Fredagsslik(skål)

Vi havde slikbuffet til brylluppet – efter dessert og bryllupskage, jo jo, min søde tand var lykkelig – og der er ‘desværre’ en del tilbage. Så i aften er der noget nær den perfekte slikskål på bordet. Dronningemandler, Bridgeblanding (den fra Cloetta!), salte fisk, Pariserlinser, Mini-Flippere og så ekstra Polly (der er ikke nok i Bridgeblandingen).

Der mangler faktisk bare et par Toffifee og så lidt sure vingummier og så ville det være drømmeslikskålen.

Håber I også har noget rart knas. Glædelig fredag ♥

Ps. Ja, der er også lige en grøn juice og en raw ‘snickers’. Det er den slags sammensatte person jeg er ;)

Pps. De fine slikposer har jeg købt i Tiger.

(Visited 4.194 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Jeg opdagede først lige Cloettas bridgeblanding i julen, og jeg går aldrig tilbage til Toms, som jeg ellers er vokset op med – aldrig! Alt den lækre svenske mælkechokolade – mums!

    1. Uh heller ikke dårlige ting. Og lyder som om han er smart at dele slik med så ;) Knus

  2. Jeg var på arbejde i går aftes på sygehuset. Der var alverdens fredagsslik fra tilfredse patienter, flere slags chokolade-lakridskugler, Marabou chokolade, frugtvingummi, bolcher, fransk nougat og italienske mandelkager. Min rygrad havde jeg glemt derhjemme, så jeg glemte alt om sukkerstop :-)

    1. Haha… ej det lyder også som noget der var umuligt at modstå, sikke et udvalg :D Kram E

  3. I går stod den på minitivolistænger (de røde og gule), bananskits (så undervurderet!), saltlakridskranier, skumbananer. Og så lige en chokolademousse fra Princip. Det var vel første dag i sommerferien…

    1. Ferie ftw! Og ELSKER når I også deler hvad der er i jeres slikskål <3 Kram Emily