Små ting

{Opskriften på en perfekt fredag aften ovenpå en travl uge}

I fredags tog min kæreste (mand om under to uger, så vildt!) til Winterberg i Tyskland for at cykle med drengene. Og ved et uheld tog han min computer med. Eller held måske. For selvom jeg umiddelbart slet ikke var glad over den kidnapning, så endte den med at resultere i en ægte friweekend.

Som regel arbejder jeg et par timer hist og her også i weekenden og havde planlagt at gøre det samme lørdag og søndag. Nå ja, og lidt fredag aften, efter at have været ude på en fotoskydning hele dagen.

Men nu blev sommerhusturen med veninderne altså helt og aldeles computerfri og også næste telefonfri (kunne lige så godt gå planken ud, nu jeg var i gang) og det var rigtig rart. Jeg holder sådan af sociale medier, blog og at være online i det hele taget, men derfor er det nu meget rart med en god gammeldags pause af og til.

Med blad- og boglæsning, gåture, masser af taletid ansigt til ansigt om små og store emner (bryllup, børn, udseende, depression, 12 cl drinks, Tinder, sokkedyr og meget andet), kiggen ind i væggen, kølig hvidvin, morgenbrød, tullen rundt, sortering af dette og hint og et par gode, lange lure.

Til gengæld blev I snydt for en fredagscocktail, men den kommer så bare på næste fredag.

Jeg håber, I også får en mægtig dejlig ny uge ♥

{‘Surf’ på lavt og blikstille vand ;) Hvad det skal gøre godt for, kan man se til juli}

{Belønning efter ‘surf’}

{Ting jeg lærte i torsdags: Virum Station er helt utroligt pæn}

{Fineste ‘vi vil gerne komme til jeres bryllup’-kort}

{Granola/knas til koldskål. Opskriften kommer på onsdag}

{Yndligssted med yndlingshund (og dennes yndlingspind)}

{Morgenmad med det hele. Kan normalt ikke lide chokolade croissanter (chokolade ja tak, croissant ja tak, sammen nej tak), men den fra Emmerys er genial}

(Visited 4.209 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Åh føler mig ellers altid som en særling, så dejligt at høre, at jeg ikke er alene ;) Knus E

 1. Enig på croissantfronten! Kunne sagtens forestille mig at smøre er godt lag nutella på min croissant, men chokolade skal ikke være indbygget! ;)

  1. Haha… godt at der er en modvægt til mit croissanttosseri, I teorien er jeg for så vidt enig, men i praksis så kan jeg bedst lide dem plain ;) Klem E

 2. Ih dejligt! Gad godt at prøve at surfe… føler bare ikke at Danmark er den vilde location til det. Men hvor kan man prøve det henne af? :D

  1. Kom op til os i Klitmøller,også kaldet Cold Hawaii. Her kan du surfe dagen lang :-)
   kh Katrine

 3. Hej Emily. Du skriver at i bl.a. snakkede depression i din friweekend. Hvor ville jeg bare ønske, at vi generelt kunne snakke mere om sådan nogle emner her i verden. Jeg er selv ramt af middel-svær depression og anoreksi, og synes simpelthen det er så vigtigt, at bryde det tabu det er blevet til. Så hvor gør det mig bare glad, at du godt tør skrive sådan noget her på din blog. Det skal du have tak for <3 Kærlig hilsen fra Aalborg

  1. Kære Kristine
   Det kan jeg kun være enig i, i min venindegruppe er vi dog ret gode til det, men det kræver også en vis tillid og tryghed, før folk åbner op.
   Det var bestemt så lidt <3
   Jeg ønsker dig det allerbedste fremover og håber du kan få den rigtige hjælp (og måske endda også tør bede om den hos dine nærmeste) så du kan komme ovenpå. Mange, mange kram Emily