Hint hint

Kommer I med (mere eller mindre) diskrete ønskehints til jeres mænd og kærester?

Jeg gør. Men med ret så ringe udbytte. Så måske jeg hinter forkert… Jeg får nemlig gear og gadgets i stedet for halskæder og tasker…

Drømmemanden går ikke under navnet Drømmemanden for ingenting. Han er den sødeste, sjoveste og morsommeste, jeg kender. Og tilmed meget omsorgsfuld, hjælpsom og betænksom. Ja, faktisk er han egentlig gave nok i sig selv. Og inden vi – med et stort glimt i øjet – går til næste del af indlægget, så lad mig lige understrege hvor taknemmelig jeg er over at være hans kæreste kone (det har jeg til gengæld ikke vænnet mig til at kalde mig endnu).

Men… der er begyndt at danne sig et mønster. Hvert år til jul (og fødselsdag for den sags skyld) får jeg gear. Ski, våddragt, lavinebipper, surfbræt, lavine-airbag, hjelm til ski osv. Forstå mig ret. Det er ægte kærlighedsgaver, så vi kan lave vores sport sammen og så jeg ikke kommer til skade. Ingen tvivl om det. Men de er nu engang ikke så romantiske.

Lige med gaver fra ens kæreste (og ja, jeg er dødsens barnlig og en kende gammeldags), så synes jeg at smykker, tasker, sko, tøj, undertøj, parfume og sådan nogle pigeting i almindelighed er federe.

Så nu må jeg bare finde en måde at kommunikere det videre til Drømmemanden på. Og så ellers købe mit gear selv ;)

Men hvorfor er det, at han aldrig helt forstår, hvad jeg ønsker mig til jul? Selvom jeg synes, jeg er meget eksplicit, så må jeg simpelthen hinte for dårligt.

PANDORA har besluttet sig for at hjælpe og derfor kan man gøre brug af deres funktion her, hvor man kan sende personlige hints direkte til gavegiveren. Jeg tror jeg skal hinte Nikolaj om det tynde armbånd med sten og kuglevedhænget med stjerner og måner ovenfor (havde det kun til låns), som egentlig er beregnet til et armbånd, men som gør sig noget så fint i en halskæde synes jeg.

Ps. De flotte vinternyheder fra PANDORA.

Alle smykker med undtagelse af rødt trådarmbånd + vielses- og forlovelsesring er fra PANDORA:

Sparkling Strand armbånd

Cosmic Lines ring

Celestial Mosaic vedhæng

Shooting Star ring

Entwined Bangle

(Visited 5.063 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Ha ha. Er ligesom dig og nogle vil måske sige det grænser til det barnlige nu hvor jeg er fyldt 40:) men jeg er helt ligeglad. Jeg har nogle ønsker og jeg giver i den grad hints og jeg synes faktisk at min mand er ret god til så også at følge de hints. Så du må blive ved søde Emily så det ikke kun er udstyr du skal have i fremtiden :) kh. Tanja

   1. Den er så fin. Desværre udsolgt fra deres webshop.
    Jeg vil helst ikke hinte min kæreste om ønsker, da jeg helst vil overraskes, men kan alligevel ikke lade være med at gøre det. Nogle gange fatter han den, andre gange ikke :)

    1. Ih hvor ærgerligt… Dét kan jeg også så godt forstå. Sådan har jeg det nok også som udgangspunkt. Meeen når man så kontinuerligt bliver overrasket med gear og gadgets, så begynder jeg at kunne se idéen i at hinte ;) Kram E

 2. Har det på præcist samme måde!! Og føler mig også lidt streng ved at sige det højt!
  Har flere år i træk nu, bogstaveligt sagt at jeg ønsker mig et smykke som jeg kan bære hver dag og tænke på ham.. Det er endnu aldrig sket – jeg ejer faktisk ikke et eneste smykke fra ham..
  Hvert år er han kreativ og giver mig gavekort til oplevelser. Det er også virkelig skønt, meeeen ønsker mig igen i år et smykke som jeg altid kan bære og tænke på ham <3

  1. Ja, det er lige præcis det med at det ikke er noget der forgår. Det er også sådan jeg har det. Det er som om drenge/mænd er lidt bange for at give smykker? Eller synes de bare det er svært? Krydser fingre for at din (og min) fanger den i år ;) Kram E

 3. Hej søde Emily! Hvordan kan det være, at man ikke kan bruge hint funktionen på alle smykkerne? Det virker for eksempel ikke på vedhænget og det tynde armbånd, som jeg er helt vild med :)

  1. Har rettet links’ne nu! Det var fordi nogle var til deres hovedside (dem med hint-funktion) og nogle til deres e-shop. Men nu burde du kunne hinte til alle :) Kram E

 4. Det lyder ellers virkelig som om du får de bedste gaver, jeg er vildt misundeligt i hvert fald :D Men jeg har heller aldrig været så god til det med smykker ;)

 5. Haha, jeg er helt modsat. Er meget specifik i min smag og foretrækker desuden genbrug, så jeg vil helst have, at folk holder sig langt væk fra at give mig tøj, parfume, smykker, osv i gave.

  Til gengæld kom min kæreste for nylig hjem fra en rejse og havde købt en god olivenolie og en bog om kvinder og klimaforandringer med hjem til mig. Der følte jeg mig virkelig set! Og det svarer også meget godt til, hvad jeg ønsker mig i julegave. Men jeg ved, at mine venner og familie altid synes, at jeg er så svær at købe gave til, når nu de generelt gerne vil give mig noget, der er lidt vildere end olivenolie.

  1. Hehe… ja det kan jeg godt se. Men du rammer nok alligevel hovedet på sømmet i forhold til at føles sig set. Det er nok det der er essensen. Og hey, sej kæreste! Kram E

 6. Jeg har snart fødselsdag og har valgt at sende min mand en ønskeseddel med links til de ting, jeg ønsker mig. Hints virker ikke! Efter seks år har jeg lært, at jeg er nødt til at være lidt mere specifik og direkte, hvis jeg ønsker mig noget specielt :-)

  Men jeg har også et punkt, der hedder oplevelser og overraskelser :-)

  1. Haha ja det er selvfølgelig også en mulighed. Kan være jeg skal prøve det i år. Åh ja, det er nu heller ikke tosset med oplevelser. Bare ikke mere gear ;) Kram

 7. Jeg grinede altså højt flere over den der liste, åh manner, så sødt og så mandet ;) min mand er også i den kategori men et år fik jeg en frisk selvlysende skal jakke, jeg blev lidt stille tror jeg, jeg får kun een julegave hver år og ja, jeg syns jeg havde nok skal jakker. Min dengang 2 årige dreng kaldte mig sure løg haha og jeg snappede ud af det og havde en hyggelig jul. Men til min f.dag i Feb tog han revance, og totalt røven på mig, ved bare at købe alt (!) der var på min ønskeliste på zalando. Efter det? Tilbage til gear ?

  1. Hahaha… åh altså de søde mænd ;) Krydser fingre for at vi begge slipper for praktiske jakker og gear denne jul hehe :) Kram Emily

 8. Min mand beder selv om en meget udførlig ønskeliste med billeder, priser og hvor det kan købes, og så ønsker jeg mig også altid dates/oplevelser, hvor der er plads til overraskelser?