Advents- og julegaver til ham

Hvis I har det bare en anelse som jeg, så er det der med jule- og adventsgaver til (drømme)manden af og til lidt svært. Der er selvfølgelig de gange man er heldig og lige ramler over den der helt særlige gave, som man bare ved han bliver overlykkelig for og overrasket over ikke mindst. Men så er der alle de andre gange, hvor man er lidt uinspireret og enten plukker en ting fra hans ønskeseddel (hvis man er så heldig at han har skrevet sådan en) eller køber det der kedelige, man selv synes han mangler (ansigtsvask og sokker).

Og der er altså hverken noget galt med sokker eller ønskesedler. Men lige når det kommer til ens elskede, så vil man jo også gerne overraske lidt og trumfe med den der helt gode gave, som han ikke lige selv havde tænkt på, men ønskede sig rigtigt meget.

Så i et forsøg på at komme lidt mere ind i Drømmemandens hoved og ikke mindst (forhåbentlig) hjælpe nogle af jer lidt på vej, så bad jeg ham om at komme med sit bud på en flok gode gaver til alle de andre drømmemænd derude. Og jo, han er lidt til den outdoorsy side…

Eftersom han læser med her, så kan jeg ikke afsløre hvad jeg giver ham, men I må meget gerne tippe retur, hvis I har fundet på noget godt, at give jeres mænd og kærester :)

Reklamelinks:

 1. Sabrina 80´er vinyl
 2. Toilettaske fra Douchebags
 3. Olivengrøn button down skjorte i økologisk bomuld fra danske Oh Dawn
 4. Funktionel nøglering fra Huckberry, Key Smart og Nomad (fås også til Android)
 5. Kompakt powerbank fra Goal Zero
 6. Vandresistente og varme sneakers fra Karhu
 7. Stealth skistøvler fra Rossignol
 8. Verdens mindste Smart Lock designet af Bjarke Ingels Group for Friday Lock
 9. Økologisk undertøj og sokker fra danske Organic Basics
 10. Ur fra Komono
 11. Varm og behagelig face-mask fra Airblaster
 12. Fuck Off sandaler fra Raised By Wolves
 13. Oppusteligt stand up paddleboard (SUP) fra Billboard
 14. Mini-lanterne fra Goal Zero
 15. Vandafvisende og skridsikker “sneaker boot” fra Halo x BrandBlack x Vibram
 16. Funktionel duffel bag fra Douchebags
 17. Dekorativt skateboard fra Desillusion (The Death of Cool)
 18. Sneaker cleaner fra Jason Markk
 19. Primaloft jakke fra Soulland x 66°North
 20. Biografi af og om Laurent Finon

 

(Visited 4.204 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Imorgen får min kæreste fodboldbilletter til aftenens kamp samt den obligatoriske skrabejulekalender ?? Resten af søndagene får han sokker, øl fra bybierne, røde seler til juleaften og en kridttavle til at nedfælde vores bordfodboldkampe ⚽️

  1. Okay du er god Line! Kudos! De gaver kan han da vist ikke andet end blive glad for :) Kram E

 2. Min kæreste elsker når vi laver cocktails, så derfor har jeg blandt andet købt nogle lækre cocktailglas til ham. Tidligere har jeg givet ham udstyr til ølbrygning fordi han synes den slags er mega sjovt og spændende. ☺️

 3. Min kæreste og jeg er begge studerende, så vi har lille (men fint!) gavebeløb til jul og fødselsdage. I år har jeg – synes jeg selv – flottet mig og købt brætspillet Det Dårlige Selskab til ham. Vi har engang spillet det i en kæmpe brandert på et suspekt værtshus i Århus og grinede så meget, at vi havde ondt i maven dagene efter. Så jeg håber at den gave måske kan føre flere af den slags minder med sig? Men jeg har bogmærket denne liste, til når han har fødselsdag i januar <3

  1. Ej hvor godt! Det har jeg aldrig hørt om det spil, men det må jeg se nærmere på! Rigtig god jul til jer :) Klem Emily

 4. Tak for en skøn blog som jeg elsker at samle inspiration fra, bla. dit minnie mouse kostume :-)

  Jeg har sparet på min SU for at have penge til at købe mit kæreste et goPro kamera ?? Som jeg simpelthen glæder mig SÅ meget til at give ham.

  1. Åh hvor er du bare sød! Og ikke mindst en sød kæreste ♡ Så kan han da ikke andet end blive overlykkelig. Kram og god jul til jer

 5. Dejligt inspirerende liste :)
  Ved du om man kan få nr 4 i Europa? Bare for at komme uden om tolden..
  glædelig jul!

 6. Tak til dig – og ikke mindst din mand – for en god ønskeliste. En tur på Packyards hjemmeside klarede det altid svære gavekøb til min bror – yay! ?