Time for gift shopping

Jeg prøver at være i god tid lidt bedre tid med julegaveindkøbene i år. Fordi jeg egentlig synes det er noget af det hyggeligste at finde og købe gaver til andre. For ikke at tale om at pakke dem ind. Når det er gjort i nogenlunde tid vel at mærke. Det er ikke hyggeligt (for mig), når jeg farter rundt og forsøger at nå alle indkøbene i 11. time d. 22. december, sådan som jeg har for vane.

Hvad end I vil købe et flot ur at forære til en i holder af eller jer selv, så er der i dag og resten af weekenden 25% på alle ure fra Daniel Wellingtons elegante og tidløse Dapper-kollektion OG så får man samtidig en gratis rem med, så der er lidt at skifte med. Det synes jeg er en ret fin julegave og har selv klikket et hjem til en, som jeg håber ikke læser med her…

Rabatkoden EMILYS giver yderligere 15% på Dapper-urene – og alle andre ure fra Daniel Wellington, hvis der er en anden model, der frister mere.

God gaveindkøbslyst :)

Det med den gratis rem gælder også ved køb af alle andre ure fra Daniel Wellington, hvis man handler i løbet af weekenden.

Der er gratis fragt og det gælder uanset hvor man bor.

(Visited 2.298 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

    1. Ja da jeg testede den så får man de ekstra procenter oveni og ender med en besparelse på mere end 500 kr. så det må siges at være en god deal :) Knus Emily

  1. Fin julegave ide. Dejligt at du har fået det bedre søde Emily og er ved at være klar til gave indkøb som er så hyggeligt. God weekend. Knus fra Tanja