Time to go out

Et ur der er lige fint til hverdag som til fest. Ja, måske endda ekstra fint til fest. Og pynter på lige fod med et smykke. Sådan et er det helt nye Classic Petite Ashfield-ur fra Daniel Wellington. Jeg kan så godt lide den sorte mesh-rem, der sidder helt til og nærmest smyger sig på huden. En ny favorit slet og ret.

Og nu vi er ved festen så trænger jeg sådan til at komme lidt ud, altså i festøjemed. For jo, vi går ud og spiser og ser folk og sådan. Det er vi flinke til. Men jeg har ikke for alvor været ude at svinge træbenet, kommet for sent i seng og i det hele taget slået mig lidt løs, siden vores bryllup.

Og for tiden har jeg altså lyst til dans på bordene, Galliano-shots (underlig craving I know) og en dosis ubekymrethed. Trods alt er jeg en sofakartoffel og mormortype, men selv den slags kan feste. Og have lyst til det ikke mindst.

Så jeg vil snarest muligt ud og så vil nappe mit nye ur om håndleddet (så glemmer jeg trods alt ikke helt, hvornår jeg skal hjem), tage velourstøvlerne, den røde neglelak og læbestift på og så ellers gå ud og more mig.

RABATKODE
Sammen med Daniel Wellington byder jeg på 15% rabat på alle deres ure og remme med koden EMILYS ★ God fest!

(Visited 1.797 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Kender alt for godt det med at være blevet lidt magelig og samtidig være lidt sulten på, at gå ud og give den en over frakken. Måske jeg også selv skulle komme en tur i byen snart :)

  2. Deres ure er bare så pæne. Tak for rabatkoden, nu skal det vist være. Så er det bare om det skal være guld eller sølv?

    1. Det var bestemt så lidt. Altså jeg har altid været en ‘guldpige’ men på det seneste (og især med ure) er jeg egentlig blevet gladere for sølv… Håber du bliver glad for dig :) Klem Emily

  3. hej Emily!
    jeg ville spørge om hvordan du har fået fat i Glossiers lipmoustire siden de ikke fragter til dk eller sverige ?
    jeg Vil virkelig godt have fingrene i den !