Weekly Wanted

Denne her tid på året føles altid mere som ‘en frisk, ny start’ for mig end Nytår og januar egentlig gør (der har jeg bare lyst til at spise chokolade og rejse væk). Al barndommens skolestartsbegejstringen sidder fortsat i mig og jeg har i overført betydning spidset blyanterne og er klar på at tage fat. Ekstra arbejdsom og foretagsom.

Og også med en ekstra stor lyst til at pifte og peppe op. Og nå, ja for at kalde en spade for en spade, købe lidt nyt. Tror både det knytter sig til en ny sæson, der står for døren, men bestemt også til at min mor altid tog mig med ud at købe fint bogbind, et par sager til penalhuset og måske endda et nyt sæt tøj på denne her tid af året. Jo, jo hun var smart. Jeg glædede mig altid helt vildt til at starte igen efter ferien.

Det er jo ikke heeelt det samme når man er 30+ og for længst har passeret både skole-, gymnasie-, og studietiden, men måske det alligevel går an, at gøre sig lidt skoleklar? Herunder at købe drømmelæderjakken.

Oooog en smuk gin ;) Ikke til selve arbejdet (det havde ellers været Mad Men-labert), men til at skåle i og fejre de små og store succeser, som det forstående arbejdssemester kommer til at bringe.

Reklamelinks:

 1. Vedhæng i sort natursten fra Hvisk
 2. Cropped læderjakke fra Anine Bing
 3. Pink Gin fra Wölffer Estate Vineyard
 4. Sneakers fra New Balance
 5. Oversized wrap bluse fra ASOS
 6. Dagcreme Hydro Moisturizer with Vitamin C fra Mario Badescu
 7. Slip-in sandaler fra H&M
 8. BH og trusser fra Ganni
 9. Mønstret nederdel fra By Malene Birger
 10. Special Edition T-shirt fra Mads Nørgaard (i samarbejde med AIDS-Fondet, kan købes fra 18/8)

 

(Visited 3.153 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Nej, den er vist helt udsolgt, men så vidt jeg kan se (jvf link) kommer 3. batch til salg til efteråret :)

 1. Jeg har altid haft det på fuldstændig samme måde. Det var det bedste i folkeskoletiden, at købe nyt bogbind og mærkater til og nyt til penalhuset. Jeg har lidt lyst til at gøre det samme nu hvor semesteret starter igen, eller måske putte lidt nyt ind i min garderobe ;)
  Nederdelen fra Malene Birger er i øvrigt virkelig fin, men tror du har smidt det forkerte link ind. Jeg kommer i hvert fald bare ind på netshoppen :)

  1. Hyggeligt at du har det lige sådan :) Ja var det ikke bare hyggeligt?
   Nej linket var rigtigt nok, men den er allerede blevet udsolgt ser det ud til, så nu re-directer den bare til deres andre nederdele. Ævs, nåede heller ikke selv at få fingrene i den. Håber den kommer på lager igen :)
   Kram E

 2. Jeg har selv skoene fra New Balance, men jeg kan desværre ikke anbefale dem, da kanten går op, da limen ikke kan holde. Derudover får man vildt sure tæer, og det forsvinder ikke, uanset hvad jeg gør :(

  1. Ih hvor irriterende, hvis de er gået op, skal du da næsten levere dem tilbage, der hvor du har købt dem.
   Klem Emily