Todays Agenda

Dagens plan:

Friske magasiner, croissant (og dens venner) + kaffe.

Strandtur med hundedyr.

Havbad.

Backgammon i baghaven.

Middagslur.

Fødselsdagsfejring. Det er min stedfars fødselsdag i dag og om en uge er det min tur :)

Tro det eller lad være, men jeg planlægger at være croissanterne utro på min fødselsdag næste uge og har bestilt Dagmartærte til fødselsdagsmorgenbordet.

Og ja, jeg glæder mig til fødselsdag. Også selvom jeg måske snart burde befinde mig ved den skillevej, hvor det ikke længere er en begivenhed man ser frem til. Men jeg glæder mig altså stadig som et lille barn.

(Visited 3.118 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Jeg har det på samme måde, elsker min fødselsdag og glæder mig altid længe op til. Har fødselsdag i november og veninderne kan være sikker på at blive inviteret allerede i juli/august ;) Du tager så smukke billeder <3 Hvor køber du madblomster henne? Kh Sofi

  1. Åh hyggeligt at høre, at jeg ikke er alene om at være lidt (for) glad for at være fødselsdagsbarn. Tak hvor er du sød. Det her er desværre ikke nogle man kan spise, men nogle min mor havde i haven, men derhjemme har jeg en potte på altanen med stedmoderblomster og rød skovsyre, som jeg bruger til at komme på næsten alt ;) Klem Emily

 2. Hej Emily. Dine fine gule slippers ? Hvordan er de i størrelsen og er de gode at have på. Overvejer dem på nettet eller tage chancen og håbe at de er i Paris når min familie og jeg skal derned i uge 29. Glæder mig så meget og nu har du ihvertfald inspireret til både kjole og sko der skal med hjem? Kh. Tanja

  1. Hej Tanja, de er almindelige i størrelsen synes jeg. Måske en anelse små. De er helt ok at have på, men ikke fantastiske. Altså fine at futte lidt rundt i, men ikke nogle man (jeg kan i alle tilfælde ikke) kan gå rundt i på lange ture. Men de er meget nemme at have i tasken som skiftesko og fine, dét er de! ;) God tur til Paris! Klem Emily

 3. Jeg er tro læser af din blok og finder SÅ meget inspiration i dine tips og tricks til hverdagens glimmer og sjov.

  Jeg ved det ikke er dette oplæg hvor du sidder i jeres gine nye telt – men er simpelthen nød til at høre hvad det er for et telt, for det ser fortryllende ud!

  Tak for lækre billeder, tips, et indblik i dit liv???

  1. Kære Gitte, sikke en hyggelig kommentar, så dejligt at du læser med og bliver inspireret :) Teltet er fra Bell Tent Boutique og det er et vi har fået i bryllupsgave af nogle af vores venner. Mange knus Emily