Konkurrence: 2. søndag i advent

Glædelig 2. søndag i advent til jer fine mennesker! Her er der fuldt blus på adventskransen, søndagscroissanten er spist og løbetur med hundedyr er nået/overstået. Nu skal der drikkes kaffe og spises vaniljekranse og hygges med en stak ulæste magasiner, der har kigget på mig aldeles for længe. Er jeg den eneste, der har en tendens til at købe (lidt for mange) blade, men tage mig selv i aldrig at få dem åbnet? Nå, det prøver jeg at lave om på i dag.

Men nu til dagens lyserøde og sprudlende hovedperson. Man kan denne søndag vinde en Magnum-champagne (!) Moët & Chandon Rosé Impérial. Det er altså den dejligste lyserøde champagne (min egen favorit) og så i den helt store flaske à 150 cl med rigeligt til både dig selv og alle gæsterne nytårsaften. OG så bliver kæmpeflasken også customized med vinderens navn. Akkurat som flasken fra vores bryllup, som man kan se på billederne her.

For at lægge et lod i puljen om den flotte flaske, skal du blot lægge en boblende adventshilsen til indlægget her. Konkurrencen slutter på onsdag d. 13. december kl. 12. Vinderen bliver fundet ved lodtrækning og får direkte besked via mail.

Præmien har en værdi af 900 kr. og du skal være minimum 18 år for at deltage.

Held og lykke :)

(Visited 2.874 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

612 Kommentarer

 1. Årh, en lækker boblende lyserød champagne ville være prikken over i’et på denne smukke sneklædte 2.søndag i advendt ??❄️

 2. Den flaske vil være perfekt til vores lyserøde nytårsfest.
  Glædelig 2. søndag i advent :-)

 3. Ej, en fantastisk konlurrence! Jeg er altid for nærig til at købe ordentlig champagne. Måske jeg ændrer mening hvis jeg smager denne her ;) glædelig jul.

 4. Bibble-bobble
  Julen er tiden for fest og gaver
  Nogle får endda overfyldte maver
  Konfekt, sne og kærlighed
  Champagne pynter på julebordet i særhed.
  Jeg håber, at jeg vinder
  Så kan champagnen varme mine kinder ?

 5. Den gider jeg godt drikke til nytår, hvor min nye lejlighed også skal fejres!
  Glædelig 2. Advent. ????

 6. Hvor er den for vild den flaske! Skal holde nytår med flere par, min mand og jeg ikke kender og det ville være genialt at have en god delechampagne med, måske endda til at starte festen.

  God adventssøndag :)

 7. Glædelig 2 søndag i advent fine Emily! Jeg vil elske at dele flasken med mine veninder nytårsaften.

 8. Nej, hvor fint! Jeg ville tage den med, som en værtindegave til min veninde :) Rigtig god adventssøndag!

 9. Glædelig 2. søndag i advent! Den lyder ret perfekt – ligesom denne fine, sprudlende dame ser ud til at være :)

 10. Glædelig 2. Advent, vi skal julehygge med gode venner og pynte juletræ. Jeg vil gerne vinde denne flaske til vores nytårsaften (selvom jeg ikke selv kan nyde den, da jeg jeg er gravid)

 11. Også rigtig glædelig 2. søndag i advent til dig, Emily??? Min søndag står desværre på eksamenslæsning, men efter du nævnte vaniljekransene så overvejer jeg stærkt om jeg lige skal et smut ned i byen og handle lidt julesnacks ??

 12. Wow, sikke en lækker adventsgave! Jeg skal fejre nytår med mine fantastiske veninder, som har været den største hjælp for mig gennem et forfærdeligt 2017! Lidt lyserøde bobler kunne være prikken over i’et på en forhåbentlig skøn aften ?
  Glædelig 2.advent!

 13. Rigtig glædelig 2. søndag i advent! Jeg er helt pjattet med den lyserøde champagne og jeg ville elske at dele den med mine nærmeste til nytår!!

 14. Det ville da være alletiders at starte 2018 med lyserøde bobler – mit nytårsfortsæt for 2017 har været “flere bobler”….. tænker at tage det med ind i 2018 :-D

 15. Glædelig 2. advent.
  Kunne være lækkert at forkæle mine veninder med sådan en omgang til nytår ?

 16. Så fin – også bliver den endda udloddet på ‘pink wednesday’ ???? God 2. Advent til jer?

 17. Jeg vil følge trop på både løbetur, crossaint og magasinlæsningen i dag. Glædelig 2. advent ??

 18. Har faktisk aldrig smagt Moët. Så dette ville helt bestemt være at tage min Moët-mødom med stil ?
  Håber du får en hyggelig 2. advent.

 19. Jeg prøver at praktisere altid champagne i køleskabet. Hvad vil være bedre end min yndlingschampagne i magnum med eget navn på. Glædelig advent ??

 20. Glædelig 2. søndag i advent! Jeg skal holde nytår med en masse dejlige damer, hvor temaet er glimmer og pailetter! Her ville en stor flaske lyserøde bobler med teksten “girlpower” få festen til at boble over!

 21. Glædelig advent – med ønsket om, at sige ‘salut’ i de fineste, berusende, lyserøde bobler ???✨?

 22. ???????????? Vi er lige flyttet til en ny lejlighed og skal holde nytårsmiddag/fest??for en masse venner. I går havde vi nogle af vennerne til middag og snakken faldt på hvad vi skulle spise samt (endnu mere vigtigt) hvad vi skulle drikke. Vin og cocktails er virkelig noget, der kan splitte vandene, men når det kommer til Champagne er Moët altid en sikker vinder! Er selv lige blevet gift i år ? så ville sætte prikken over i’et at hoppe ind i det nye år med lyserøde bobler fra Moët med vores navn på ?????? Sidder indenfor med kaffe, tæppe og stearinlys og kigger ud på den nyfaldne sne ❄️ Lige da jeg troede min adventsmorgen ikke kunne blive bedre læste jeg dette indlæg og nu sidder jeg og dagdrømmer om nytår og lyserøde bobler med min nye mand og gode venner ?? Glædelig advent derude ????

 23. Der er også min yndlingschampagne! Det er altid den jeg drikker jeg skal fejre noget stort.
  Go 2. søndag i advent

 24. Sikke perfekt denne flasker bobler ville være til min ladies-only-nytårsfest, den ville helt sikkert lave larm og jubel! Og glædelig advent til dig Emily :-)

 25. Glædelig 2. søndag i advent, og sikke en smuk flaske. Den ville mine veninder og jeg gerne nyde til nytår.
  Hav en skøn dag!

 26. Rigtig glædelig 2. søndag i advent. Elsker bobler og vil så gerne dele sådan en flaske med vores fantastiske venner til nytår❤️

 27. Åhh hvor jeg håber på lidt lækre bobler til vores nytårsaften i år :-)

 28. Uhh, den gad jeg godt nyde med søde venner nytårsaften! Skøn adventssøndag til alle!

 29. Sikke en dejlig søndag du har gang i :) Jeg krydser fingre for at boblerne finder min vej. Kram!

 30. Glædelig 2.søndag i advent?? ville være fantastisk at fejre det nye år den en flaske lyserøde bobler????

 31. Uh jeg bobler over af lykke hvis jeg vinder ?? glædelig 2. Søndag i advent til Jer alle ✨?

 32. Krydser alt hvad der krydses kan, sådan en flakse gad jeg godt drikke nytårsaften ! Rigtig dejlig 10. december til dig Emily :)

 33. Rigtig glædelig 3. søndag i advent Emily! Jeg vil gøre dig kunsten efter – sætte kaffe over og spise min søndags croissant ??

 34. Lyserøde bobler i mit glas, helt tiltrængt inden julens mas.
  Måske en lille (stor) adventsgave, præcis er det i år jeg skal have?
  Du må have en dejlig jul med dem du har kær, det gør julen lige det mere værd <3

 35. Uhh, en af mine yndlingsdrikke er pink bobler og jeg vil elske at vinde sådan en bandit til en sushi- og champagneaften med mine veninder :-) Nytårsaften er jeg i godt selskab med min kæreste og vores hund, så der er flasken nok liiiige en tand for voldsom eftersom hundedyret ikke rigtigt tager for sig af den slags ;-)

 36. Herhjemme er der også lyst i adventskransen og skruet godt op for hyggen!

  Jeg har i år fået æret af at være værtinde til nytår for første gang, hvilket jeg både glæder mig utroligt meget til, men samtidig også oplever lidt nervøsitet over :-)
  Vi bliver en stor flok tøser til en aften fyldt med glimmer og fest, og sådan en adventgave ville være perfekt at kunne dele på sådan en aften!

 37. Jeg blev gift med min dejlige kæreste Katrine i September og fordi vi er ved at starte familie, skal vi for første år i streg holde nytår selv ude i et sommerhus in the middle of no-where, da vores venner holder nytår i Texas i år! Champagnen ville derfor kunne sætte lidt fut under os nygifte den aften, selvom vi knap kommer til at kunne se fyrværkeri ?

  Glædelig 2. Søndag i advent ??

 38. Rigtig glædelig 2. Advent ?? sådan en flaske ville da være for sej at byde mine gæster på, når vi skal holde nytår ? krydser fingre!

 39. Glædelig 2. advent!
  Uh, hvis jeg vandt, ville jeg give gaven til min søster! Hun ville ELSKE det :D

 40. Elsker noget som er lyserød. Jeg vil gerne have sådan en flot flaske bobler med til nytårsaften, da jeg skal hjem til nogle af min kæreste venner jeg aldrig har mødt før. Rigtig glædelig 2 advensøndag:o)

 41. Jeg drak mange bobler i går og det var en fantastisk aften. Bobler gør bare alt lidt bedre!
  Rigtig glædelig december :)

 42. Sikken en præmie – jeg ville boble over af glæde, hvis jeg var så heldig at vinde flasken. Jeg vil elske at overraske mine skønne venner nytårsaften med denne enorme flaske.

 43. Glædelig 2. søndag i advent :-)

  Den flaske ville jeg elske at kunne byde alle mine hjælpsomme og forstående veninder på, når jeg afleverer mit speciale om to uger.

 44. Den flotte champagne vil passe perfekt til min nytårsaften sammen med mine 6 søde veninder. Vi skal fejre livet og hinanden, og der er jeg sikker på, at den vil gøre sig godt ???

 45. Glædelig 2. Advent – og en hvid en af slagsen! Ville elske at skåle nytåret med pigerne ind i lyserød pagne ?

 46. Jeg skal arbejde hele dagen, så fejrer advent imorgen med min mors vanillekranse sendt fra Danmark. Måske jeg skal kopiere din dag ???? Glædelig 2 advent til dig!

 47. Fineste adventskonkurrence! Vil elske at dele sådan en flot flaske med min familie, når jeg afleverer speciale til januar. Rigtig glædelig jul! ?

 48. Glædelig 2. advent. Midt i en intens eksamensperiode kunne et lille boblende indspark altså være lækkert :)

 49. Pink og perlende bobler ? Jeg tilslutter mig straks denne fantastiske konkurrence! Sikke fint den ville passe til årets nytårsbord??

 50. GUD, hvor ville jeg ELSKE at dele denne fine lyserøde flaske bobler med alle mine bedste veninder til nytår, der skal fejres i København. Venskab siden efterskole (6 år) og et nyt år bør fejres med sådan en flaske :)

 51. Jeg har aldrig smagt den champagne – den lyder bare såå skøn og jeg bobler helt af glæde (hø hø) ved tanken om at jeg måske kunne vinde den.
  Glædelig 2. søndag i advent

 52. Sikke en præmie ? Den vil da være perfekt til nytårsaften ?

  Glædelig (boblende) adventssøndag til dig, drømmemanden og Penny-dyret ?

 53. Sådan en flaske vil jeg gerne vinde, den ville sætte prikken over i’et på nytårsfesten! :)

  Glædelig 2. søndag i advent herfra <3

 54. Tænk sig at starte nyt år med masser af lyserøde bobler ?? må 2018 blive skønt for alle i nær og fjern!!

 55. Ih hvor ville det dog være en lækker ting at vinde! Jeg ligger syg denne søndag, så tanken om at kunne drikke champagne og dulle op, er endnu mere magisk lige nu! Glæder mig til nytår! God søndag <3

 56. Sikke en skøn flaske. Jeg krydser alt hvad jeg har?
  Kan nærmest allerede mærke boblerne i blodet ??

 57. Ej, hvor lækkert! Den vil jeg meget gerne vinde.

  Glædelig advent herfra. Her går 2. søndag i advent meget stille, da vi begge er liiidt trætte ovenpå 2 x julefrokost.

 58. Sikke en lækker måde at skåle det nye år velkommen!

  Ps. tak for en smuk og inspirerende blog :)

 59. Åh, hvilken vidunderlig præmie!
  Det kan ikke blive andet end et fantastisk 2018, hvis man kan springe ind i det med familie og venner i hænderne og blodet fuld af lyserøde bobler .-D
  God adventssøndag, kære Emily!

 60. Glædelig 2. søndag i advent – jeg tænker, at der ikke kan være en bedre måde at fejre den på end med et dejligt glas bobler!

 61. Glædelig 2. advent. Jeg er nok ikke den eneste, der har lidt tømmermænd i dag ovenpå en julefrokost i går og egentlig slet ikke har lyst til champagne… Men mon ikke, at den fineste flaske kan give lyst til lidt bobler igen i næste weekend ?☺️??

 62. ???????? Den gad jeg så godt af vinde til min fødselsdag med pigerne!

  Glædelig 2. advent ??

 63. Jeg har aldrig været den store champagne fan, men tror det er fordi, at jeg endnu ikke har smagt en ordentlig en af slagsen. Så bliver nødt til at smide et lod i puljen :-)
  Ha’ en skøn 2. søndag i advent.

 64. EJ, hvor er det bare en fantastisk gave! Rosé Impérial er min absolutte favorit champagne og jeg ville elske at kunne dele sådan en med min kæreste og gæster nytårsaften – og så ville den passe så smukt i de nye champagneglas jeg har fået af min kæreste. ??
  Glædelig (& boblende!) advent! ?✨

 65. Bob, hop, bob, hop, don’t drop until december 31!
  Glædelig søndag, den lyder aldeles rar :)

 66. Iiih altså, ligesom jeg sider og spejder efter tilbud på champagne ser jeg dit indslag. Min forlovede og jeg skal giftes på lørdag, et rigtigt lille julebryllup, og vi skal selvfølgelig servere champagne efter vielsen til vores 10 gæster. Med denne pink flaske kan dagen vist kun gå godt. :-)

  Med krydsede fingre om både sne, held og en dejlig jul til dig og alle dine læsere,
  Anne Sofie

 67. Sikke en lækker og flot flaske bobler der ville gøre min nytårsaften meget festlig! ??⭐️ Krydser fingre for at vinde og for at 2018 bliver et skønt år! ✌️☺️

  Her skal der også læses blade og aviser og slappes af. Rigtig god 2. Advent til alle ??☺️

 68. Emily, dit fine menneske! Det er sgu den bedste adventsgave jeg nogensinde har set.
  Glædelig 2. søndag i advent ❤️
  Kh Pia

 69. Haps, den gad jeg godt vinde og forsøde den kolde tid med <3 Rigtig glædelig 2. søndag i advent.

 70. Mit crush elsker champagne. Måske jeg kunne få ham overbevist, hvis jeg dukkede op med sådan en fætter under armen ;-) Glædelig jul og dejlig søndag!

 71. Udenfor mit vindue ligger sneen helt sprød og hvid. Håber din 2. Advent bliver lige så skøn og smuk som min 3 åriges ansigtsudtryk da han så sneen i morges inden han udbrød “Åhh mor, nu er det rigtig jul”

 72. Emily, du er sød som en juleklementin
  Endnu ikke tør som en rosin.
  At vinde flasken der
  Ville redde aftenen her.
  Når klokken slår tolv har jeg ingen at kysse
  Men forhåbenligt jeg på flasken der kan møsse ;-)
  KH og glædelig jul!

 73. Glædelig 2. søndag i advent! Må den blive hyggelig og tømmermandsfri og fyldt med lyserød champagne :D <3

 74. Glædelig 2. søndag i advent Emily.

  Champagneflasken er så fin, lad den endelig blive min.

  Må din dag blive lovely og forhåbentlig bubbly :)

 75. Min nummer 1 drik, hvorfor jeg selvsagt gerne smider et lod i puljen, sådan en skøn frostklar 2. Advendtssøndag ❣️??

 76. Når nu man er blevet snydt for julesneen, så kan man jo håbe, at heldet gør sig gældende andet steds på en hyggelig 2. søndag i advent ?

 77. Glædelig boblende 2. advent – må du få en dejlig søndag med dem du holder af ❄️??

 78. Glædelig 2. Advent ? Jeg var for 3 år siden i Champagne og besøge Moët & Chandon og hele deres univers er jo helt vildt! ? Elsker deres champagne ?

 79. Rigtig glædelig 2. søndag i advent! :) Jeg håber altså snart at vi får lidt sne.

 80. Jeg håber du får en dejlig advent, der giver dig en boblende og varm fornemmelse i maven :-)

 81. Med ønske om en fantastisk 2. Søndag i Advent, må den blive fyldt med smil, hygge og nydes med dem du holder allermest af :)

 82. Glædelig advent og glædelig giveaway! Krydser fingre for en boblende beruselse!

 83. Pop og glædelig 2. søndag i advent. Her er der rigtig julestemning, med iskold luft og små snefnug :)

 84. Waauuuw den gad jeg godt have med i tasken når jeg skal besøge mine kæreste til nytår ❤️❤️

 85. glædelig 2. søndag i advent? Denne flaske vil virkelig gøre sig godt til vores nytårsaften??

 86. Ih, det ville jeg så gerne forkæle mine søde veninder med til nytår. Bobler + lyserød = bedste kombi <3
  God advent! :-)

 87. Glimrende og glitrende juleønsker om en boblende og sprudlende 2. søndag i advent til alle!

 88. Her er den 2 søndag i advent startet med brunch ude i byen, samt lidt julegaveshopping… Nu har min kæreste og jeg lagt os i sofaen for at se Star Wars, så vi er klar til præmieren på onsdag??☺️Perfekt søndag

 89. Jeg har aldrig smagt den lyserøde, kan ikke forestille mig en bedre anledning ene nytårsaften til at få lavet om på dét :)

  Glædelig 2. søndag i advent, det lyder som en skøn en af slagsen – her går turen snart i Tivoli Friheden (Århus), og sneen daler stille og roligt, så det er da en meget fin setting til jule-tivoli :)

 90. ♥️ rigtig glædelig 2. Søndag i advent ♥️ lækre bobler skal man aldrig gå ned på, og lyserøde i magnum flaske må vel være passende til nytårsaften ❤️?????

 91. Hver onsdag holder min mand og jeg os-to-onsdag og da vi har tre børn, hvoraf den ene er baby, og vibikke vil have hende passet endnu, er det gerne en flaske bobler der på menuen om onsdagen pt, for at fejre hinanden og kærligheden, så kære Emily, glædelig 2. søndag i advent, den præmie vil jeg gerne vinde

 92. Den vil jeg gerne vinde til mit første nytår (og fest) med min splinternye kæreste, som bare er sødsødsød. Det kunne være prikken over i’et på en forhåbentligt dejlig aften :)

 93. Glædelig anden søndag i advent. Her skal aftenen faktisk bruges på champagne med veninder – vores nye dekadente adventtradition.

 94. Mon man må hive sådan en størrelse med i kufferten? Årets sidste dag holdes i NY og er sikker på den vil smage smukt lige netop der ;-)

 95. Wauw for en præmie du disker op med Emily!!

  Jeg ønsker alle en dejlig juletid, hvor I har tid til at huske hinanden og jer selv og fokus ikke kun ligger på gaverne og rræset, men nærmere på at være tilstede og nyde hinanden!

 96. God 2 søndag i advent!
  Jeg har ikke rigtig kunne julehygge fordi jeg havde en eksamen på en søndag :-(

 97. Hurra for champagne og søndag med tid til læsning – jeg har en gammel avis liggende, jeg også skal have afsluttet :)

 98. Jeg tror, at min nytårsaften ville blive så meget bedre sammen med sådan en fin ‘ven’ ?

 99. Glædelig 2. søndag i advent ✨? For en glimmer- og champagne-pige som mig, må det være præmien til den ultimative julefrokost ?

 100. Eiii den gad jeg Så godt vinde! :D. Skal fejre nytår med min søde kæreste, som netop har friet til mig, og det ville være helt perfekt at fejre vores sidste nytår som “kærester” med lækre lyserøde bobler i lange baner!

 101. Jeg ved godt, det er oplagt, at denne flaske skal poppe nytårsaften, men da jeg er gravid ville jeg poppe den efter fødslen i marts! Jeg krydser fingre og vil i mellemtiden drømme om de lækre dråber.

  Kh og god jul

 102. Glædelig 2.advent til du og gemalen:-)
  Sikke en fantastisk flaske champagne og det ville da være et kæmpe hit at ens navn stod på nytårs champagnen:-)
  Jeg håber I skal nyde jeres advents søndag. Vi var til DRs store juleshow i går, det bliver snart endt i tv. bagefter stod den på restaurant og lækker spise, dejlig aften køretur. I dag stod vi op til snefald, smukt udenfor med lidt som og hvidt og alle fuglene i haven. Nu er det julelys, julehygge og snart lidt julegodt.
  Jeg har jo min kræftsyge datter at passe, så det er en stille og rolig familie dag foran brændeovnen.
  Julestemning din vej……….

 103. Jeg elsker bobler og bliver i aldeles boblende humør af et glas eller tre ??. Østers, skaldyr og fisk er jo også gode venner med Champagnen. Så perfekt til nytår. Håber i har en super dejlig og stressfri 2 søndag i advent.

 104. Boble boble – perfekt premie til nytår med vores bedste venner og børn! 2. Søndag i Advent fejres her med barselsbesøg, juletræspyntning og æbleskiver ❤️?❄️??

 105. G-g-g-glædelig jul (sagt som musen i Disneys juleshow). Simpelthen sådan en flot flaske. Enkel og overdådig på samme tid!

 106. Åhh, hvor vil jeg inderligt gerne vinde! Champagne er min #1 drik, men på et SU budget bliver der sjældent råd til dén slags fornøjelser. :D I år, har jeg fået en ny veninde, som jeg spår et livslangt venskab med. Jeg ville elske at dele en Moët & Chandon Rosé Impérial med hende nytårsaften (måske vores kæreste også må få en tår). ;)

 107. Ååååh, det er en fiiiiin ting at vinde ❤️ glædelig 2 søndag i advent og skål herfra ??

 108. Sådan en flaske ville gøre mig boblende af glæde !:-) glædelig 2. Søndag i advent!

 109. Glædelig advent ? Her er der lys i adventskransen, gløgg i koppen, ris a la mande på tallerkenen – og fodbold i fjernsynet ?
  Mit nytår bliver stille i år, men champagnen ville være matche min 30 års fødselsdag i januar ret godt ??

 110. Hurra, hvor ville det være dejligt at skåle nytåret ind med denne smukke flaske! Glædelig 2. søndag i advent :-)

 111. Glædelig 2. søndag i advent! Jeg ville elsker at kunne servere sådan en god omgang bobler til nytår med mine veninder. Er sikker på, at den vil matche vores glimmer og boblende humør! ;-)

 112. Glædelig anden søndag i advent, Emily! Bobler har netop ført til, at min søndag har været lidt presset – til gengæld var lørdag fantastisk :D Måtte dog ‘nøjes’ med prosecco – kunne være skønt at nyde den ægte vare ;)

 113. Selvom jeg ikke er meget for det, bliver jeg nok nødt til at dele med mine gæster nytårsaften. ;-) Men… mon ikke det går når nu det er en magnumflaske! ??God 2. søndag i advent! ???

 114. Rigtig glædelig 2. Søndag i advent.
  Bolblerne vil vække lykke til min datters 18 års fødselsdag i 2018. ???

 115. Kære Emily. Rigtig glædelig advent til dig og dine! Håber dit 2017 har levet op til forventningerne – og at du kan se tilbage på året med et smil på læben. Hos os blev 2017 året med husbyggeri og baby – ordene “voksen”, “lykke” og “ansvar” ses pludselig i et lidt andet lys. Jeg vil poppe den lækre champagne nytårsaften, som skal fejres med de bedste venner! Kh Sara

 116. Sikken en skøn-herlig præmie! <3 Den ville sætte prikken over i'et på et skål ind i år 2018.
  Rigtig glædelig 2. søndag i advent.

 117. Min kæreste er en ægte champagne-elsker, og jeg ville elske at overraske ham med en fantastisk champagne og en god cigar på nytårsaften :-)

  Glædelig 2. Advent til alle

 118. Iiiiih den ville jeg gerne vinde.. Så ville jeg give min søster og hendes kommende mand den til deres bryllup i 2018.. <3
  Glædelig 2. søndag, Emily <3

 119. Jeg har endnu ikke smagt den fine flaske. Men ville med glæde nyde boblerne til nytår med min dejlige mand :)

  God jul herfra :)

 120. Jeg vil overraske min far på hans 60 års fødselsdag. Han er en kæmpe champagne entusiast :))

 121. Skøn gave, som jeg vil nyde at dele sammen med gode venner nytårsaften?. Må i alle få en fantastisk jul og et godt nytår!

 122. Ih, hvis jeg vandt den skulle den drikkes til vores bryllup i januar? Det må da være den perfekte anledning??

 123. I only drink
  Champagne
  On two occaisions
  When I`m in love
  And When I`m not
  -Coco Chanel-
  Det skulle være en ære at modtage de liflige bobler, så kan min datter afprøve vores nyindkøbte sabel
  Glædelig jul

 124. Nej, hvor ville den pynte så flot på vores nytårsbord! Rigtig glædelig sne-klædt 2. søndag i advent til alle derude <3

 125. Glædelig advent! Der er ikke så mange bobler idag.. De var der igår, så de eneste bobler jeg har fået nu er Treo. Det er dog okay, når dagen ellers bruges under dynen med bagedysten og te.

 126. Rigtig glædelig 2. søndag i advent til alle hver og én.
  Må julesneen dale hvid, så børn og voksner kan hygge i sneen <3

 127. Big bubbles? perfekt til nytårs aften?
  Glædelig advent til alle bobleglade deltagere ??

 128. Wauw hvor er det en lækker lækker præmie! :) Den flotteste lyserøde etikette. <3 den ville jeg gerne have til nytårsaften <3

 129. Ej, det var dog den sejeste flaske nogensinde! Denne ville gøre stor lykke i min omgangskreds nytårsaften!
  Glædelig anden søndag i advent! :-)

 130. Glædelig 2. advent!
  Hvis jeg var så heldig at vinde ville jeg faktisk gemme boblerne til efter nytår og nyde dem sammen med min bachelorgruppe, når vi i starten af januar har været oppe og forsvare vores opgave! Det ville være en skøn forkælelse efter flere måneders stirren i bøger og computerskærm..

 131. Den ville jeg elske at dele med et par gode veninder på min fødselsdag (25. dec.). Glædelig 2. advent!

 132. Uh, en lækker adventspræmie. Jeg ville gemme den til efter nytår, hvor jeg den 2. januar afleverer mit speciale (farvel jul og nytår) og det skal da fejres. Til gengæld bobler det i min mave over alt det dejlige, der skal ske efter nytår og at jeg trods alt kan julehygge i alle mine pauser i skriveriet. ??‍?

 133. Skal holde rent damenytår i år, så lyserøde bobler er da det eneste rigtige! :) Glædelig adventssøndag!

 134. Det ville være den perfekte måde at starte et nyt år på ?? Forhåbenligt et nyt år fyldt med dejlige ting og små og store mirakler – det håber jeg inderligt på ??Rigtig god 2. søndag i advent ?

 135. Glædelig 2. søndag i advent. Denne boblende skønhed vil være en fest at servere nytårsaften, i godt selskab og med lækkert mad og selvfølgelig kransekage ?

 136. Glædelig 2. søndag i advent! Sikke en skøn præmie, den gad jeg godt skåle nytåret ind med specielt når vi krydser fingre for en lyserød streg i 2018 og sålede ikke regner med at få vildt mange bobler efter nytåret! ?????

 137. Glædelig nytår. Er lige blevet mor for tredje gang og ville elske at drikke mit første glas champagne i ni måneder fra den smukke flaske :-)

 138. Vi “drukner sorgerne” i en flaske champagne hver måned, projekt baby ikke lykkes. Det bliver vist ikke i år, det sker, så en dobbelt flaske til nytår ville være perfekt❤️

 139. Ej jeg krydser mine små fingre for at kunne hoppe så tjekket ind i 2018 ??? Glædelig jul!

 140. Hvis jeg endelig skulle vinde noget, måtte det gerne være denne, wow!. Glædelig 2. søndag i advent :-)

 141. Wauw, den champagne ville jeg super gerne vinde til min gode veninde Kamma, som fortjener at hoppe ind i et nyt og bedre år❤️❤️❤️

 142. Glædelig jul og 2. Søndag i advent, Emily.

  Det er en mega cool præmie du udlodder i dag, og jeg vil elske at tage den med under armen, når det er tid til nytårsfest hos nogle venner.

 143. Glædelig advent! Jeg krydser fingre og håber på, at den her advent sætter gang i et 2018 fyldt med bobler! :D

 144. Boble boble ? hvilken dejlig måde at byde 2018 velkommen ? Der skal helt sikkert stå guldbækpedersen hele vejen rundt om flasken ? ?

 145. Det er min absolutte favorit, Rosé Impérial ?? Og det ville være så perfekt at poppe den med venner og familie, når jeg (lige om lidt) er færdig med at være gravid ???? Ikke at jeg ‘desperat’ drømmer om vin og bobler, neej da ???

 146. Glædelig 2.søndag i advent.. Krydser fingrer for en lækker flaske bobler til nytårsaften..?

 147. Glædelig 2. Søndag i advent! Den smukke lyserøde champagne er perfekt til nytår men også til januar hvor jeg endelig bliver kandidat!

 148. Sikke en fantastisk, lækker og boblende præmie! Jeg ville dele den med min skønne veninde, der lige er blevet single. Hun har om nogen brug for et godt glas bobler blandet med en masse snak, kærlighed og grin ?

 149. Uh den ville bringe lykke og lidt ekstra fest på en aften hvor min mand skal på arbejde (på dagen og næste dag), men satser på at nå os kl 19:-)

  glædelig adventssøndag

 150. Jeg ELSKER champagne (hvem gør ikke det) og jeg ELSKER lyserød (hvem gør ikke det?!), så jeg håber sådan, at jeg bliver den heldige vinder!!;)

  Skål og god jul,
  hilsen en trofast læser

 151. Ihh, den flaske ville pynte på alle måder og gøre en champagne elsker som mig glad. Glade boblende hilsner.

 152. Sikke en fin gave? for mit vedkommende ville det være en gave som skulle åbnes på vores 1 års bryllupsdag i juni❤️ Der er det så også 1 år siden jeg blev gravid med lillebror, som kommer her i starten af marts… så ingen nytårsbobler (eller gløgg) til mig i år, men hvor ville denne her flaske være skøn at se frem til?

 153. God søndag :-) Kun to uger til juleaften og tre uger til nytårsaften. Denne flaske må gerne følge mine gode naboer og mig ind i 2018 :-)

 154. Åh lad det boble, boble, boble Nytårsaften med flotte lyserøde dråber af den skønneste slags

 155. Skøn præmie – perfekt til nytårsaften med mine 5 bedste veninder.

  Glædelig 2. søndag i advent, Emily! ?

 156. Hvor er det en lækker flaske. Jeg ville dele den med min søde kæreste, som altid er så sød og betænksom. Vi har snart årsdag, og flasken kunne passende drikkes i den anledning ☺️.

 157. Sidste år var der ingen bobler til mig, for der var jeg højgravid. Så hvor ville det være fantastisk at kunne poppe denne lækre sag, når vores venner kommer hjem til os nytårsaften i år. Jeg håber!

 158. Vil faktisk give den til min chef, som er verdens bedste chef. Hun er så godt et menneske og fortjener lidt forkælelse og ved hun godt kan lide nogle god bobler :)

 159. Rigtig glædelig 2. søndag i advent! Kunne være lækkert at hoppe ind i det nye år med skønne bobler i glasset! :D

 160. Ihh en fin gave, håber jeg vinder den så jeg kan give den til min veninde som værtindegave til Nytår. glædelig 2.søndag i advent <3

 161. Wauw! Den ville jeg dele med mine 3 veninder til nytår!
  Glædelig 2. søndag i advent – håber dagen blev lige så hyggelig som du havde håbet :-)

 162. Glædelig 2. søndag i advent☺️ Herhjemme er dagen blevet brugt på julemarked og derefter æbleskiver❤️
  Skal tilbringe min nytårsaften med min søde søster, og det ville være skønt at overraske hende med lyserøde bobler?

 163. Den helt rigtige dag at vælge til et familie-jule-arrangement,nåt det til glæde for især børnene begyndte at sne, netop da vi var ude og gå tur, for at gøre plads til flere julegodter. Glædelig 2. advent??

 164. Min veninde og jeg har planer om at gentage vores nytårssucces fra forrige år. Vi spiser sammen, planlægger en god rute, og så hopper vi op på hver vores cykel og cykler hele byen rundt til alle de forskellige nytårsarrangementer, vores venner holder. På den måde får vi holdt nytår sammen med alle vores venner. Vi ville elske at have sådan en lyserød sag med på slæb, så vi kunne byde vores venner et glas, hvert sted vi kom (eller måske bare de første steder ;) )

 165. Åååh jeg skal holde tøse nytår med mit “teselskab”, så der ville sådan en flaske da være perfekt!

 166. ved indgangen til året lovede jeg mig selv – og min mand – at hverdagens små sejre skulle fejres mere højlydt. Det er det ikke gået så godt med, istedet er der alt for meget fokus på det der er svært. Så lyserøde bobler til at markere alle små sejre på én gang – og skåle for flere hverdagsfejringer næste år.

 167. Var næsten lige ved at glemme advent indtil jeg så din blog post! Glædelig 2. søndag i advent ?

 168. Glædelig jul og sikken en adventsgave! Så gode bobler ville jeg gemme og bruge til at fejre, når jeg (snart) kommer ud på den anden side af nogle svære måneder, der lige nu er igang. Kh

 169. Glædelig 2. I advent ✨ Sidste nytårs aften proklamerede jeg, at jeg gerne ville finde ud af hvad kærlighed rigtig kan være. Tænk Amasons version af “I wanna know what love is” og bålpande med ønsker skrevet ned på små lapper smidt ind i flammerne. Nu er han her, lige på faldræbet, og jeg har blandt andet brugt Moet for at vinde ham over ? Så det ville være Helt Magisk med den lyserøde version til nytår ?

 170. Emily, jeg ELSKER champagne og har kun én gang nydt en flaske Moet. Jeg ville blive super glad hvis jeg vandt.

 171. Hej Emily
  Rigtig glædelig advents søndag. Lyder til at have været en rigtig dejlig dag.
  Jeg har brugt min på at kælke og bygge snemænd med mine drenge ?
  Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg gemme den til næste nytår, til at fejre mine egne personlige sejre i 2018, idet jeg har et par kampe der venter på mig i det nye år.
  Så bliver det min egen personlige “samme tid næste år” ?

 172. Ville være perfekt at poppe til nytår! Jeg krydser fingre! Og glædelig 2. søndag i advent :-)

 173. Jeg har drømt om champagne hele min graviditet, og nu er lillemanden endeligt kommet ud, så det kunne være en perfekt måde at fejre det på med sådan en lækker sag?
  Glædelig jul og tak for en skøn blog!

 174. Ihh den ville være perfekt at servere for gæsterne, når min kæreste og jeg holder nytårsaften. Rigtig glædelig 2. søndag i advent ☺️???

 175. Wauw! Sikke en flaske, den ville jeg elske at servere nytårsaften!
  Glædelig 2. søndag i Advendt :D

 176. Glædelig 2 søndag i advent – må alle søndage være fyldt med kærlighed og bobler ??❤️

 177. De bobler gad jeg sørme godt hoppe boblende beruset ind i det nye år med! Rigtig glædelig 2. søndag i advent!

 178. Elsker elsker elskeeer også denne Moët! Ville være så perfekt at tage med til nytår, hvor vi bliver fem piger.

 179. Den ville passe perfekt til nytårsaften, som jeg skal fejre med 10 piger som elsker lyserød ligeså meget som jeg selv gør!

 180. Min mormor bliver 70 til nytår, ville være perfekt at åbne denne kl 00.00?
  Og glædelig 2. Advent

 181. ??? jeg ville invitere mine bedste veninder på champagne og fejre at de er “mine”.
  God jul til dig ?

 182. Av en bobel lige til mit humør ?
  Glædelig 2. advendt, som julen dog nærmer sig med sne og hyggelige julelys ?

 183. Glædelig 2. søndag i advent :D <3 :D Det ville være den perfekte boblende overraskelse at have med i hånden til nytår hos et venne-par! :D <3

 184. Jeg ELSKER, ligesom du, denne champagne!
  Den skulle klart pippes nytårsaften, eller endnu bedre, min fødselsdagsfest i starten af januar! ??❤️

  Og det er da vildt sejt, den er costumized!

 185. Jeg skal for første gang nogensinde skal være vært nytårsaften, i en lejlighed jeg er flyttet ind i for kun et par måneder siden. Jeg er stadig ved at indrette, men det føles lidt som en en milepæl, nu at have plads til at have gæster og så med udsigt over Bryggen og alt det flotte fyrværkeri over byen. Jeg håber at vinde, så jeg kan dele flasken og øjeblikket med mine veninder, og håbe på flere aftener som den i den nye lejlighed ??❤️

 186. Åh så festligt her i vintermørket! Jeg ville drikke den til julens bankospil. Mon ikke det ville gå sammen med de uundværlige æbleskiver?? :-)

 187. Glædelig anden søndag i advent… på en mandag.
  Min blev spenderet på at holde 5-års fødselsdag for børnehaven og bage ris ala mande kage til min bedste veninde (min adventskalender til hende). Kram

 188. Glædelig (forsinket) advent, til verdens bedste blogger :)
  Den her vil vække kæmpe glæde til årets nytårsfest, hvor vi er 6 single-piger, der skal fejre årsskiftet sammen :)

 189. Glædelig (forsinket) 2. søndag i advent! Min har været så fin og rar, og det lyder det også til din har været.
  Sådan en boblende lyserød sag vil passe perfekt til nytår, hvor den står på tøsemiddag med mine sødeste veninder, der fortjener noget ekstra lækkert til ganen, når vi springer ind i det nye år sammen :-)

 190. Glædelig 2. Søndag i advent! Nu nærmer julen sig virkeligt og jeg håber at alle er ved at være i et skønt julehumør :)

 191. 13. December skak her fejres med stort vigør – vi er nemlig kun en eksamen fra at være færdiguddannede psykolger! Gode bobler i store mængder, ville være den prefekte fejring!

 192. Kære Emily <3
  Jeg ville tage de fine bobler under armen og dele den med de skønne venner, som min kæreste og jeg skal fejrer nytår hos i år. De begge arbejder længe på nytårsdagen, så vi andre påtager også den finurlige nytårsplanlægningen/oppyntning. Sådan nogle ekstravagante bobler ville ikke gå forgæves her i Svendborg.

  God jul til dig!

 193. (Forsinket) glædelig 2. søndag i advent – med ønsker om yndlingsbobler til alle i denne dejlige månede!

 194. Champagne er den herligste væske der er opfundet, og det ville klæde mig at boble det nye år ind med denne skønhed.
  Glædelig jul
  Maj

 195. “Nu tændes tusind julelys
  på jorden mørk og rund.
  Og tusind stjerner stråler smukt
  på himlens dybblå bund.”

  Det er da den fineste julesang (ifølge mig, haha), så dermed er en fin julehilsen sendt til dig med håb om et festligt nytår også <3

 196. Jeg ændrer min vanlige nytårsrutine i år og tager sgu til en fest! Min veninde er lige flyttet sammen med sin gode kæreste og inviterer til nytår – det ville være så toppen at overraske dem med en virkelig ekstra værtsgave, og jeg ville elske på den måde at være med til at fejre, at hun har fundet en mand, der er hende værdig.

 197. Glædelig adventssøndag til alle :-)
  Her stod den på æbleskiver og julekalender med min søster og hendes kæreste
  Ville være fantastisk at give denne til min søster i gave. Jeg drikker ikke selv alkohol, men det ved jeg, at hun gør ;-)

 198. For en fin og morsom premie, perfekt til nyttårsfeiring. Vet ikke om det er mulig for nordmenn å delta, men prøver meg uansett :) Ønsker deg en herlig førjulstid, og takker for alle de inspirerende og koselige juleinnleggene du deler på bloggen.

 199. En skøn brusende advents tid ønsker jeg alle og masser af boblende overraskelser i den kommende tid :-)

  1. Og ja kender det alt for godt med lidt for mange blade, derfor bliver denne mandag morgen brugt på at læse nogle af dem inden studiet kalder :D :)

 200. Jeg krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder! Så vil jeg tage den med til den første nytårsaften sammen med min kærestes venner (som jeg er lidt spændt på!) sammen med en bunke knæklys og konfetti, og så er festen ligesom nærmest allerede i hus???

 201. Hav en boblende god 2. Søndag i advent ville elske at kunne servere denne til nytårs aften??

 202. Hvor er den fin!! :-) Jeg har fødselsdag d. 13 december, det ville da ikke være dårligt at starte mit 28. år med sådan en fin sag :-D

 203. glædelig jul Emily. Din blog er så skøn af følge med i, jeg smiler altid når jeg læser med! :)

 204. Uh det gad jeg virkelig godt vinde. Har længe ønsket at smage Moët og Chandon :-)
  Fortsat rigtig god december :-)

 205. Så flot og fin! Glædelig 2. Søndag i advent! Må alle få en dejlig og boblende dag ❤️??

 206. Et lidt forsinket men ikke mindst et stort glædelig 2. søndag i advent <3 Jeg ville dælme gerne medbringe sådan en lyserød og boblene sag til nytårsaften i sommerhus med min søde kæreste og dejlige venner!!

 207. Du har flere gange fristet med Möet og nu har jeg endelig købt min første flaske Möet. Men, jeg har stadig tilgode at smage den lyserøde – og hvilken bedre måde at springe ind i det nye år på <3

 208. Jeg håber du havde en god 2. søndag i advent :) Champagnen bliver måske lidt stor til min intime nytårs aften, men er perfekt i størrelsen til min nytårskur i januar :)

 209. Den ville være kærkommende til en nytårsaften boblende med småbørn……altså til når de er gået i seng… selvfølgelig:-)

 210. Gud, en lækker og festlig præmie! På mit studie (psykologi i Århus) har vi eksamen den 2. Januar, og derfor skal jeg holde et lidt stille og roligt nytår i år. Vi kompenserer dog ved at fejre nytåret igen den 3. Januar med først vores hold, hvor vi er 20 personer (hvor denne flaske så ville kunne starte en god fest) og derefter med resten af årgangen til en kæmpe nytårsfest med 200 mennesker :D

 211. Haha, det er ambitiøst at deltage når 550 andre har deltaget allerede, men den evige optimist i mig siger at lige dén præmie måtte være lige mig!
  Jeg har en venindegruppe på 8 piger som har holdt sammen i tykt og tyndt i de sidste 8 år, der er kommet lidt ekstra til undervejs, nogen (inklusive mig selv) har haft år i det ene og det andet land, hvor der altid bliver besøgt, grint og hygget. Vi er en enhed.
  I år er vi ALLE SAMMEN samlet til nytårsmiddag og efterfølgende James Bond fest – de mandlige agenter kommer først til midnat så vi kan kysse på dem ;-) Og helt ærligt, så ville sådan en personlig magnum flaske blot være prikken over i’et, for basen er simpelthen så god – men hvor ville det være en fantastisk prik!

 212. Glædelig, forsinket, Anden Adventssøndag – denne champagne ville være perfekt at skyde det nye år i gang med sammen med hele mit rakkerpak :)

 213. Ja tak til lyserød bobler ? det ville ikke være dårligt med sådan en boblende sag til Nytår

 214. Ej, hvor sejt med navn på! Den vil jeg elske at servere til min kandidatfest i januar :D

 215. Wauw, skål! på 2. mandag i advent som vi er begyndt at holde herhjemme, fordi vi bare altid er typerne der er bagud – både med adventslys og -gaver ;-)

 216. Uiiiiif!!! Perfekt til bobleparty!!!!

  Ønsker dig og dine kære et festligt nytår <3

 217. Ohhhh, når jeg nu på onsdag slutter tre dage af som censor, så må der godt vinke bobler forude?

 218. Nytårsaften bliver for mit vedkommende stille i år, fordi der ligger en eksamen og lurer den 3. januar – en pæn lyserød flaske med bobler ville derfor være dejlig at have i vente :-)

 219. Jamen sikke dog en fin adventsgave ❤️ Jeg er i tvivl om hvad der menes med “boblende” (god pon btw) men du kan få lidt glade ord. Du og din indstilling er en inspiration for mig. Jeg bliver altid i godt humør når jeg kigger herind og det skal du have tak for. God jul og dejlig december til dig og company ?

 220. Happy new yeeeaaaarr! Lidt vel tidligt på den i år, men altså.. Lyserød champagne i den ene hånd og en skøn mand i den anden et sted i det sneklædte Norge. Det bliver magisk!

 221. Sørme om det må være min tur til at medbringe champagne nytårsaften i år, hvis jeg vinder sådan en flaske! ???

 222. Sikke ne fin præmie! Den skal bruges til at fejrer min seje veninde når hun er færdig med sin SRP så hendes 20 års fødselsdag kan fejres <3

 223. Så vil jeg åbne den d. 28. december på min fødselsdag, når alle mine søde sjove og boble-glade venner kommer til fest <3

 224. Det var da godt nok en smuk flaske <3 Så kan man jo bare glæde sig over at det nu er flere måneder siden man fyldte atten, og man derfor gerne må deltage.
  Men håber du havde en fantastisk 2. advent (og at 3. advent bliver god) :-)

 225. Jeg gad virkelig gerne at poppe ind i det nye år med champagne fra Moët & Chandon Rosé Impérial! Pop, pop!

 226. to-tusind-og-atten
  det er nu, vi skal have den
  væsken som smager af livets facetter
  vi drikker den omgivet af nattens raketter
  med den i hånden vi skåler
  fyldt af den senere vi skråler
  med på en sang fra da vi var unge
  og langsomt bliver vores hoveder tunge
  livet til nu med det nye år vi kobler
  det kunne vi klare med et lille glas bobler

 227. Min mor er utrolig ked af, at det champagne vi tog md hjem fra diverse huse i sommeren 2016 er drukket, så krydser fingre for den ultimative adventsgave til hende ?

 228. Jeg ville elske at sætte et lyserødt præg på vores nytårsaften!

  Rigtig glædelig 2. søndag i advent!

 229. Lige noget for min veninde og jeg <3 Vi har en tradition, hvor vi drikker champagne hver gang vi er sammen. Jeg krydser fingre for at vi kommer til at dele denne og får en dejlig festlig aften :-)

 230. Jeg måtte desværre aflyse et arrangement i min kvinde vinklub på grund af sygdom. Mon ikke et glas af de gode bobler kan bringe tilgivelse næste gang?

 231. Må din 2. søndag i advent blive et glas champagne værd.
  Lad den skumme over af glæde ????

 232. Rigtig glædelig jul ? jeg håber, at julestemningen, spændingen og glæden bobler i maven ?

 233. Det ville være ABSOLUT skønneste og overraskende værtindegave at komme med, når jeg skal holde nytår med mine 3 barndomsveninder <3 Jeg krydser fingre og ønsker alle andre en dejlig advent og varm julemåned!

 234. Rigtig glædelig jul – håber den bliver boblende god og rar og at den giver nogle gode bobbel kram, kys og overraskelser som bobler helt ned i maven og langt ind i hjertet ❣️

 235. Jeg vil gerne ønske glædelig 2. Søndag i advent fra Bergen i Norge, hvor jeg har været på udveksling i snart et halvt år! Glæder mig til at komme hjem til jul med familien og en kæmpe nytårsfest med alle mine veninder?? til et skønt gensyn!