Gode tider

Mine yndlingstider for tiden.

Måske I kan nikke genkendende til nogle af dem? Måske I har nogle helt andre favorittidspunkter?

Badetid – Måske sommeren ikke har været generøs med soltimer, men det er nu engang stadig sommer og jeg ser frem til og forsøger at snige ‘badetid’ ind hver eneste dag. I havnen eller på stranden. Allerhelst om morgenen og ellers sen eftermiddag. Og gerne med min firbenede bademakker.

Game of Thrones-tid – Ja, ja det er topnørdet, men jeg ser virkelig frem til mandag aften, hvor vi kryber sammen i sofaen og ser GOT. Og gør lidt ekstra ud af det hele. Tv-dinner deluxe og måske også lidt knas i slikskålen. Fredag aften på en mandag. Perfekt.

Arbedsttid – Jeg er fortsat høj på ‘back to work’-stemningen ovenpå ferien og har så mange spændende projekter i gang, og ting jeg gerne vil dokumentere og dele, at arbejdstiden (9.00-18.30 alle hverdage + det løse) er noget jeg ser frem til hver morgen, når jeg vågner. Det er en dejlig følelse.

Madlavningstid – Det går lidt op og ned (har I det lige sådan?), men lige nu er jeg inde i en periode, hvor jeg elsker at stå i køkkenet og kokkerere og ser således frem til en halv til en hel times husmoderlig zen hver aften.

Date-tid – Den seneste måneds tid har vi været på date hver onsdag aften. Fortovscafé, rulledisko, bobler på altanen, en tur i Tivoli og minigolf har blandt andet været på menuen. Som regel ude og under alle omstændigheder skal aftenen være lidt anderledes end en sædvanlig hjemmeaften. Lidt hverdagsglamour og noget at se frem til midt i ugen.

Hvis I vil holde styr på jeres yndlingstider, så har jeg i samarbejde med Daniel Wellington en god urrabat OG en lille gave til jer nedenfor :)

Rabatkode OG gratis urrem
Koden EMILYS giver 15% på alle varer hos Daniel Wellington fra i dag og frem til d. 4. september. Og som noget særligt får man i samme periode en gratis urrem med, når man køber et ur. Så kan man skifte efter humør og outfit.

Mit ur er et Classic Reading 36mm i sølv.(Visited 2.078 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Lige så meget som jeg virkelig elsker mine tre børn. Så elsker jeg virkelig også mine morgener, når de er sat på skolebussen.

    1. Sådan tror jeg ikke, at du er alene om at have det. Specielt ikke hvis du – som mig – har brug for lidt ro og alenetid til at lade op <3 Kram E