Blazer & kjole

Og nu med blazer. Hvabehar? Det er ellers en beklædningsgenstand, som jeg lider af ulykkelig kærlighed til. Hvor jeg altid synes det ser topsmart og tjekket ud til andre, men hvor jeg selv føler mig klædt ud (på den dårlige måde) så snart jeg smyger skuldrene i en. Som om jeg prøver at lege voksen med forretningssans. Men så fandt jeg denne her. Og nu har jeg da i alle tilfælde én lykkelig blazerhistorie på samvittigheden (hvis I er uenige må I skåne mig og lade være med at sige det højt) og måske der skal flytte flere blazere ind i fremtiden, nu hvor isen er brudt. #overmodig

Synes det er sådan et godt item. Og forstår godt hvorfor det på alle sådanne lister er en garderobeklassiker man bør have. Kast den over en hvid t-shirt og et par jeans og voilà, ser man ud som om man har gjort sig umage på den afslappede måde. Synes man stadig det er for voksent, så tilsæt kjole, Vans og skør, lilla hue ;)

Reklamelinks:
Blazer | Erdem x H&M
Tee | Levi’s
Kjole | By Malene Birger
Sneakers | Vans
Taske | Simon Miller
Hue | Ganni

Foto: Julie Bjarnhof

(Visited 2.917 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Hej Emily,
  Uanset hvad du tager på så ser du sgu altid godt ud! Elsker din måde at sammensætte dit tøj på- det giver mig god inspiration til min egen garderobe.
  Vil du ud med hvor din korte guldhalskæde er fra samt ringen på din langemand?
  Tak for en dejlig blog, som jeg læser (næsten) hver dag.
  Knus Anne.

  1. Hej Anne,
   Manner det er jeg glad for at høre! Tak ♡ Min korte halskæde er købt i Cappalis på Elmegade og ringen er fra Pandora (shooting star hedder den, hvis du skal søge på den). Dejligt at du læser med! Mange knus Emily

 2. Altid fine Emily. ?Du ser SÅ smart ud i blazer. Håber jeg møder dig når mig og min familie skal på vores juletur til København / Tivoli i weekenden. Så kommer jeg altså hen til dig og siger hej ? Vi glæder os så meget til flæskestegs burgere fra boderne i Tivoli og churros med masser af chokolade ? Smagt for første gang sidste år for øvrigt på anbefaling af dig søde Emily. Kh. Tanja

  1. Åh en hyggelig kommentar ♡ Dét skal du også bare gøre. Ville da være så hyggeligt. Håber I får den dejligste tur og spis et par churros for mig :) Kram Emily

  1. Ih sikke et fint tip Kristine. Tak for det. Den ryger fluks med i julegaveønskerne :) Klem E