Twinkle Twinkle

Først havde jeg en dårlig dag og i går var det så bloggens tur. Nu er vi begge på højkant igen. Der er julemuzak på højtalerne OG jeg har købt årets (og mit voksne livs) første juletrøje. Ligner Cookie Monsters forgyldte fætter, når jeg har den på og føler mig som en lille, glimtende julekugle. Herligt!

Påtænker at køre juletema på påklædningskontoen store dele af december (og slut november selvfølgelig) og med guldtrøjen i hus mangler jeg bare en god gammeldags julesweater i garderoben. Altså en rød strikket sag med rensdyr eller lignende. Tip mig ENDELIG hvis I har set en flot en :)

Den er fluffy guldsag er fra & Other Stories (reklamelink) og jeg har parret den med jeans og læderjakke (surprise) eller lædernederdel og strømpebukser + en vamset frakke. Har ikke lige haft nogen ledige kamerahænder, så I må tænke jer til det. Det så smart og hyggeligt ud ;)

(Visited 4.123 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Det var jo nærmest poetisk passende, at bloggen valgte at bryde ned, netop som du havde postet dit indlæg om en dårlig dag! Jeg studsede i hvert fald noget over, at jeg ikke kunne få lov til at læse indlægget… Godt I begge er tilbage, og så endda med glimmer på ;)

    Knus

    1. Dét er en fin måde at se det på Lisbeth ♡ Og ja, lidt glimmer og guldfluf er altid et hit ;) Kram E

    1. OMG! Den er jo så fint! Desværre udsolgt, men måske jeg kan finde den i en af deres fysiske butikker :) KRam E