofylfyldte, at den grønne farve popper. At der er blomster i træerne. :)
  Mine øjne gad i øvrigt mægtig godt prøve kontaktlinser med korrektion for bygningsfejl, som der virker. Jeg har bygningsfejl, men mine linser korrigerer ikke for det, da jeg endnu ikke har fundet nogen, der virker ordentligt. Så jeg krydser fingre. :)

 152. Jeg bliver helt vildt glad når jeg ser mine børn lege og grine sammen. Og så bliver jeg ekstra glad når jeg ser på en blå himmel.

 153. Jeg kan enormt godt følge din tanke omkring værdsættelse af éns syn. Bruger selv linser og er fuldstændig afhængig af dem. Kan jo intet uden.
  Bruger dog kun de billigste fra Louis N. Andet har jeg som studerende ikke råd til..

  Jeg elsker at kigge på naturen, når jeg går tur med min hund. Uanset hvilken årstid der er tale om, så er der noget særligt over det – og det elsker jeg! ❤

 154. Jeg har brugt kontaktlinser i 10 år, og har samme problem med tørrer øjne som dig, kunne være spændende at prøve noget andet.
  Jeg blir glad helt ind i hjertet og maven, når jeg ser på mine 2 små niecer

 155. Jeg bliver glad af at se på en blå himmel, alt det grønne i naturen og alle de små fugleunger der hygger sig rundt om damhussøen :)

 156. Jeg holder virkelig af at kigge på skyer – fordi de altid er smukke, forskellige, drømmeagtige.

 157. Der er heldigvis ufatteligt mange ting jeg bliver glad af , at kigge på.
  Naturen. Specielt foråret. De skønne farver som naturen bidrager med. Mine venner. Mine små børn – og hvordan de dag for dag udvikler sig, både hver for sig og sammen. Deres kærlighed.
  En tallerken med lækkert mad gør mig også glad.
  Der er som sagt mange ting som gør mig glad, som mine øjne kigger på :)

 158. Det ville gøre mig vanvittigt glad at kunne iføre mig både linser og Celiné brillen, læne mig tilbage i solstolen og fejre sommeren med et glas pagne i den ene hånd og et færdigt speciale i den anden!! 1 juni kom hid!

 159. Gladest bliver jeg af at kigge på mine børn, når de leger godt sammen. Kontaktlinser er en fantastisk opfindelse, og jeg vil meget gerne prøve den nyeste udvikling.

 160. Jeg bliver glad når jeg ser sommeren komme tilbage; træerne bliver grønne, blomsterne blomstrer, folk kommer ud i gaderne, folk smiler og er glade☀️??

 161. Nej hvor kender jeg følelsen af linser der driller, og det har resulteret i at jeg går med briller langt det meste af tiden. Men hold nu op det er op ad bakke at træne fx uden synskorrigering, da jeg også synes det er dumt at bruge et par linser på en times træning. Ville elske at prøve disse linser og undersøge om de kan bruges dagen lang ?

  Jeg elsker at kigge på min forlovede og på bladene der springer ud om foråret ❤

  Ps. Og solbrillerne er bare for fede ?

 162. Jeg bliver glad af at se alle tegnene på at sommeren er lige om hjørnet ☀️Og sikke en fantastisk konkurrence ?? Efter 4 måneders opgaveskrivning er mine øjne meget trætte og tørre. Jeg bruger altid briller men hvor ville det være skønt med noget af den frihed man får ved at bruge kontaktlinser. Jeg krydser fingre.

 163. Jeg bliver glad af at kigge op. Det glemmer vi ofte. Alt er større, mere farverigt og luftigt deroppe, så man nærmest kan forsvinde lidt fra dagligdagen blot ved at vende sit blik.

 164. Mange ting gør mig glad af at kigge på, syntes naturen er skøn lige nu, men alle årstider har noget smukt over sig! Det der gør mig allermest gladest og lykkelig er, at se min lille datter Sophia, iagttage hendes udvikling, leg og latter og bare kigge hende dybt i øjenene og blive helt blød i knæene, det er verdens smukkeste syn for mig <3

 165. Jeg er så heldig at heldig at have verdens dejligeste lille dreng på et år og der er FULD fart på ham. Jeg elsker at se ham udforske alverdens ting, jeg elsker at se ham danse og lege og jeg ELSKER især at se hans store brune øjne når han smiler ? det er måske lidt lyserødt men det er så sandt!

 166. Jeg elsker at kigge på folkemængden og mine omgivelser- som nu opstartet designer har jeg meget fokus på detaljer og hvad det bevæger sig i mængden, desværre bruger jeg -1,5 og derfor er det nogle gange svært.

 167. Det gør mig glad i låget, at se når alt springer ud og dufter som det gør lige nu…?????

 168. Det gør mig glad at kigge på ting, som skaber stemninger! En dyne som bliver luftet ud over altanen, dronning Louises bro fyldt med unge og glade mennesker, islands brygge og engangsgrill og mænd i bare maver ;-)
  (Ja jeg er nok lidt præget at årstiden ;-))

 169. Jeg er selv kontaktlinse-bruger, og har haft briller hele mit liv. Så jeg sætter pris på at man kan afhjælpe det, så jeg kan få udsyn til den fine jødiske kirkegaard (og for det meste, solen), hver morgen for tiden:)

 170. En solskinsdag som idag gør mig glad☀️ Jeg vågner med et kæmpe smil og nyder cykelturen gennem byen til arbejde. Rejser giver mig også et kæmpe smil på, og så har jeg den største optur over første kajaktur på solbeskinnet fladt vand igår- her skader det bestemt ikke at have sine linser på, når man vælger at lave en halv grønlændervending?

 171. Jeg bliver så glad af at se på min mand og søn på få måneder <3 I de her sommertider er det ekstra godt at kigge på dem når vi er ude i det gode vejr ;) For mig er det: Blå himmel, frisk luft og store smil!

 172. Helt klart mine to børn ? Det er selvfølgelig et klassisk svar, men at se dem rende rundt og lege i haven er = lykke ❤️
  Jeg har i mange år brugt briller, da jeg ikke “gider besværet” med linser om morgen. Har dog det sidste års tid haft lyst til at prøve det af igen, og dette ville jo være den perfekte mulighed ?

  God weekend og tak for en skøn blog ?

 173. Det der gør mig mest glad at se på, må være min kæreste. Hans mission i livet er, at være en god og sød partner til mig, så jeg stræber efter at være det samme for ham! ?
  Derudover har jeg en svaghed for søde katte/hunde videoer!!
  Jeg har faktisk længe overvejet kontaktlinser igen, og prøvede en del solbriller fra Celine i Paris, hvor disse klart var en af favoritterne. Min pengepung var bare ikke helt enig ? God fredag!

 174. Jeg bruger 14 dages linser dagligt og kunne vildt godt tænke mig at vinde Acuvue Oasis 1-Day kontaktlinser, så jeg rigtigt kan nyde at se dem der gør mig aller gladest -nemlig mine skønne tvillingedrenge :-)

 175. Jeg bliver gladest af at kigge på mine børn. Citrontærter, kirsebærblomster og blå himmel må også gerne indgå i billedet.

 176. Det jeg helst vil kigge på er de små bogstaver i bøgerne mens jeg ligger i en hængekøje i sydens sol! Alternativt min hængekøje på min nye tagterrasse når de fantasktisle (!!) lange danske sommeraftener skal nydes med jordbær og gode venner!

 177. Mit farvoritsyn i hele verden er min lille datter Elin på 9 mdr. Når hun kommer kravlende for fuld fart hen imod mig eller kigger forventningsfuldt og begejstret på min kæreste så smelter jeg. Jeg har bruge kontaktlinser siden jeg var 12 år og dét er den mest geniale opfindelse. Ever.

 178. Som skabt til mig der nyligt har fået ringere syn…
  Jeg elsker at se mine æbleblomster og syrener springe ud i haven og vil uden tvivl nyde sommeren mere med denne præmie ;)

 179. Jeg bliver altid så glad når jeg sidder i toget og kigger ud over vandet ved storebæltsbroen uanset vejr. Vandet ser så roligt ud og strækker sig laaangt ud i horisonten.
  Lige der midt på broen, det er altså herligt!

 180. Det gør mig glad helt ned i maven at se min store dreng elske sin lille nye lillesøster.
  Og så hvad sol og sommer gør ved folk, de smiler mere og smil gør folk glade :-)!
  Bruger selv briller og kontaktlinser og ville nyde at prøve et nyt mærke linser :)! Solbrillerne ville være fremragende til at dække mine trætte mor øjne ;)!

 181. Jeg bliver glad af at kigge på farver ? Friske sommerfarvers gør altid en i godt humør og kan hjælpe på at gøre en grå mandag til en mere festlig mandag.

 182. Forleden på min cykletur igennem Købehavn, så jeg en pige med en taske, der lignede en vandmelon. Det gjorde mig glad og i godt humør at se hendes fine taske… Og gav mig lyst til at spise vandmelon :-D

 183. Jeg bliver altid glad når jeg kigger på min hund Louie. Måske fordi han som regel har et lidt fjoget udtryk i hovedet, men særligt fordi han bare er glad ☺️ Det er utroligt som det kan smitte af på ens humør, at have en tro følgesvend der aldrig har en dårlig dag ☺️

 184. Jeg bliver glad af at se årstiderne skifte – noget jeg aldrig satte pris på som barn, men som jeg i høj grad har taget til mig.
  Der udover er Danmark bare ualmindeligt smuk i maj måned!

 185. Jeg bliver altid glad, når jeg kigger på træer og blomsterne, der springer ud efter en lang vinter, og når forårssolen skinner ?☀️

 186. Lige for tiden bliver jeg rigtig glad af at kigge på blomstrende træer. Især æbletræer med flotte lyserøde/hvide blomster, som jeg går forbi hver dag på vej til universitetet – de er med til at starte min dag godt ud ?

 187. Jeg bliver glad af at se på den smukke natur især om foråret og sommeren, og så bliver jeg også glad når jeg ser min lille nevø og min kæreste

 188. Jeg bliver glad, når jeg kigger på alle de nyudsprungne træer og blomster i min lille kolonihave, der lige nu omsvøbes af solens stråler?☀️

 189. Min lille datter, Ellie, på 6 måneder. De søvnløse nætter og den enorme usikkerhed forsvinder som dug for solen, når det lille væsen kigger smilende op på mig.

 190. Min kæreste, en smuk himmel, en god film i fjernsynet, ordene i en god bog, …

  Jeg bliver glad af alt hvad jeg kigger på, for ja – man skal ikke tage sit syn for givet. Har siddet de sidste dage og overvejet om jeg skal have et nyt par briller eller linser igen, for trænger for alvor til ny styrke. Jeg glæder mig til fornemmelsen af igen at kunne se alting skarpt og detaljeret ?

  Som du også skriver, så er det ikke god de ting der gør én glad at kigge på, som ikke længere er godt. Det er også skilte, kantsten og andre ting i trafikken. Jeg er især blevet opmærksom på hvor meget “dybde” der forsvinder, når synet ikke længere er skarpt. Dét kan være farligt i trafikken!

 191. Jeg bliver glad, når jeg ser andre glade. Smil smitter, og det næsten ankommet sommervejr er vidst en kickstarter til smil på de flestes læber ☀️

 192. Det gør mig glad at se på min gamle – men dog stadig – super aktive far. Han er mit sidste familiemedlem, så vi holder sammen ?

  Kh en glad Thile-linse-bruger gennem 15 år ?

 193. Min søn på 2 mdr, der synes at dagen skal starte kl 5. Men når han så stikker mig et kæmpe smil, så er det det hele værd. Hvis man kan se det selvfølgelig? Jeg er meget nærsynet, så derfor helt afhængig af gode briller og linser! Og så ville et par smukke solbriller, der kan camouflere manglen på søvn, være et dejligt krydderi på toppen?

 194. Det der gør mig allermest lykkelig at se på – igennem mine elskede kontaktlinser – er min mor sammen med min lille 6mdr gamle søn.
  Min mor fik konstateret kræft fra snart 4 år siden, erklæret rask efter et hårdt kemo og operationsforløb – men har desværre fået tilbagefald.
  Det er derfor ekstra skønt at opleve mormor og barnebarn sammen, når man opdager at livet et skrøbeligt.

 195. Det gør mig glad at kigge på mine søde nevøer. De kan smelte mit hjerte med deres smil ❤

 196. Det gør mig så glad at se mine nærmeste smile. Tanken om at se og møde min søn til september gør mig ligeledes varm om hjertet ??❤

 197. Jeg bliver altid glad af at kigge på naturen, og være omringet af den. Jeg er vokset op på landet, så naturen er blevet mit frirum efter jeg er flyttet ind til byen, hvor jeg kan nyde en løbetur og bare lade tankerne flyve????☀️?

 198. Jeg bliver lige for tiden sindssygt glad over at se på min have der går amok i blomstring og nyudsprungne blade.

 199. Jeg bliver så glad af kigge på min smukke, dejlige datter Carla på 16 år, som er ved at være færdig i folkeskolen og på vej videre i livet sammen med en masse andre “Smukke unge mennesker, gid de længe leve må” (dejlig sang). Carla har briller og har overvejet at få linser fordi hun er ret træt af ikke at kunne bruge nogle af alle de lækre solbriller, som sommeren byder på sammen med hendes briller og så er Celine solbrillerne et KÆMPE ønske – så det ville jo være fantastisk både at kunne afprøve linser og få solbriller på en gang.
  God sommer

  Hilsen
  Carlas mor
  Birgit

 200. Bliver glad af at kigge på min skønne kæreste, som beriger mit liv hver eneste dag ❤️

 201. Jeg bliver glad af at kigge på mine venner og familie og se dem smile og være glade!!

 202. Dét øjeblik, lige efter jeg ruller op for mørklægningsgardinet, hvor jeg ser min lille søns store smil ovre fra sin seng. Dét elsker jeg! Og med ét forsvinder nattens søvnløse trøsteture og frustrationer. Og vupti er jeg klar til en ny dag på barselskontoret!

 203. Jeg har brugt briller/linser siden jeg var 12, altså godt 20 år. Jeg kan slet ikke huske (og har i øvrigt lidt svært ved at sætte mig ind i) hvordan det er at vågne op og se skarpt fra første sekund. Det er som om dagen først rigtigt begynder når jeg tager linser på efter morgenbadet :)
  Men jeg elsker at se på vand, havet der ændrer farve og struktur er så smukt i mine øjne :)

 204. Jeg bliver glad af at kigge på mennesker! Alle slags! Søde børn der bevæger sig rundt i verden med nysgerrige øjne, gamle damer der smiler til alt og alle på deres vej og mennesker der bare går i deres egen verden, uvidende om den inspiration de udstråler. Det er også en af mine yndlingsting ved at rejse; bare at kigge på mennesker, og der er der virkelig garanti for pengene i Paris og Manhatten.
  Jeg krydser fingre for at spare lidt på linser i nogle måneder, og de der solbriller er altså virkelig cool!!!!
  Kh

 205. Jeg bliver glad af at kigge på min fine udsigt fra 4. sal, at kigge på sommerglade mennesker i parken og ikke mindst, at kigge min søde kæreste dybt i øjnene :)
  Jeg vil supergerne vinde solbrillerne, og så vil jeg donere kontaktlinserne til min kæreste, som har endnu mere brug for dem, end jeg har.

 206. Pt. bliver jeg glad for at kigge (med hjælp fra mine kontaktlinser) på foråret og alt der springer ud, både blomster men også mennesker som kommer ud fra deres hule :-) Generelt bliver jeg glad for at se på min kæreste, venner og familie, men også når mine kontaktlinser hjælper mig med at kunne se skilte og fine finuligheder :-)

 207. Jeg bliver glad af at kigge på alle farverne, når jeg er ude og gå tur i ‘min’ skov. At se hvordan farverne ændrer sig afhængigt af vejr og årstid. Bladene på træerne er fx så fint lysegrønne lige nu!

  Og så bliver jeg glad for at se min søn smile, grine og være glad :-)

  Og så kunne det være, jeg snart skunne overveje at prøve kontaktlinser igen. Jeg har ikke prøvet linser siden 1999 :-D Og det er unægtelig nemmere at kombinere kontaktlinser med solbriller, end at skifte mellem briller og solbriller med styrke!

 208. Det gør mig glad helt ned i maven, når jeg ser og indsnuser naturen ude på Kalvebod Fælled om det så er på løbeben, cykelhjul eller rulleskøjter og der ville kontaktlinser virkelig hjælpe mig på vej til at kunne nyde friheden susende hen ad asfalten.

 209. Blå himmel, blomstrende træer, min søn – når jeg altså har taget mine linser på!

 210. Jeg husker tydeligt da jeg fik mine første briller som 11-årig, hvordan jeg kunne stå inde i vores stue og kigge ud på træerne og faktisk skelne bladene og alle detaljerne, fremfor den store blurry masse. Det gør mig stadig meget glad at kigge på :)

 211. Jeg har faktisk lige bestilt mine allerførste briller og kontaktlinser hos Theile. Jeg var meget i tvivl om jeg nu også ville vælge Theile, men så hang du der på plakaten og var så glad for dine linser, så det gav mig lidt ro i maven.
  Det er selvfølgelig ‘bare’ en reklame, men jeg ser dig som en person der kun laver reklame for noget du oprigtigt kan stå inde for, så tak for hjælpen :)

  Anyways så gør det mig glad at kigge på min 2-årige nevø og den relation vi har bygget til hinanden. Det er vildt så meget sådan en lille fyr kan give tilbage af kærlighed.

 212. Jeg elsker at kigge på himlen. Det er noget af det mest fascinerende at tænke på, at den er en uendelig størrelse, og du på den måde kan drømme dig fuldstændig væk. Om dagen elsker jeg at kigge på skyerne, og om natten elsker jeg at kigge på stjernene, da det er to helt forskellige syn.

 213. Jeg bliver i øjeblikket mest glad af se hvordan alle træer og buske springer ud, når jeg cykler på arbejde. Jeg er netop flyttet fra provinsen og til København, så det er en af de ting, der kan få mig til at føle mig hjemme i storbyen.

 214. Jeg bliver glad af at kigge på små detaljer på min vej. En lille blomst, der er sprunget ud. Streetart på en husmur. Den lokale ræv, der snuser rundt. Uden rigtigt øjentilbehør går det ikke :)

 215. Jeg bliver altid ekstra glad når sommeren nærmer sig, og alle mennesker får et mere positiv sind i hverdagen. Vi bliver pludselig et meget gladere folkefærd og hold fast hvor er det lækkert!
  PS de briller der ville også gøre mig pisse glad ??

 216. Det gør mig umådeligt glad at huske at se op, og kigge på både himlen, skyer og stjerner, men også træer, tage og flotte lygtepæle ???✨

 217. En helt blå himmel, en solnedgang, tulipaner, mit opryddede køkken, min familie, mine venner, havens fugle, stearinlys i mørket, og en regnbue. Blandt meget, meget andet ?

 218. Det der gør mig aller mest glad at kigge på er min lille søn på 6 mdr. Hvor er jeg glad for at det i sin tid blev opdaget, at jeg skulle have linser/briller, så jeg i dag ikke misser en eneste detalje af mit smukke barn :-) Jeg skal dog have fundet et nyt kontaktlinsemærke, så denne give away ville være perfekt for mig at vinde!!

 219. Det gør mig glad at se solopgangen. Jeg ved ikke hvorfor, men der er noget smukt både visuelt, men også i uvisheden om hvad dagen vil bringe. Corny, i know :)

 220. Min mand gør mig selvfølgelig mega meget glad, er taknemlig for at der findes kontaktlinser, for det syn ville jeg ikke undvære ? Derudover elsker jeg at kigge på himlen, især når jeg sidder i toget til og fra skole, de to timer går bare meget hurtigere når man sidder og kigger på himlen og den danske natur ?

 221. Dét er da et afsindigt svært spørgsmål at svare på – men virkelig også et særdeles dejligt ét af slagsen! Det får mig nemlig til at reflektere over hvor ufattelig MEGET je bliver glad af at iagttage ! Og det er såmænd virkelig mange ting, når jeg tænker over det!

  Noget af det, som dog må vinde blandt de mange favoritter er uden tvivl synet af min tre-årige niece samt fem-årige nevø! Betragtningen af de to gør mig ikke kun glad. Det gør mig decideret overrumplende lykkelig!! Sommetider endda så meget at det udover at fremkalde smil og latter også til tiden er anledningen til en tåre eller to. Jeg elsker den følelse og jeg tør slet ikke forestille mig, en verden hvor det ikke var en del af mit liv.

  De dejligste forårshilsener
  Camilla Kirstine

 222. Forårshaven herhjemme. Det er lige forunderligt hvert år at se grønne kartoffeltoppe, hvide jordbærblomster, spæde lilla syrener og kraftige røde tulipaner. ( Jow jow – violinerne kan også høres herhjemme ☺️)

 223. Først – sikke en skøn blog du har?
  Jeg ville blive superglad for at vinde denne præmie, da jeg er fast bruger af både briller og linser.
  Jeg ville elske at nyde udsigten til den fantastiske danske sommer gennem et par nye solbriller. Alting bliver så meget smukkere, når solen skinner.
  Vh. Line

 224. Hej. Jeg har mange udfordringer med mine nuværende linser og jagter faktisk nye til tørre øjne, så jeg er meget klar på at af prøve nye linser.
  Jeg elsker at se på mennesker – dejligt at nyde synet af mangfoldighed på en solskinsplet i København ;-).

 225. Åh jeg er vild med denne årstid hvor man pludselig lægger mærke til hvordan alt er grønt! Der er også stadig enkelte lyserøde træer tilbage, åh de er også smukke! ? Alt den smukke natur nyder jeg at kigge på!

 226. Sikke en lækker præmie! Jeg står faktisk og skal have fundet et nyt sted at få linser fra efter en flytning fra Jylland ? Min yndlingsbeskæftigelse er at observere mennesker og deres interaktioner – man kan sidde og lave sine egne små historier om hvordan mon de kender hinanden eller hvad de skal osv. Og det ville med mit nærsyn ikke kunne lade sig gøre uden linser ☺

 227. Jeg blir glad af at kigge på byen, på naturen og ikke mindst af st kigge på mine elskede. Og gerne gennem nye behagelige linser??

 228. Jeg bliver allermest glad, når jeg kigger på havet. Om det er herhjemme i DK eller ude i den store verden – der er bare et eller andet beroligende og samtidig også mystisk og det blå vand, der fanger mig helt vildt! ?

 229. Solnedgange. Solnedgange bliver jeg rigtig glad af at kigge på. På en dag hvor humøret ellers har været nede, kan en smuk solnedgang rede dagen.

 230. Mine øjne er også nogle drilske banditter. Og især lige for tiden, efter jeg har siddet og kæmpet med speciale riiiiimelig intensivt. Men selv når de driller, og alt bliver en anelse sløret og detaljerne glippes, så gør farven orange mig glad at kigge på. Så selvom jeg ikke nødvendigvis kan se formen eller præcisere, hvad det er, jeg kigger på. Så kan jeg altid se farverne. Og orange kan gøre mig glad helt ned i tæerne.

 231. Det gik op for mig at jeg skulle bruge briller, da jeg en dag to min venindes på, og opdagede at man faktisk burde kunne se bladende på træerne og ikke bare grønne klatter :p Siden har jeg brugt briller i skole og når jeg skal se fjernsyn, resten af tiden går jeg rundt med halvt syn.

  Jeg elsker at se på mine to dejlige niecer som jeg tit besøger, og så er jeg nok også ret glad for at kigge på min mobil :/

 232. Der er flere ting, der gør mig glad efter, at jeg har fået linser. Men hvis jeg skal udpege en enkelt ting, gør det mig altid ekstra glad, når jeg faktisk kan se bladene på træerne – DET er skønt! At kunne se dem i deltajeret form ????

 233. Jeg har i snart 20 år brugt briller og kontaktliner – med stadig stigende styrke, som nu nærmer sig +10 på begge øjne.
  Jeg kan derfor ikke huske, hvordan det er at vågne op og kunne se noget andet end 5 cm fra min næsetip. Laseroperation er desværre ikke en mulighed for mig, da jeg har for tynde hornhinder, og jeg er derfor “dømt” til livet med duggede briller og tørre øjne efter en nat ude med linser.
  En af de ting jeg ønsker aller højest, er derfor at kunne vågne op, og se min dejlige kæreste ind i øjnene, uden at skulle knibe øjnene sammen – det er drømmen, for han gør mig så lykkelig, og selvfølgelig ikke kun når jeg ser ham ;)

 234. Jeg bruger linser hver dag og oplever ligesom dig at de tørre ud og giver kløende øjne når aftenerne bliver lange. Jeg vil derfor sige at jeg elsker at se solen gå ned og fortsætte dansen uden trætte linse-øjne ?

 235. Lige nu sidder jeg og kigger ud i min gårdhave, hvor der bliver holdt det fineste bryllup. Det bliver jeg ærligt talt ret glad af at se på! :-)

 236. Jeg bliver ret glad af at se på min kæreste…som jeg synes er verdens lækreste, og som i øvrigt rocker sine læsebriller helt vildt ?
  Selv er jeg både nærsynet og har bygningsfejl, men har kun et par 14 år gamle briller liggende, som jeg faktisk aldrig får brugt…hvilket irriterer mig hver gang der fx skal læses undertekster! Har længe overvejet linser…så hvis jeg vinder, er det NU jeg skal gøre noget godt for mig og mit syn! Og ehm, ja, så ville det jo heller ikke være dårligt at have de lækreste solbriller til at byde sommeren velkommen ?

 237. Uh, hvad gør mig glad? Der er så mange ting, der er svært at vælge én! Jeg bliver glad af at kigge ud på en forårsdag i maj, kærligheden mellem mine bedsteforældre, mine veninders ansigt når man køber den perfekte gave, min kæreste, gravide kvinder, bryllupper, jeg kunne blive ved??

 238. Jeg bliver glad af at kigge på København. Som tilflytter, og med min første sommer i byen, bliver jeg så glad over at se København i sol. København, du er smuk! (Og endnu smukkere når jeg kan se noget, enten med linser eller briller)

 239. Jeg har brugt linser siden jeg var 14 år, så jeg bliver glad af sådan en fin konkurrence som denne. Også bliver jeg glad når jeg står op og tager linser så jeg kan se verden og det fine forår, da jeg har minus 7.75 så jeg kan faktisk ikke se særlig meget uden mine linser???

 240. Jeg har et særligt billede som jeg kigger på dagligt. Det gør mig glad og minder mig om, hvor heldig den lille pige på billedet har været <3

 241. Min hund. :) Lige meget hvor dårlig min dag har været, bliver jeg altid glad af at kigge på den.

 242. Med termin meget snart bliver jeg virkelig glad af at kigge på babyting. Især babytøj! Det er jo så småt og sødt, og det kan da virkelig ikke gøre en andet end i godt humør :)

 243. Det gør mig at glad at kigge på folks ansigter – især er det rart at blive sparet for den pinlige situation det er, ikke at kunne genkende folk på gaden, hvis jeg fx er på vej hjem fra en løbetur uden briller ;)

 244. Bliver så glad at kigge på det gode vejr så et på fede solbriller ville passe perfekt ???

 245. Jeg bliver glad af at kigge på mine søde venner og min dejlige familie ❤️ De kan gøre en grå dag farverig og altid få mig i bedre humør

 246. Jeg er ret nærsynet og døjer også meget med tørre øjne. Får vist selv også de linser, der er mest “væske” i, men kan stadig godt mærke trætheden i dem om aftenen.. Så det kunne være sjovt at prøve disse. + at solbrillerne ser så lækre ud, dem kunne jeg godt tænke mig at få fingre i ;) Det der gør mig mest glad at kigge på, er træerne sprunget ud her til forår/sommer, hvor alt er lysegrønt og lige sprunget ud.. Og min kæreste om morgenen, når jeg vågner før ham <3 :)

 247. Jeg bliver særligt glad for at kigge på hvordan naturen springer ud i løbet af foråret og sommeren, og hvordan farverne skriver og forsvinder om efteråret. Generelt vejret og naturen. Det er så smukt, vildt og roligt på samme tid.

 248. Jeg bliver glad af at kigge på virkelig mange ting. Men min kæreste, min kat og min gule bil er dem jeg ser oftest og bliver boblende glad indeni af at se.

 249. Jeg bliver glad af at kigge på hundehvalpe! Jeg bliver fuldstændig hundeskruk, når jeg ser sådan en sød lille fluffy hvalp og må hen og ae den – ligegyldig hvad jeg ellers er i gang med at foretage mig :)

 250. At se solopgangen med de bedste mennesker i mit liv ved min side, er noget af det, der gør mig gladest :-)

 251. Ej en fed konkurrence! Det er jo lige noget for en svagtsynet studerende som mig!

  For seks år siden fandt jeg ud af, at mit syn ikke var så godt, efter at have fået min veninde til at læse op, hvad der stod på tavlen gennem hele 1.g – ikke helt optimalt. En dag fandt min mor sine gamle briller i en skuffe, og jeg prøvede dem på for sjov, men endte med at blive fuldstændig chokeret over, at træerne jo faktisk har blade!!

  Jeg bruger kontaktlinser til dagligt og skal ca. have sat min styrke op hvert halve år, og hver eneste gang jeg får ny styrke, så er det dét at kigge op på træerne og se deres flotte blade, som gør mig ekstra glad.

  Det ville hjælpe rigtig meget på mit SU-budget at få en hjælpende hånd med kontaktlinserne, og så er de lækre solbriller jo bare en fantastisk bonus! Jeg håber, jeg vinder!

 252. Om sommeren elsker jeg at se hvordan Danmark lever op… alle mennesker bliver bare en tand mere afslappet ☀️

 253. Som én der har brugt briller (og kontaktlinser) siden jeg gik i 2. klasse, hvor jeg lagde heftigt ud med et -3/ish, og nu er oppe på en styrke der kan være en smule hæmmende – for mig i hvert fald, tager jeg slet ikke synet for givet. Jeg har været, – og er stadig ofte, enormt frustreret over, at jeg er nødt til at ‘tage mine øjne på’ hver morgen. Mine høje styrker dog også gjort, at mine kontaktlinser er ret dyre – i hvert fald på SU! krydser fingre for vinde i hvert fald, det ville løfte en hel del i budgettet!
  Noget der gør mig glad at kigge på, er dog mine veninder. Kender I ikke det når man sidder med én, to, tre venner og veninder, og tager sig selv i at tænke “det her, det er et fedt øjeblik.”? De øjeblikke der, de gør mig glad at kigge på. :)

 254. Jeg bliver glad af at kigge på blomster. Små fine buketter forsøger jeg at at pifte min lejlighed op med, så der altid er en lille fryd for øjet når man kommer ind i et rum ? Mine fingre er krydset!

 255. Blomster, lette kjoler, løst hår og så ud i København, som lige nu viser sig fra sin allersmukkeste side. Både natur, mennesker og i særdeleshed mande-wise ? Hvor har alle de pæne mænd gemt sig hele vinteren? Måske foran mit slørede syn?

 256. Min 7 måneder gamle (sovende) datter gør mig glad at se på. Tænk at jeg har været med til at lave noget så fint <3

 257. For snart 9 år siden fandt jeg ud af, at jeg skulle bruge briller. Da jeg fik mine første briller ventede der mig en åbenbaring; jeg kunne se konturen på naboens træer, dets blade og se at de var RIGTIG grønne og ikke bare grumsede grønne! Det lyder derfor helt banalt, når jeg idag bare sætter stor pris på at kunne se mine omgivelser rigtigt og i fuldt flor – særligt her i foråret (samt også genkende folk jeg kender på gaden) ;)
  Jeg har efter ni års konstant søgen på de perfekte kontaktlinser (jeg har utroligt tørre øjne) fundet ud af, at netop disse linser er perfekte til mig, yay. Derfor ville det være fantastisk at vinde :D

 258. Jeg bliver glad, når jeg ser min kæreste og min lille søn på knap et år lege ude i haven i dette skønne forårsvejr ?

 259. Jeg blev mor for en uge siden præcis i dag. For første gang. Det er den vildeste oplevelse jeg nogen sinde har prøvet. Og når jeg ser min mand lege lige så forsigtigt med vores lille datter kan jeg ikke forestille mig noget bedre at kigge på <3 Mine briller trænger til en udskiftning, og kontaktlinser forestiller jeg mig bliver kun mere aktuelt jo ældre vores lille datter bliver. Har tidligere kun brugt kontaktlinser i weekenderne, men forestiller mig det bliver på mere daglig basis nu ;-)

 260. Farverige blomster her i forårsmånederne. Det er simpelthen helt magisk for mig at kunne gå en tur rundt i København og opdage alle de flotte blomster og træer der bare har ligget og sovet lige under vores næser. Naturens farverige konfetti :-)

 261. Jeg fik lov til at stå og se ud på verden udenfor Thiele med prøvebrillerne på. Det var vildt! Jeg blev så glad! Jeg var fascineret af hvor detaljeret alt var. Jeg ville ikke have dem af, men samtidig ikke gå udenfor med dem på :) Det gør mig glad at se blomstrene på mit bord, smilet fra en kær ven og lysets spil og meget meget mere.

 262. Pga altid irritation af briller, er jeg i prøvefasen med kontaktlinser.
  Bliver glad i låget af at se naturens variation.
  Det ville være vildt at vinde det første halve års forbrug af linser.
  Ønsker dig en god weekend.

 263. Jeg har efterhånden brugt kontaktlinser i flere år, hvilket virkelig er en befrielse ift. briller. Men det har også været noget af en kamp, for måtte afprøve omkring 10 forskellige linser, før jeg fandt “the one”, der ikke gav mig tørre øjne. Så jeg kan sætte mig helt ind i, hvordan du selv har det.
  Nu hvor sommeren nærmer sig, nyder jeg at kigge på den flotte natur, og jeg bliver helt igennem glad og lykkelig af, at se naturen blomstre, solen skinne og opleve alle de pæne mennesker, der også forelsker sig i sommerens magi :))

  Rigtig god sommer til dig <3

 264. Jeg har altid skulle gå med briller, lige fra da jeg var helt lille. Men da jeg blev teenager og skulle konfirmeres, så ville jeg altså gerne føle mig lidt mere smart, og så fik jeg kontaktliner. Havde det sådan i mange år, at jeg nægtede at gå med briller, simpelt hen fordi jeg ikke synes det var pænt – men det er jo helt vildt ærgerligt, for nu (22 år) har jeg fået investeret i et par lækre briller (deler din Celiné begejstring), og de kommer på i hvert fald halveden af dagene. Er nemlig helt enig i, at når der skal læses en masse til studiet eller foran skærmen i timevis, så tørrer mine linser ud hen ad vejen og jeg får svært ved at fokusere – så mon ikke jeg burde prøve de nye linser som du snakker om? Om ikke andet så er jeg stadig ‘smartest’ i mine egne øjne med linserne, og de er altså også til at foretrække på en løbetur ;-) En bonus er også at linser ikke kommer i vejen ligesom briller når man skal putte i sofaen (eller til middagslur, ahem) med ham den søde – som også er noget af det der gør mig allergladest at kigge på <3 Dertil gør blomster, seværdigheder, havvand og en blå himmel mig også glad i låget.

 265. Jeg har fået konstateret tendens til tørre øjne nu her efter 10 års brug af linser, og er faktisk blevet anbefalet at starte på den type linser der, så ville være en fantastisk præmie!

  Jeg bliver glad af at vågne op og kigge på min kæreste – han ligger heldigvis så tæt på at man ikke har brug for linsehjælp lige der ?

 266. En øjenoperation har gjort, at jeg med glæde kan se verdenen uden dobbeltsyn – til gengæld fremtryllede den en markant bygningsfejl og dermed en afhængighedsbrille. Jeg ville derfor blive endnu gladere for at bare kunne se på mig selv igen uden briller i spejlet, uden duggende briller i fitness, uden briller i fancy kjole i cocktailbaren, uden briller når jeg skal kysse min kæreste og hans næse fedter glassene til og uden briller, og når min nevø pludselig driller mig med, jeg ser gammel ud :)

 267. Min hund! jeg har aldrig haft hund før og fik min dejlige lille gårdhund for et år siden som siden da har hjulpet gevaldigt på humøret samt studiestress. Der findes ikke noget bedre end at komme hjem til hende og hun så står der og logrer med halen og kigger op på mig med de søde hundeøjne:)

 268. Jeg bliver glad når jeg kigger på sommeren (træer, buske, blomster, mennesker), der springer ud. Sommeren er kommet og det gik for alvor op for mig på en køretur på motorvejen hjem til mine forældre. Den kedelige motorvej var pludselig meget mere spændende, fordi der stod grønne træer og buske langs vejen der var sprunget ud på, hvad der føltes, som nul komme fem. Det gik op for mig, hvor smukt det er, når træerne er sprunget ud og blomsterne følger med og alting bare bliver grønnere og mere livligt. Jeg kan næsten græde, når jeg ser det, fordi det giver mig en god og behagelig følelse i maven. Grøn er slet ikke min yndlingsfarve, men når den er på træer og buske og blomster, kan farven bestemt sin ting <3

 269. Det gør mig glad at se hvide sandstrande og blå bølger i morgensol. Det gør mig glad at se glade venner og veninder i sene aftenstimer og festligt humør. Det gør mig glad at se truman capotes noveller udleve sig fra bøgerne imens jeg sider i min hjemlige hyggekrog. Alle disse ting glæder jeg mig til at kigge på denne sommer.
  Kh Karina

 270. Jeg bruger ligeledes kontaktlinser, og det findes intet værrer end et par tørre af disse til en god aftenfilm.
  Der er så meget smukt at se på (heldigvis), men må indrømme naturen er mit ynglingssted for mit syn. Blomster som blomstre, træer som gror og små dyr på eventyr. Jeg vil ikke være foruden de synsoplevelser ??

 271. Jeg tager heller ikke mit syn for givet. Er en “smule” nærsynet og bruger -6 og -8 kontaktlinsestyrke. Jeg har har fået undersøgt muligheden for en laseroperation, men grundet medfødte relative tynde hornhinder, kan dette ikke lade sig gøre. Så jeg er linsebruger for livet – eller indtil videnskaben gør andet muligt.
  Jeg ved ikke om, jeg så dårligt, da jeg var helt lille. Jeg havde ingen problemer med at klatre i træer, spille fodbold, tegne og ride på heste. Skolelægen henviste mig i 1. klasse til øjenlægen og optikeren. Og jeg græd, da jeg fik at vide, at jeg skulle have briller. Det var dog det værste! Mindre ældre søskende bildte mig tilmed ind, at man fik brillelus, når man gik med briller. Hvad?! Åh nej!
  Men altså, den dag hvor jeg fik de forhadte rød-grønne små runde børnebriller på, der opdagede jeg, at jeg kunne læse skiltene i butiksvinduerne på den anden side af gaden. Og endnu bedre; jeg kunne se de enkelte blade på træerne! Det var det allerbedste.
  Heldigvis fik jeg kontaktlinser i 7. klasse og er på daglig basis taknemmelig over, at kontaktliner overhovedet er blevet opfundet. Jeg har nu et par briller, som er relativt smarte. Der er dog grænser for hvor fancy hinkesten kan gøres ;)
  Jeg er vild med at se og opdage detaljer alle vegne og jeg er vitterlig taknemmelig for, at jeg trods dårligt syn, har mulighed for at have et almindeligt liv. Der er flere steder i verden, hvor der ikke er tilgængelige optikkere og øjenlæger, hvor jeg seriøst ville være stillet som handicappet.
  Så hurra for kontaktlinser (og briller) og synet af hvert enkelt blad i træernes kroner!

 272. Det gør mig glad, eller rettere lykkelig helt ind til knoglemarven at kigge på min lille, nye og fine søn, sove ved siden af mig – fredfyldt, mæt og tilfreds.

 273. Jeg elsker at opleve, møde nye menneske, og danne mig indtryk ved blot at sætte mig et sted og observerer – så for mig er synet virkelig vigtigt! Jeg blive glad ved at se andre mennesker blive glade, vi kender alle følelsen af når nogen åbner en gave man har købt og man bare kan se glæden sprede sig over hele deres ansigt!

  Kontaktlinser og solbriller er en vidunderlig kombination, det gør det muligt at skifte mellem alle mine solbriller, og stadig kunne se folks glade ansigter, eller bare lige læse bogstaverne lidt skarperer i min bog på stranden :)

 274. Bliver glad når jeg trækker gardinerne fra om morgenen og jeg kan se solen skinne fra en skyfri himmel.

 275. Jeg elsker at kigge på bygningerne og menneskerne her på Nørrebro. De er så inspirerende. Mangfolklighed og arkitektur er en af de bedste ting jeg kender til!
  Men den bedste jeg kender til er facetiming med min forældre som bor i Bulgarien… det er ikke så ofte jeg får lov til at se dem irl. Billedet af mor og far samt min lille bror og søster (hunden og katten) er noget man ikke kan købe for penge.

 276. Jeg bliver glad af at kigge på (næsten) alt levende. Mine børn, min mand, hoppende hjorte, en hund i snor foran Irma, grønne træer med vind i toppen, en græsplæne gul af mælkebøtter, regnormen på vej tilbage i hullet. Og sådan kunne jeg blive ved – for livet er magisk <3

 277. Bliver glad helt ud i tæerne af at kigge på mine nyudsprungne valmuer. Og af børn der sover. OG selvfølgelig også vågne børn, men der er nu ikke noget som sovende børn…

 278. Jeg vil gerne vinde linserne til min kæreste (og solbrillerne til mig selv. hehe). Det er nemlig ham jeg aller bedst kan lide at kigge på.

 279. Der er mange ting, der gør mig rigtig glad at kigge på, men det bedste er helt klart, at se mine børn sidde i sofaen og holde i hånden, imens de ikke siger en lyd. De er oppe og toppes flere gange dagligt, men når de to, små kroppe sidder der, helt stille og viser deres kærlighed til hinanden, er jeg fuldstændig solgt.

 280. Jeg bliver så sindssygt lykkelig af at se på min kæreste!!
  Min kæreste har også enormt mange problemer med briller og kontaktlinser, det er som om intet passer ham godt, så ville elske at vinde disse til ham.

 281. Farver!
  Om det er blomster, fine bygninger eller himlen ved solopgang/nedgang. Jeg ELSKER farver, og selv små dumme ting som candy-crush kan gøre mig glad helt nede i maven – ikke pga selve spillet, men alle de farver.
  Ville kunne nyde alle jordens fine farver meget mere, hvis jeg fik nogle kontaktlinser – har selv tænkt på at købe nogle længe, da jeg er for dårlig til at bruge mine briller :-)

 282. Det, der gør mig glad at kigge på for tiden, er min kæreste når han ligger og snakker til min datter inde i min store gravide mave. Meget kliché, men der er altså intet der slår lykkefølelsen lige dér :)

 283. Jeg bliver glad når jeg kigger på naturen, hvad enten det er sommer eller vinter, eller endnu bedre, forår eller efterår.

 284. Helt klicheagtigt, så bliver jeg selvfølgelig glad af at se på min mand og vores drenge :) Men også blomster, en flot solnedgang, udsigt over vandet og ja, der tegner sig åbenbart et billede af, at naturen gør mig glad.

  Præmien vil jeg dele med min mand der bruger linser, når han surfer og kører mountainbike. Solbrillerne beholder jeg (og måske man kan få dem med styrke?), så jeg kan læse bøger i solen :)

 285. Jeg bliver glad af at se på gamle ægtepar, det stadig holder i hånd når de går tur i byen :)

 286. Alt for sukkersød, men Når jeg vågner om morgenenog ser på min kæreste, der stadig sover, og forestiller mig hvordan vores kommende barn i min mave kommer til at se ud.

 287. Hvor er det en lækker præmie!
  Jeg overvejede mange ting, som jeg bliver glad af at kigge på: grønne blade, havet, min pæne kæreste, sommerbrune fødder med rød neglelak… Men jeg bliver aller gladest af at kigge på nyindkøbte flybilletter! Det må være noget med forventningens glæde om alt det førnævnte :) Ville elske at tage solbrillerne med i kufferten!
  Jeg er forresten kontaktlinsebruger på 15. år, og jeg har aldrig fundet den perfekte kontaktlinse, jeg synes altid, jeg får trætte, tørre øjne, efter mange timer foran skærmen. Må hellere forbi Thiele og høre om jeg kan prøve disse – hvis jeg altså ikke vinder (krydser fingre!)

 288. Grønt! Altså, grønne ting generelt. Måske er det stadig lidt vinterabstinenser, men jeg bliver virkelig glad af grønne skove, grønne plæner, sågar en lille grøn top eller vase :)

 289. Jeg bliver glad af at kigge på gule marker og gode venner og ditto bøger.
  Og jeg kunne vældig godt bruge nogle gode kontaktlinser, så jeg kan se godt ud (tøhø) hele dagen til mit bryllup i september :)

 290. Havet!
  Måske lidt cheesy, men havet gør mig altså lykkelig!
  Men sol, sand og saltvand plejer desværre også at gøre mine kontaktlinser kløende og tørre, så et sæt med gode kontaktlinser og smukke solbriller, ville virkelig være den perfekte kombination til min sommerferie til Italien denne sommer!

 291. Man kan ikke blive andet end glad af at kigge på København om sommeren – det er det skønneste syn :-)

 292. Jeg bliver simpelthen så glad af at se livsbekræftende ting. Jeg bor i øjeblikket i Auckland, New Zealand – og her til morges, da jeg sad på min altan og nød min morgenkaffe, fik jeg selvskab af 4 muntre papegøjer. Det fik mig til at sige højt, “dette er grunden til at jeg elsker at bo hernede”. Jeg skal desværre snart hjem igen, efter et år hernede, så jeg er begyndt hele tiden at gå rundt at finde ting jeg kommer til at savne – og papegøjer med morgenkaffen er helt bestemt blandt top 10.
  De fik hele mit humør til at være helt i top, og det varede hele dagen.
  Håber din dag derhjemme vil være lige så fyldt at godt humør xx

 293. Mine børn gør mig glad – altid. Men det gøre mig også glad, at opleve verden. Og det gør man nu engang bedst, når man ser ordentligt ;)

 294. Jeg bliver altid glad, når jeg kommer hjem til mine forældre, og “min” egen lille hund står og venter på mig. Mine forældre har tre hunde i alt, og den ene af dem, Pihl, er min. Det vil sige, at det er mig der har gået til hundetræning med den, mig der har opdraget den, og vi har bare et helt specielt bånd. Da jeg flyttede hjemmefra, var det til en lejlighed, hvor husdyr ikke var tilladt, så jeg måtte efterlade Pihl derhjemme.
  Derfor elsker jeg når jeg kommer hjem og besøger mine forældre, og hun står og venter på mig, det er der noget helt specielt over.
  Så det må være min ynglings-ting at kigge på :-)

 295. Det gør mig glad at se de danske jordbær, der begynder at dukke op i forretningerne. Det gør mig glad at dufte til hyldeblomsterne, som stille og roligt springer ud. Det gør mig glad at Sankt Hans og sommer og dermed ferie nærmer sig.

 296. Læk-læk-lækker konkurrence!
  Jeg bliver glad af at kigge på mine 2(!!) nye, små og fine nevøer – der får hjertet til slå lidt dybere og giver den gladeste følelse i maven. Det bliver jeg ikke sådan lige (læs: aldrig) træt af at kigge på <3

 297. Det gør mig helt gennemtrængende glad, at kigge på min søster og bror. Det virker måske meget banalt, men de to er det vigtigste i mit liv og jeg ved ikke hvad jeg nogensinde skulle gøre ude dem. Vi har et utrolig stærkt bånd og er (og har (næsten) altid været) hinandens bedste venner, selvom jeg er 25, min bror 23 og min søster er (næsten) 20.

  Tak for en helt fantastisk og alsidig blog – you rock Girl !

 298. Det gør mig glad at se min søde niece og snart kommer der en lille nevø også. Forhåbentlig kan jeg snart se dem med mindre tørre øjne ;)

 299. Jeg bliver glad af at se på mennesker. Det kan jeg bruge timevis på både her i København hen over sommeren og i udlandet. Nu lyder jeg lidt som en stalker, men det er jeg altså ikke ;) Er bare vild med at se hvordan mennesker bærer sig selv, hvordan de klæder sig og agerer.

 300. Lige nu bliver jeg ekstra glad for at kigge på mine tomatplanter der gror på altanen og kan slet ikke vente til at høste frisk tomater og lave en lækker hjemmedyrket tomatsalat

 301. Alle mine dejlige venner samlet til hygge i det gode vejr, en gårdhave fyldt af dejlige og glade mennesker – det bliver ikke bedre..

  Og lige nu især også at kigge på min egen mave, når babyen derinde rumsterer og sparker så hele maven bevæger sig – det er lidt creepy og mega hyggeligt på samme tid :-)

 302. Det gør mig glad at se på sådan en fin konkurrence, som kunne være så dejlig at vinde. Alt bliver bare smukkere og klarere, når jeg har linser på.

 303. Jeg bruger dagligt kontaktlinser og som studerende er det en dyr affære. Jeg bliver glad af at kigge ud af mit vindue og ind i min gård, hvor træerne endelig er blevet grønne og opgangens børn leger i de lyse aftener :-)

 304. Uh, jeg har aldrig prøvet kontaktlinser. Har kun et par briller som et sådan cirka rigtige, som jeg bruger, når jeg kører i bil eller har undervisning. Men synes altså det går ned ad bakke med de øjne. På afstand er folks ansigter helt mudrede, og det går jo ikke, hvis man ikke kan genkende folk. Det kan faktisk godt være lidt pinligt. Så planen er, at jeg skal have de der øjne tjekket igen og få sparet sammen til enten briller eller kontaktlinser – men det er ikke let på en SU. Jeg bliver glad, når jeg er på besøg derhjemme hos de gamle, og står tidligt op og løber en tur i skoven og ser hvordan det første morgenlys bryder gennem trætoppene og rammer vejen foran mig.

 305. Ligenu er jeg glad for at kunne se en ende på endnu en lidt for hård og ustruktureret eksamensperiode. Envidere har jeg lige købt flotte nye solbriller og desværre opdaget at linselageret er tomt!

 306. Jeg bliver altid glad af at kigge på mad jeg lige skal til at spise. Fra de kedeligeste morgenomgange med havregryn til store fine aftensanretninger, er det altid dejligt at vide at det er tid til at sætte sig ned og have tid og ro til at koncentrere sig om noget så simpelt som at spise, helst i godt selskab.

 307. Jeg er så heldig at jeg ikke bruger briller eller kontaktlinser, men til gengæld er jeg storforbruger af solbriller. Så hvis jeg skulle være så heldig at vinde skulle præmien deles med min bror som også har en ret aktiv hverdag og derfor er afhængig af kontaktlinser. ☺️

  Noget der gør mig virkelig glad at se på er naturen, selvom det er lidt kliché. Jeg elsker at være på besøg hos mine forældre i Thy, hvor naturen er barsk, uberørt og meget smuk. Det giver en hel særlig ro og glæde i maven ?

 308. Hej Emily,
  Fed konkurrence! Jeg bliver ekstra glad, når jeg kigger på min ven/veninde eller kæreste – når vi har aftalt at mødes et specifikt sted – og jeg så får øje på dem og de kommer mig i møde. Så kan jeg ikke lade vær med at flække i et stort grin.
  Tak for en fed blog,
  Kh Nanna

 309. Nu har jeg lige været på festival i weekenden med en hel flok af mine dejligste veninder – og lige dér under Thomas Helmig-koncerten, mens solen gik ned bag scenen, tog jeg et mentalt billede af os, som vi stod der med kæmpe smil, sang højt med på alle sangene og dansede løs! Dét gjorde mig edderglad at se på ❤️

 310. Farver! Jeg elsker at kigge på farver, og gerne mange af dem på én gang! Af samme grund er det intet sort og meget lidt hvidt i mit hjem. Jeg bliver så glad, når jeg er omgivet af et farveflor. Prøver også at fase lidt af det sorte ud af garderoben også, for det har samme effekt på smilebåndet, når jeg håber i mine knaldrøde kjoler (ja i flertal – 50 shades of red :))

 311. Jeg er pjattet med at være ude i naturen, det gør mig glad at kigge på især foråret der folder sig ud i naturen.

 312. Jeg bliver helt glad i låget af at kigge på blomster ? Der skal ikke meget til, og det er vigtigt for mig. De små glæder.

 313. Når jeg har sat mig for at løbe en tur når jeg står op næste morgen så gør det mig SÅ glad at stå op og kigge ud af vinduet og at solen så skinner!

 314. Det lyder som en DRØM at have linser på, som ikke driller efter en halv dag! Jeg havde faktisk opgivet at finde dem, så jeg vil elske at prøve disse :-)

  Jeg bliver glad, når jeg ser natur i lange baner. F.eks. ude i Dyrehaven ved Eremitagen ud mod havet. Det er virkelig flot, hele året rundt!

  Og selvfølgelig når jeg får stillet en kage foran snuden, som gerne må spises, det er da et syn for guder ;-)

  Tak for en dejlig blog <3

 315. Jeg skal til at bruge briller permanent efter et par år med kun læsebriller. Så jeg overvejer linser som en mulighed, da jeg ikke er helt vild med idéen om briller som fast inventar i mit ansigt – haha. Jeg elsker at kigge på naturen – skov, marker, landskaber, blomster osv., og nyder det når jeg er hjemme hos mine forældre, da jeg selv bor i byen.

 316. Jeg synes der er mange ting der gør mig glad at kigge på, men lige nu sidder jeg jo og læser din skønne blog inden jeg skal tilbage til eksamenslæsningen – dét er da skønt :) Og solen skinner udenfor! Mon ikke jeg kan nå ud og nyde den lidt senere.
  Rigtig dejlig konkurrence, jeg krydser fingre og tæer!

 317. Jeg har -7 på begge øjne så kontaktlinser er uundværlige for mig. Jeg bliver glad af at kigge på når min kæreste nusser med vores marsvin – hans første kæledyr!

 318. Det gør mig glad at kigge på alt det grønne, der springer ud om foråret og sommeren ?☘️

 319. Det jeg holder aller mest af at kigge på er mine venner. Det lyder måske skørt, men den der momentane fuldkomne glædes følelse, man kan få af at kigge rundt på et bord fuld af venner, der griner, det må være mit yndlingssyn. Det giver mig noget helt unikt.

 320. Når jeg vågner om morgenen ser jeg kun et grynet billede.. Mine meget nærsynede øjne ser ikke motiver, men mest farver når jeg ikke har mine linser i. Jeg vågner altid til lyden af min datter, der er vågnet (typisk aaaalt for tidligt). Hun har allerede lært i en alder af 1 år og 9 måneder (og faktisk også før det), at det første morgenen byder på er briller og dernæst kontaktlinser. Hun stiller sig troligt ved mit natbord siger ‘briller!’, hun åbner mit etui og finder brillerne frem til mig. Det syn, der møder mig når jeg får mine briller på, dét er det der gør mig aller mest glad :) Min dejlige datter (og også min søde mand i den anden side af dobbeltsengen). Den lille gestus viser en kæmpe omsorg i sådan et lille menneske allerede og det gør mig glad og pavestolt. En stort tak til Iben for at finde briller og linser frem til mig dagligt <3

 321. Jeg har faktisk valgt kontaktlinse fra, netop fordi jeg ikke har fundet nogen som jeg kan holde ud at have på en hel dag, og så synes jeg ligesom det smarte gik af dem :/
  Jeg elsker at kigge på det meste, men min absolut favorit må være min dejlige nevø, og uden briller eller linser kan jeg ikke se alle de sjove ansigtsudtryk han kan lave. Nummer to på listen må helt klart være blomster, det er sådan en lille ting, som bare gør mig så glad og varm indeni :)

 322. Det gør mig glad at kigge på solen og blomster. Og tusind andre ting også, men de var lige top of mind over glædesbringere. Og her vil både linser og solbriller jo være helt oplagte. ;)

 323. Det gør mig glad at kigge på min mor og mine venner, fordi det gør mig glad at være sammen med dem. :)

 324. Jeg bliver glad af, at kigge på et gammelt ægtepar der går tur, en kop frisk-brygget kop kaffe, mine børn der smiler, snevejr, reolerne i en bogbutik og jeg kunne blive ved :-) Hvis jeg er den heldige, vil jeg dele gaven med min søn på 12 år. Han bruger briller, og vil rigtig gerne prøve kontaktlinser – alderen er vist kommet hvor han er blevet forfængelig :-) Jeg vil nyde et par lækre nye solbriller og, så vil jeg blive glad af at se på mig selv :-)

 325. Jeg elsker alt jeg ser! Farver, lyset, omgivelserne, menneskene i dem ❤️ Dog har jeg samme problem som du havde med dine kontaktlinser. Om aftenen er mine øjne simpelthen så trække af at have kontanlinserne på, og jeg ser dobbelt og sløret. Knap så fedt når gerne vil danse og feste natten lang ;-). Derfor må det som jeg allerhelst vil se knivskarpt være nogle halvsnaldrede veninder som står på dansegulvet klokken 4 om morgenen ???

 326. Jeg kører med tog til skole hver morgen. Det er en virkelig flot tur fra Århus til Herning. Højdepunktet på turen er når vi kører forbi en mark med grise hvor alle de små søde grislinger løber rundt og leger☺️❤️?

 327. Helt sikkert min 1 årig søn? Har aldrig taget mig sammen til at bruge kontaktlinser, så dette kunne være en muligt?
  Håber I får et fantastisk bryllup❤

 328. Først og fremmest tak for sådan en fin blog og for muligheden for at deltage i denne konkurrence.
  Jeg bliver blandt andet glad, når jeg ser nogen grine sammen eller holde i hånd. Jeg bliver glad, når jeg ser nyvasket sengetøj i smukke farver blafre i vinden i gården, jeg bliver glad, når jeg står op til sol og blå himmel, og når jeg cykler hjem under samme himmel en sommer- og stjerneklar aften.

 329. Jeg bliver glad af at kigge på historiske bygninger. Havde min tredje date i Venedig med min nuværende kæreste, og vi brugte alle dagene på at kigge på gamle bygninger, drikke aperol og kysse. Det var fantastisk. Og vi skal tilmed til Venedig igen denne sommer, så et par lækre solbriller og ordentlige linser ville være helt perfekt til turen :D <3

 330. Jeg bliver rigtig glad af, at se på min søde kæreste og mine skønne veninder :) Håber at vinde den fine præmie!

 331. Jeg bliver glad af at kigge på vores fine grønne altan, hvor alting for alvor er begyndt at spirre og blomstre??

 332. For tiden, midt i alt eksamensræset, gør min lille fine niece på 9 måneder, mig helt glad at kigge på!
  Især når hun smiler, smelter mit hjerte og jeg glemmer ALT om eksaminerne.

  Dog kommer mine briller tit i vejen når jeg kysser hende – der ville det altså hjælpe med kontaktlinser ;)

 333. Ej ej ej! Den her konkurrence er som sendt fra himlen. Jeg har altid brugt briller, og er egentlig også super glad for dette – da jeg med årene har lært at elske mit brillelook. DOG har jeg i mine 22 år (advarsel: i-lands-problem forekommer…) kun ejet 1 par solbriller (!!) nå men, jeg har faktisk for en månedstid siden nævnt for mine veninder at jeg havde tænkt mig at få nogle linser også købe et par skide flotte solbriller. Jeg ender dog med at prioritere en rejse med veninderne frem for mit lille solbrille projekt, og SU’en holder bare ikke til det hele. Derfor ville det være som en drøm, at vinde denne konkurrence.

  1. P.S I min ivrighed glemmer jeg helt at nævne det vigtige. Jeg bliver glad af, at se mine nærmeste have det godt, også SELVFØLGELIG tjeneren som er på vej med min mad.

 334. Jeg har lige fået min anden søn for 2 uger siden. Ham kan jeg selvsagt ikke holde øjnene fra.

 335. Jeg skal snart være nogens mor og der tror jeg, eller ved at mine nuværende kontaktlinser kommer på prøve. Jeg ved jeg kommer til at stirre på min lille pige og så på min mand, igen og igen og igen…
  Jeg glæder mig helt vildt, til disse nye følelser og den store omvæltning det bliver.
  Og så ville et par lækre solbriller ikke være skidt, til at dække de poserne under øjnene..

  <3

 336. En ting der gør mig glad, at kigge på er nok min monstera plante som er blevet kæmpe i forhold til dengang jeg købte den. Har aldrig være en person med grønne finger, så er lykkelig for at jeg kan holde noget i live for engangs skyld :)

 337. Jeg bliver rigtig glad når jeg kigger på alle de ting jeg har opnået her i livet, det lyder måske lidt kliche, men jeg synes det er noget at det fedeste at kunne klappe sig selv på skulderen over. Om så det er min krop jeg har gjort sund og stærk, et indlæg eller en video jeg har brugt lang tid på at lave, en opgave eller eksamen jeg er stolt af eller noget helt helt andet. Det smiler jeg af:)

 338. Jeg bliver altid glad når jeg kigger på smuk natur. Idag så jeg en række blomsterbuske i forskellige nuancer af lyserød og kunne ikke lade være med at smile ved synet :-)

 339. Lige pt bliver mine kontaktlinse-trætte øjne glade af at se på min færdige(!) bacheloropgave, som jeg har kæmpet med de sidste par måneder. Jeg begyndte at bruge kontaktlinser under studietiden men mangler stadig at finde nogen, jeg kan holde ud at have på en hel dag. God sommer! :)

 340. Det gør mig rigtig glad at det første jeg slår øjne op til er min kæreste! At se på at han stadigvæk ligger og sover ❤️

 341. Jeg elsker at se på søvandet under en blå solskinshimmel mens mine fødder er dyppet ned i det kølige vand, det er sådan en rolig, behagelig og tryg følelse <3

 342. Jeg bliver glad af at kigge på min nu otte dage gamle søn,mens han putter i mit skød. Jeg er nærsynet, men så er det godt, at man kan have ham helt tæt på<3

 343. Vi er for et halvt års tid siden flyttet ind i en lejlighed på 12. sal, med en smuk udsigt over Aarhus C og hele Aarhus Bugt. Uanset vejr er det altid så flot at kigge udover hele byen, og man opdager hele tiden nye bygninger og andre små detaljer! Dette vil dog altid være lidt lettere hvis man ikke hele tiden lidt ufrivilligt skal hente sine briller…

 344. Dejlig præmie!

  Jeg bruger selv linser. Og selvom jeg har fået råd til de lidt bedre, nu hvor jeg er færdig med at studere, leder jeg stadig efter nogle linser, jeg kan have på hele dagen på kontoret og hele natten i byen :)

  Jeg kan godt lide at kigge på malerier af Tal R, mine nye seje sneakers fra adidas og rigtig elendigt fjernsyn på TLC.

 345. Total kliche, men bliver lykkelig helt ind i hjertet af at se på min datter. Specielt når hun ikke har spottet at jeg betragter hende!

 346. Der er mange ting, der gør mig glad at kigge på. Det gør mig rigtig glad at se på mine forældres hund løbe mig i møde og smile, ja hun kan smile. Det er så sejt og sødt. Det gør mig også rigtig glad at se min kæreste hver dag, jeg kommer hjem. Han har boet væk fra mig i 9 måneder og siden da, har jeg hver dag værdsat, at vi igen bor sammen. Jeg har altid haft problemer med kontaktlinser, jeg synes aldrig, jeg har fundet nogen, der fungerer for mig. Samtidig har jeg en styrke på +5,50 og bygningsfejl på 1,75 på begge øjne, så jeg er tvunget til at gå med briller, hvilket jeg stadig ikke er fan af, selvom jeg efterhånden har haft briller i rigtig mange år. Derfor håber jeg, at jeg vinder konkurrencen og får muligheden for at prøve de kontaktlinser, du anbefaler sådan :-)

 347. Øj, den konkurrence vil jeg gerne vinde! Kender alt for godt problemerne med tørre kontaktlinse-øjne.
  Lige nu bliver jeg vildt glad hver gang jeg kigger ud på min altan, der er helt vildt grøn og frodig for tiden (på trods af at det er mit første år med egen altan og de grønne fingre ikke er så veludviklede endnu) :-)

 348. Det ville være den perfekte præmie for mig, mine tørre øjne ville elske at prøve nogle kvalitetslinser :D

  Jeg bliver altid, altid, altid glad i låget af at kigge på kattekillinger (kliché I know), planter der gror og solen der leger på himlen.

 349. Jeg elsker at kigge på grønne sager. Naturen generelt er et syn, der sparker selv de tungeste ben væk under mig, og gør mig taknemlig for, at jeg kan nyde det syn. Særligt på mine cykelture holder jeg af at have øje for pæne bygninger, grønne blade og blomster.

 350. Et kig på min gravhund kan altid gøre mig glad – hun er det skæggeste lille væsen, og hun ved det godt :)

 351. Jeg bliver glad af at kigge på min smukke udsigt fra min altan! Vi har nemlig lige købt en lejlighed og jeg har nu for første gang både en altan og en flot udsigt:)

 352. Jeg bøvler også med at mine linser tørrer ud hen på aftenen, så det ville virkelig være en dejlig præmie at vinde. Jeg bliver blandt andet glad af at kigge på min kæreste, mit hundebarn (ja, jeg er dén type) og op gennem en nyudsprungen, lysegrøn trætop!

 353. Jeg kan blive glad af de helt små ting som en god brunchtallerken eller fine blomster!
  Mine øjne er så lysfølsomme, så de ville blive så glade for at blive forkælet med en ny solbrille, og nye linser til de lange sommernætter vil jo også være perfekt!

 354. Disse lækre sommermorgener elsker jeg at stå op, gå i bad og tage kontaktlinser på – og gå hen til vinduet og kigge ud på træerne nede på gaden, som er så grønne og sprøde, som de kan blive!

 355. Efter 10 år må det stadig være min søde kæreste der gør mig allergladest at kigge på ??

  Hvor ville jeg elske at vinde de kontaktlinser! ?

 356. Den er sten sikker hver gang: jeg bliver så glad af at kigge på havet/ vand. Hvis jeg er i lidt dårligt humør, så cykler jeg til Amager strandpark og kigger ud over havet. Når jeg cykler hjem er jeg helt happy happy.

 357. Det gør mig altid glad at kigge på fine blomster – som f.eks. kirsebæralléen på bisbebjerg kirkegård ??

 358. Det gør mig glad at se på dig – især når jeg har briller på. Du ved jeg har brug for de linser;)

 359. Der er mange ting som gør mig glad at kigge på, men jeg elsker at kigge på ‘forbindelser’ mellem andre mennesker – det kan være når jeg cykler forbi et forelsket par der sidder på bryggen eller børn og mennesker der leger, pjatter og griner eller vufferen som ikke kan vente med at blive sluppet løs, fordi den har glædet sig sådan – alle de situationer elsker jeg at kigge på, selvom jeg ingen forbindelse har til dem jeg møder på min vej – og jeg kan simpelthen ikke lade vær at smile da det rør mig.

 360. Jeg bliver glad når jeg kigger ned i min gård, hvor alt grønt liv er er spirende. Hvis solen vælger at titte frem er det ekstra pænt at se ned på. Derudover gør farverige kjoler og skjorter og andre beklædningsdele, gerne med blomsterprint mig glad at se på. Det minder mig om det er (eller burde være) sol og sommer! ;)

  Jeg bruger dog ikke selv kontaktlinser – det gør min søster dog! Hun ville blive ellevild over både kontaktlinser og Céline solbriller og har tilmed snart fødselsdag. Jeg krydser fingre! :)

 361. Min kæreste, det er så cheesy. Men efter ca 1 1/2 år med et langdistance forhold, har jeg taget springet og flyttede i starten af året til et nyt land og by, for at bo sammen med ham. – og det er klart det bedste syn, både at vågne og falde i søvn til. (Min lille samling af vintage kjoler er et andet godt bud ;) )

 362. Jeg bliver glad at se når det bliver forår og alt bliver grønt & farverigt???? læser en god bog eller sidder på altanen sammen kæresten og bare nyder udsigten & roen?

 363. Jeg bliver glad for at stirre på min skønne datter som nu er 1 mdr gammel (og forøvrigt skal hedde Celine) og så selvfølgelig også min anden skønne datter og min kære mand ❤️

 364. Vilde blomster på en sommerdag gør mig så ualmindelig glad! Min kæreste synes altid det tager en evighed for os at komme rundt omkring om sommeren, fordi jeg altid skal stå og glane på naturen omkring os. Det gør det selvfølgelig også lidt lettere at se med et par gode kontaktlinser (der giver mulighed for solbriller). Selv har jeg brugt kontaktlinser i 13 år, men måtte sidste år gå hen til lejlighedsvis at bruge briller også, da mine øjne blev for tørre. Men som du selv skriver, så besværliggører det altså træningen en smule ;)

 365. Det gør mig glad, at kigge på min mand. Selvom vi snart har boet sammen i 7 år og om lidt kan fejre 1 års bryllupsdag, så står jeg stadig om morgenen, inden jeg skal ud af døren, og betragter ham lidt, inden jeg går, fordi han simpelthen er det fineste i hele min verden.

 366. Nu går vi jo studentertiden i møde, og selvom det efterhånden er en del år siden jeg selv blev student, så er det stadig noget, der gør mig helt vildt glad at kigge på. Jeg synes det er så livsbekræftende at se så mange glade unge mennesker, med hele livet foran sig, samles og fejre livet.

 367. Min familie – friske blomster i en vase – solskinnet – det er mange ting der gør en glad i låget.
  MAn skal bare være modtagelig – smil til din nabo og mærk hvordan smilet gør både dig og m/k glsd helt ind i sjælen – en lille ting men en god ting

 368. Mine skønne venner, som tager sig særligt godt ud i den danske natur, vi befinder os i lige nu oppe i et sommerhus i Rørvig!

 369. Jeg bliver glad af at se ud i det danske sommerland – sådan en helt perfekt dag til en koncert med søde venner og med sol i hovedet og en is/øl i hånden. Så bliver det ikke bedre :-)

 370. Jeg er rigtig glad, sådan lige nu, når jeg kigger på ham der ligger ved siden af mig og snorker! Både med og uden kontaktlinser ❤️

 371. Det gør mig glad at kigge på min kæreste, som jeg snart skal have vores første lille barn sammen med mig. Han kunne godt bruge kontaktlinserne, da tørre øjne også altid er et problem for ham med kontaktlinser..og jeg kunne godt tænke min de flotte solbriller, så jeg kan se flot ud hele sommeren :)

 372. Det gør mig glad at krydskigge ned i en god bog og ud på en pæn udsigt. Drømmescenarie hver dag.

 373. Det gør mig glad at kigge på mig selv. Og det er virkelig ikke for at lyde selvglad. Tværtimod har jeg længe ikke synes, det var værd at kigge på mig selv. Men i disse uger, er der god grund til løftet hage, for jeg har afleveret mit speciale og modtaget en fin (!) karakter, og jeg er i gang med at tage nogle beslutninger, som er kun for mig – ikke andres. For eksempel om en forestående flytning fra Århus til København. Og det føles rart nede i maven. :-)
  Et par solbriller ville derfor hjælpe gevaldigt, når jeg herover sommeren skal kigge mig selv i spejlet og sige “du gjorde det”! Kontaktlinserne til friske øjne i de sene nattetimer, hvor jeg danser rundt og fejrer mine store beslutninger. ;-)

 374. Jeg er på jagt efter de perfekte kontaktlinser, så den her konkurrence er som sendt fra himlen. ??
  Med klare, friske øjne, vil jeg kigge på smukke bygninger og farverige blomster under sydens sol. ☀️?

 375. Det gør mig glad at kigge på min hun Molly, når hun rigtig boltre sig og er legesyg på gåture, men også når hun krøller sig sammen ved mine fødder på sofaen <3

 376. Det er nok lidt banalt, men bliver glad når jeg kigger på de små ting omkring mig – en smuk blomst på en gåtur, en flot kop kaffe (med blæret latte art), et smil fra en fremmed på gaden og så selvfølgelig synet af dem jeg elsker! Cheasy I know, men ikke desto mindre sandt❤️

 377. Naturen: Havet, skoven, små bække, flotte marker og så videre. Det giver ro i sindet og er en fryd for øjet!

 378. Jeg bliver glad af at kigge på Københavns skiftende by- og landskab på mine cykelturer hjemmefra til uni, arbejde, venner og round about.

 379. Det gør mig glad at se på kæledyr af snart sagt alle arter men især hunde og katte. De morsomme attituder og den umiddelbarhed, de udstråler, får mig altid til at smile.

 380. Det gør mig glad at kigge på min studenterhue, som ligger i hjørnet af mit værelse. Jeg får den endelig på hovedet efter min afsluttende eksamen i Historie på tirsdag, og den motiverer mig til at fortsætte med at læse op på Renæssancen, Vikingetiden og Middelalderen. Tak for skøn blog:)

 381. Min have i sommersolskin? Og så er det jo en ekstra bonus, at jeg kan se egern og småfugle klart, når jeg har fået snøvlet mig sammen til at tage linserne på?

 382. Det gør mig glad at kigge på min 2-årige datter, når hun danser rundt til “Ebbis”, som hun siger :-) (og det er altså gode gamle Elvis Presley, der menes) :-)

 383. Mine forældres hund kan jeg ikke kigge nok på. Jeg kigger ekstra ihærdigt på den i denne tid, da jer for det meste af tiden befinder lig i USA, så når jeg endelig er hjemme suger jeg til mig :)

 384. Det gør mig glad at kigge ud af mit vindue. Jeg bor på 9. sal, og har udsigt udover København!

 385. Jeg bliver så glad, når jeg ser på min lille hund Nougat. Hans søde brune øjne, der trofast følger mig over alt og tålmodigt venter på, at nu skal vi ud i haven og lege :)

 386. Jeg bruger kontaktlinser og man, I know how you feel! Havde fornyligt en tudedag, og da jeg skulle cykle hjem fra arbejde, var mine linser så tørre, at der var et “hvidt slør” henover dem.. Not fun.

  Jeg ELSKER at kigge på naturen. Især smukke blomster, havet eller skoven. Det gør mig så vanvittig glad og minder mig om, hvor taknemmelig jeg er for naturen :)

 387. Jeg er selv stor tilhænger af gode linser, der fugter øjnene hele dagen og giver masser af ilt, så mine øjne kan tåle at have linser på hele dagen, hver dag. Når man, som jeg, har -8 på begge øjne, og derfor er totalt blind uden briller eller linser, er det virkelig nødvendigt. Især fordi briller godt kan drille, når man har så dårligt et syn, om man ikke bare kan se ud af øjenkrogen ??
  Derudover er solbriller er must i sommeren, når man har sarte og dårlige øjne ?
  Et stort tillykke med brylluppet i dag ??

  1. Jeg blive forresten glad for at det overhovedet er muligt med linser. Det giver mig mulighed for at opleve verden endnu mere tydelig og smuk end mes briller ?

 388. Det lyder som verdens største kliché, omend er det så sandt som det er sagt, at det, der gør mig allermest glad at se på, er min kæreste og min allertætteste dejlige veninder :-)

 389. Der er heldigvis mange ting, der gør mig glad at kigge på – men noget af det bedste er, når jeg efter en lang arbejdsdag kommer hjem, og bliver budt velkommen af min lille, bløde firbenede katteven, når jeg åbner døren. Der er ingen tvivl om, han er glad for at se mig, og har ventet på mig hele dagen, og det kan altså ikke andet end at varme helt indeni :)

  Stort tillykke med brylluppet og rigtig god weekend!

 390. Når jeg kigger på min kæreste, imens han er beskæftiget med noget andet, bliver jeg glad sådan helt ned i maven, så det kan ses i øjnene <3

 391. Wauw verdens bedste konkurrence – og jeg elsker din styling af billeder :)

  Jeg elsker allermest at gå en tur i skoven eller en park og kigge på blomsterne i naturen. Især når man får øje på de helt små, der gemmer sig bag sten eller krat <3

  Hav en skøn dag Emily :)

 392. Jeg bliver glad af at kigge på min kæreste, når han er faldet i søvn på sofaen med et fredfyldt ansigt og fjernbetjeningen på maven. Så føler jeg mig bare mega heldig :-)

 393. At stoppe og kigge på livet omkring mig en til flere gange om dagen gør mig glad. Hverdagen med alle dens små finurligheder synes jeg er værd at kigge lidt nærmere på, da det gør, at man lærer at sætte pris på sin egen midt i travlhed og deadlines.

 394. Lige nu kan jeg rigtig godt lide at kigge på mit nye eksamensbevis, og så selvfølgelig min glade familie, der nyder sommeren i haven.

 395. Jeg elsker at udvide min horisont, kigge på nye ting og besøge nye steder. I juli måned skal min kæreste og jeg til Java og Bali, og hvad bedre ville være hvis jeg rent faktisk kunne se det omkring mig og tilmed kunne undgå at få den skarpe sol i øjnene! ?