Video: What’s in my bag

Typen der kan klare sig med mobil, pung og nøgler? Det er ikke mig.

Jeg bliver ofte drillet med, at jeg altid slæber rundt på to tasker, men mindre kan som regel ikke gøre det.

En lille taske til småting og det mest nødvendige og så en stor til computer, nøgler og … ja… se med!

(Visited 4.000 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

34 Kommentarer

  1. Taaaaak ♡ Haha… ja det er nok heller ikke fordi jeg mangler snørebåndene. De lå der efter jeg købte et par sko, hvor der fulgte to par med ;) Kram E

 1. Sikke en skøn video! Det er befriende at du sådan helt uredigeret vælter det hele ud på bordet og gennemgår det, stort som småt. Jeg tror, vi er mange som kan genkende at slæbe rundt på (lidt for) meget ;-)

  Jeg har i hvert fald ofte også en lille chik taske og så et net eller en større taske ved siden af. – Det er svært at begrænse sig, og hvad nu hvis man lige fik brug for en varm trøje, der gik hul i strømpebukserne, man manglede noget at skrive på/en paraply etc. etc. :-)

  1. Åh er glad for at høre, at jeg ikke er alene om at have et helt overlevelsessæt med ;) Mange kram Emily

 2. Ja – lige præcis…hvad nu hvis man liiige mangler…;0)
  Dobbelttaske-trick er lige sagen og kan overhovedet ikke være anderledes når der også er små familiemedlemmer. God Søndag og tak for fin fin video :0*

  1. Præcis!!! Ja, kan kun forestille mig det bliver værre/bedre når man får børn ;) Kram E

 3. Hej søde Emily. Dejligt med video:) Den sorte taske og mobil cover? Hvor er det fra? Kh. Tanja

  1. Tasken er fra Mansur Gavriel (købt på Net-A-Porter) og coveret er fra Sonix. Knus Emily

 4. Hvilken farve er Kiehl’s læbepomaden? Simply rose? Og hvorfra er den pen, du bruger til din telefon – den ser ud til at fungere ret godt.. :-)

 5. Ha ha – hvor er det sødt og mormor-agtigt <3
  Er vild med det! Sådan lidt Mary Poppins ;-)

  1. Haha… ELSKER din kommentar! Er (i mange henseender) en ‘old soul’ og er sådan ca. 75 indeni ;) Klem E

 6. Åh, hvor er jeg bare glad for at høre, at det ikke kun er mig, der altid render rundt med to tasker over skulderen! Det er virkelig bare en nødvendighed, når man hver dag skal have både computer, kamera, tablet, kæmpekalender, pung, pensum og for-sjov-bog med frem og tilbage sammen med alt det løse, haha.
  Føler dog en helt ny verden åbne sig for mig, ved synet af den der pen? Hvor er den fra, og koster de mon dyrt? :)

  Knus

 7. Vild med din video og ikke kun fordi jeg helt seriøst overvejer om du kunne være min tvilling ?? Ej men du er skøn!! Hvor er dit outfit fra(hvid strik og jeans), solbriller+etui og de fine glimmer sokker? Ha’ en dejlig dag!

  1. Åh hvor er du sød og hvor hyggeligt med en tvilling! Jeans er fra Levi’s, strik fra Designers Remix, solbriller fra Gucci (og samme med etui) og sokkerne er fra & Other Stories :) I lige måde! Kram E

 8. Hvorfor har du ingen bind eller tamponer – synes altid det er det, der vælter ud af min taske ????

 9. Hej Emily,

  Den pen du bruger til telefonen, hvad er det for en og hvor har du investeret i den henne?

 10. Hvor er det en fin og dejlig uhøjtidelig video. Dig bliver jeg altså aldrig træt af at følge ❤️

 11. Kan du linke til din skønne strik? :-) Ps. Jeg nyder at følge med både her på bloggen, men bestemt også på din flotte instagram. Klem