My precious + friends

Min vielsesring er mit mest dyrebare eje (ja, ja lidt Gollum er man vel) i flere henseender. Selvfølgelig den åbenlyse. Kærligheden til min mand og det vi har sammen. Men også fordi den er lavet af gamle ringe fra mine bedsteforældre. Alt med undtagelse af en enkelt sten, er genbrug fra min mormor og morfar. Og den minder mig hver dag om, at det der egentlig er allervigtigst er (at se efter) kærligheden, dem man elsker og at sætte pris på øjeblikket, når det er der. Noget der nærmest siger sig selv, men som nemt kan komme lidt i baggrunden, når først man er i gang med dagligdagens trummerum.

Jeg kan godt lide at give min vielses-, og forlovelsesring lidt modspil af andre ringe. Et par fine, enkle, tynde og så er jeg altid på udkig efter en statementring til pegefingeren. Det er for mig en reminder om, at jeg er stærk og kan noget. En power-ring om man vil.

Alle smykker undtagen vielses- og forlovelsesring er fra PANDORA.

Double hearts ring
Teardrop silhouette ring
Puzzle heart ring
★ Beaded wish ring
Classic hearts ring

(Visited 4.317 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer