Op og ned

HAPPINESS IS HOMEMADE

Selvom man er en jahat og prøver at tage det meste muntert, så betyder det jo ikke, at alting altid er fuldstændig fjong. Ugens op- og nedture.

Ned:

At have væmmelige mareridt nat efter nat. Penny der drukner, brystoperation der går helt galt (og nej, planlægger ikke at få fikset babserne) og andet alt for virkeligt og ubehageligt. Jeg plejer sjældent, at kunne huske hvad jeg drømmer, så det er ret underligt, især fordi det har stået på i snart en uge. Og det kan mærkes på energien og overskuddet om dagen, at jeg vågner badet i sved og generelt sover uroligt for tiden.

Satser på, at det stopper snart og om ikke andet, at jeg drømmer noget hyggeligt i stedet.

Op:

Sommervejr og altanhæng. Og udsigt til sommerhus-/teltliv i weekenden.

Dukkerter i havet eller havnen.

At jeg har verdens bedste mor. Hold nu op hvor kan jeg godt lide hende også selvom jeg ofte glemmer at sige/vise det. Det der med at blive irriteret på mødre, som vi har talt om før. Work in progress.

Modeuge.

Vaffelis.

(Visited 6.798 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Hej Emily :)
  Elsker hvordan du altid er så god til at finde, fremhæve og nyde, de små rare ting i hverdagen. Og meget apropos, må jeg spørge hvor dine fine lyserøde sko er fra?
  I fohold til det med søvnen, så har jeg “lidt” af præcis det samme den sidste uges tid. Kan det være at du måske går og er lidt nervøs/stresset over et eller andet, som så påvirker dine drømme? Det tror jeg måske nemlig er tilfældet for mig.

  1. Tak Line, det er jeg så glad for at læse. Dejligt hvis det smitter :) De er fra Marie Monin, synes de er så nuttede.
   Tja, det er nok det. Underbevidstheden kan man vist ikke narre… Tak for omsorg <3 Klem Emily

  1. Også her – jeg drømte blandt andet, at jeg ventede en lille dreng. Drømmen var så tydelig og klar i det og jeg blev derfor ikke spor overrasket, da jeg dagen efter til scanning får at vide at det netop er en dreng. Det var nu en hyggelig tid :) Men jeg drømte helt vanvittigt gennem hele min graviditet.
   Men mon ikke det bare er træls drømme, Emily – måske hvis du især har været meget ved vandet med Penny. Uanset, så håber jeg de holder op, så du kan få fred og en god nattesøvn.

  2. Haha… det kunne være dejligt, men det kan jeg afkræfte. Men skægt at det er noget flere oplever <3 Klem E

 2. Der findes næsten ikke noget mere drænende end dårlig søvn! Meget kan kroppen klare, men dårlig søvn ødelægger bare alt, og det bliver så hurtigt en ond spiral… Jeg håber virkelig, det går over igen snart. Måske er der en eller anden underbevidst bekymring, som ligger og lurer? Det hjælper nogle gange, hvis man får den slags italesat. Jeg bruger i øvrigt ofte selv de mange søvntricks, du har delt med os gennem tiderne, og jeg synes virkelig de hjælper, så måske du skal arkiverne igennem? :)

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Oh yes. Jeg har virkelig fået respekt for dem der sover dårligt i almindelighed. Det er ellers bare noget jeg tager for givet, men nu må jeg vist hellere til at sætte pris på det ;)
   Det er nok slet ikke nogen dum idé. Tror egentlig jeg har haft lidt for megen aktivitet op til sengetid, så ja, jeg tager lige min egen medicin. Du er sød :) Kram E

 3. Mon du er gravid?? Jeg drømte vildt mærkeligt on and off i min første graviditet – særligt helt i starten?

  1. Nej det kan jeg helt bestemt afkræfte, men hvor spændende og pudsigt at det er noget der sker for mange. Fascinerende hvordan hele kroppen bobler og ændrer sig <3 Kram Emily

 4. Haha, jeg er vild med, at der er en anden, endda en navnesøster, som henviser til dit eget indlæg mht graviditet. Virker helt oplagt i dette, ellers velmenende, kommentarfelt :-)

  1. Hej navnesøster.
   Synes det passede så godt ind – men det er ment med et glimt i øjet. :)

 5. Kunne være du skulle tage en graviditetstest :D

  Jeg drømmer normalt meeeeeeget sjældent, men da jeg var gravid havde jeg de mærkeligste drømme ;)

  1. Det er altså skægt. Har aldrig hørt om det før nu, men kan se at I er mange, der har oplevet det samme :) Knus Emily

 6. Hvor er dine seje bukser fra? Knald-gode billeder!

  Jeg drømmer og har mareridt i en enorm grad periodevist og er altså slet ikke gravid, mon ikke det går over igen!

  Dejligt torsdag xx

  1. Taaaak! De er fra Levi’s. Wedgie hedder modellen.

   Godt at høre at det. Jeg havde ingen mareridt i nat, så satser på at det er ovre for denne gang. Kram E

 7. Er ret vild med Op og ned! Mere af det tak! :D (Fra en der iøvrigt sover mega dårligt altid :/) Kan være jeg skal tjekke dine gode råd ud <3