Weekend-tid

Foto herfra

Weekend lige om snart. Og den sidste af slagsen som frøken. Vi skal bruge weekenden på at købe de sidste sager til brylluppet (usexede ting som kaffe, salt og lampeolie bl.a.), tjekke at vi har styr på det hele, skrive drejebog for dagen og tale (så svært og så hyggeligt), i Kødbyen til kåringen af Byens Bedste (krydser fingre for at min kærestes butik vinder) og forhåbentlig også bare ligge lidt i ske og se de nye afsnit af Twin Peaks og spise popcorn.

Kig også ind senere, for jeg byder på Mai Tai’s som fredagscocktail :)

Her er lidt herligheder, mærkværdigheder, vigtigheder og finurligheder fra www at slappe af med i weekenden:

Algoritmer, sociale medier og demokratiet. Margrethe Vestager er bekymret og jeg forstår hende godt.

Forskellen på en ‘nice guy’ og en god mand.

Kunne du bruge en snack i weekend? Jeg vil prøve disse sukkerfrie P-tærter.

Lytter i til podcast’en S-Town? Jeg skal i gang.

Enhjørningedrinks. Yderligere introduktion er vist ikke nødvendig. Jeg skal prøve 8’eren og 10’eren.

Var det noget med et slot i Italien? Næsten gratis…

Den her frugtsalat.

Før og efter en plastikoperation.

Har du accepteret din kropstype?

En at følge på Instagram, hvis du er til fine og sjove illustrationer.

Stol ikke altid på, at de billeder du ser online viser hele sandheden.

weekenden til at vare længere, eller i al fald virke længere.

 

(Visited 4.115 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Jeg elsker dine god weekend indlæg med links til alt muligt. Det er altså herligt! Og rigtig god weekend til dig, og held og lykke med kærestens butik ✌?️

  1. Tak for herlig feedback, det gør mig så glad at høre, at de kan og bliver brugt :D Klem Emily

 2. Jeg elsker også dine weekend-indlæg her med links! Man kommer ikke altid lige forbi de samme ting, det er sjovt lige at få nogle tips. Og nogle søde og sjove ting at læse om fredagen! :D Held og lykke med det hele!

 3. Kropstypeindlægget er sindssyg interessant, synes jeg. Og selv om jeg som oftest er lidt langt fra at acceptere min krops størrelse, så har jeg (næsten) sluttet fred med dens type. Det, der skulle til, var noget så random som at få et barn – en datter. Ikke fordi jeg “nu skal til at være et bedre eksempel for selvværd” (selv om det da ved gud også er rigtigt, men nemmere tænkt og sagt end gjort) eller fordi “min krop har ændret sig, men er smuk fordi den har båret på dette mirakuløse væsen” (også rigtigt, men det har sgu ikke gjort meget for min mening om den). Nej, simpelthen fordi jeg, en dag da hun legede med sin veninde, indså det. Min datter er på ingen måde tyk, men hun er robust og stærk og slet ikke spinkel. Hendes veninde er lige modsat – meget, meget spinkel med ben, hvor knæet er det absolut bredeste punkt, lange, tynde lemmer og en slank mave. De var begge 6 år gamle på det tidspunkt – og de var og er lige præcis som de skal være. Lige dér gik det op for mig hvor helt igennem åndssvagt og meningsløst det er, når jeg kigger på min naturligt atletiske size 0-veninde, der modsat mig ingen bryster eller hofter har, men til gengæld tonede overarme og en smuk flad mave på trods af to graviditeter. Det giver lige så lidt mening at sammenligne mig med hende, som det gør at sammenligne to 6-årige, der jo så tydeligvis er født med vidt forskellige kropstyper. Mit hovede lærte det på et splitsekund den dag, og jeg satser på, at mit hjerte følger med en af dagene. ?

  1. Dén historie kunne jeg vel nok godt lide Julie! Må jeg mon bruge den i et indlæg på et tidspunkt? For du har helt ret (og godt du indså det, håber hjertet også snart gør <3), det er som at sammenligne æblers form med bananers. Mange kram Emily

   1. Ja, selvfølgelig må du det! Jeg syntes selv det var en vigtig pointe at få øjnene op for, så hvis flere smukke kvinder med deres helt egen unikke form også kunne det, ville det da bare være fantastisk. ☺️

 4. Tillykke med kåringen og håber, du har haft en dejlig sidste weekend som frøken :-) Er lidt nysgerrig efter at høre, hvad du synes om de nye Twin Peaks-afsnit? Evt. i et selvstændigt indlæg? Jeg synes, det er ret interessant, at der tilsyneladende er så delte meninger om serien, ihvertfald blandt dem jeg kender :-)

  1. Hej Malan, dét har jeg ogs 1000 tak, vi er SÅ glade :)

   Har kun nået at se de to første afsnit, så ved ikke helt hvad jeg skal synes endnu. Men det virker umiddelbart som et lidt farligt projekt at genoplive sådan en genial klassiker… Men omvendt ELSKER jeg den serie, så synes jo det er dejligt at den bliver vækket til live…
   Ser lidt flere og så kan det være der kommer et indlæg om det :)
   Klem Emily