Læg lige mærke til…

… alt det vidunderlige, der egentlig er og sker. Hver eneste dag. Jeg er sikker på, at I der har børn gør det. Fordi børn (og dyr, tak Penny) er de allerbedste til at tage temperaturen på øjeblikket og ikke mindst til at begejstres over selv de mindste ting, så det smitter.

Og lad os lige øve os i det. Det med at fejre og glædes over hver eneste lille sejr vi opnår eller herlighed, der krydser vores vej.

Jeg havde virkelig sådan en god dag i går. Hvor jeg kunne strege usædvanligt mange ting af på to-do-listen. Og følte mig sej og ovenpå og effektiv. Og tilmed færdig til tiden. Så jeg kunne holde sofamiddag med knas og Matador på skærmen (ja, jeg er 70+ indeni) med min mand. Sådan en dag hvor man føler sig hverdagslykkelig helt ind i knoglerne.

PANDORAs efterårskampagne, DoSeeTheWonderful, handler netop om det. At lægge mærke til og hylde hverdagens små, gode øjeblikke. Eller sejre. Så vi kan inspireres af og glædes over hinanden.

10 vidunderlige ting jeg har oplevet den seneste uge

 1. At stå tidligt, tidligt op og have fornemmelsen af at have verden lidt for sig selv.
 2. Hund der bliver lige kisteglad, hver gang man spiller bold med hende.
 3. En spontan invitation til vin og brunsviger.
 4. At lytte til en virkelig god lydbog, jeg slet ikke har lyst til skal slutte.
 5. Da jeg gik tur med Penny forleden aften og himmelen var et akvarelmaleri af My Little Pony-pasteller.
 6. Et sødt, ældre ægtepar der holdt i hånd og snakkede og grinte.
 7. At komme til bunds i indbakken.
 8. Onsdagsdate på burgerbar med min mand. Holde i hånd, snakke, grine.
 9. 10 armstrækkere i træk af de smalle. På fødderne.
 10. Efterårssprødhed i luften og smukke blade der daler.

Og ja, der har nok været mindst lige så mange irriterende ting eller ting der har gået mig på. Den liste kan I få en anden gang ;)

Jeg har følgende smykker på:
Hearts of PANDORA hoops
Classic Hearts of PANDORA ring
Teardrop Silhouette ring
Moments Silver open bangle

Ved at bruge Pandoras hashtag #DOSeeTheWonderful på instagram, kan I selv dele jeres vidunderlige, små (eller store) hverdagsøjeblikke og samtidig blive inspireret af andre kvinder fra hele verden, der har gjort det samme.

Jeg vil poste billedet her. Træt og glad i går aftes. Ovenpå en veloverstået, hektisk dag og klar på at bruge tid sammen med ham jeg bedst kan lide.

Se hele Pandoras efterårskollektion her.

(Visited 4.847 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Ih hvor det spiller flot sammen, kjolen og smykkerne! Og hvor ser du glad ud! Det har nok været en rigtig god dag ;)

  1. Taaaak hvor er du sød og ja, god dag på den helt stille og rolige måde :) Kram Emily

 2. Enig, jeg bliver også varm helt ind i hjertekuglen når jeg ser gamle ægtepar gå hånd i hånd og tydeligvis være forelskede efter et helt liv sammen. ??

  1. Ahmen det er det sødeste overhovedet. Man bliver både glad på deres vegne og så styrker det troen på at kærlighed godt kan vare ved, hvis man passer på den. Kram E

 3. Kan du komme med idéer til at spice parforholdet op? Du nævner tit det med at du har en date om ugen med din mand, men hvad laver i på de dates? Især her til efteråret hvor det ikke er lige så let at være udenfor hvis det regner osv.. så meget gerne kom med idéer til dates osv

  1. Altså så banalt som det end lyder, så har vi stor glæde af at ‘lege’ sammen. Altså prøve noget nyt eller lave noget der måske er lidt skørt. Vi står på ski og surfer sammen, eller står på skateboard eller tager i kabelparken og står på wakeboard. Vi har gået til crawl sammen, da vi begge gerne ville blive bedre til at svømme og senest har vi lært at danse brudevals. Det var så skægt at vi faktisk overvejer lidt at starte til dans. Men i den mindre skala, så tager vi også bare af og til ud og spiller minigolf, går ture og leger med hunden, spiller spil (og vi konkurrerer altid om et eller andet) og så tager vi på date sammen hver onsdag. Det føles virkelig dejligt at dedikere en aften om ugen sådan helt til hinanden. Vi tager som regel ‘bare’ ud og spiser, men vi har også spillet minigolf (det gør vi overraskende ofte hehe), været på rulledisko, i biffen, i Tivoli m.m. Og tænker da også vi skal på date i skøjtehallen i løbet af vinteren. Og en tur i Zoologisk Have snart. Eller på museum.
   Kram Emily

 4. Nu har jeg endevendt nettet og instagram efter den kjole. Den er bare så fin! Men jeg har ikke haft held med at finde den. Har du evt et style-navn eller et link?
  Håber på god shoppe-karma min vej:-)

  1. Den kommer i butikkerne ganske snart :) Jeg havde været heldig at få fingrene i en kollektionsprøve. Kram Emily

 5. Hvor tidligt er tidligt op om morgenen? Hvordan bruger du morgenen, hvis du står op særligt tidligt?

  Brunsviger og vin sammen, eller brunsviger med kaffe og så vin for sig selv..?

  Har du nogle gode råd til, hvordan du og din mand får en hyggelig date sammen? Hvad I snakker om osv.?

  Ved godt, det måske lyder fjollet, mit spørgsmål. Men jeg har været sammen med min kæreste i mange år, og jeg oplever lidt en flad fornemmelse, når vi (endelig – vi har børn, der skal passes) går ud og spiser, fordi den romantik, jeg håbede på, udebliver – og der ikke er så meget at snakke om;-(

  Altså, den ene mulighed er selvfølgelig, at vi er et dårligt match;-) Men ser man nu bort fra den, hvordan søren få vi så bedre energi mellem os igen. når vi har brugt årevis på ikke at holde den ved lige – UDEN at det bliver underligt påtaget…?

  1. Det er kl. 5.30-agtigt. Jeg bruger den mere eller mindre på samme måde som sædvanlig, men nyder bare at have bedre tid, kunne dvæle lidt mere ved tingene eller få svaret på alle e-mails inden verden rigtigt vågner.

   Det var sammen, du kan se et billede af det her, nederst i indlægget: http://emilysalomon.dk/2017/09/04/smaa-ting-124/ ;) Ved ikke om det som sådan er en anbefalelsesværdig kombination, men det var en hyggelig aften :)

   Det er der næsten også lige en anden læser, der har spurgt om. I alle tilfælde noget lignende. Du kan se mit svar til hende lidt længere oppe under dette indlæg.
   Og så var det måske grobund for at jeg lavede et indlæg om netop den slags snart.

   Klem
   Emily

   1. Tak for svar;-)

    Ja, jeg så fakrtisk godt den anden kommentar og dit spørgsmål, da jeg havde sendt mit eget afsted (sorry -plejer at læse andre kommentarer, først jeg spørger).

    Og alligevel går min egen nysgerrighed også lidt mere i retning af, hvad søren, man snakker om på date efter date. Altså, jeg kan godt høre, at det lyder helt tåbeligt, mit spørgsmål. Og kan også fornemme på dine mange indlæg, at du og din mand bare er et fuldkommmen perfekt match, der slet ikke har svært ved at hygge jer sammen. Men måske kunne du alligevel komme med gode tips til, hvad man kan snakke om, hvis der er lidt udtømt?

    1. Selvfølgelig. Men nu har vi jo heller ikke været sammen så længe ;) Måske vi heller ikke har noget at tale om, når vi har været gift lidt længere/fået et par børn osv. Men håber da :) Jeg skal prøve at tænke over at flikke et indlæg sammen om det <3 Kram E