Konkurrence: 4. søndag i advent

Finalepræmien: Blomsterabonnement fra Posy og vase fra Iittala.

Rosinen i pølseenden. Den allerbedste præmie til sidst selvfølgelig.

Den smukkeste Aalto skål og vase fra Iittala. Og selvfølgelig ingen vase uden blomster, så der er i samme åndedrag 3 måneders Posy-blomsterabonnement på højkant. Hele pakken til én heldig vinder.

Aalto-sættet med vase og skål har en værdi af 1.399 kr., mens 3 måneders Posy-abonnement (levering 1 gang pr. måned) har en værdi af 747 kr. Så en samlet værdi på 2.146 kr.

For at deltage skal man blot lægge en blomstrende julehilsen i en kommentar herunder. Konkurrencen slutter på onsdag d. 27. december kl. 12.00.

Vinderen bliver fundet ved lodtrækning og får direkte besked via mail.

Held og lykke og rigtig glædelig jul søde jer ♥

Den smukke skål fra Iittala, der er god til (jule)knas er også med i præmiepakken :)

(Visited 3.735 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

643 Kommentarer

 1. Rigtig glædelig jul til dig, Emily!
  Jeg håber vi vinder præmien denne gang! Børnenes oldemor fylder 90 år i dag og vi giver hende et posy blomsterabonnement i gave – jeg er sikker på det bliver en fantastisk gave til en fantastisk dame på en ret unik fødselsdag ;-)

 2. Årh, den vil jeg gerne vinde, så jeg har noget smukt at kigge på i vinterens mørke måneder. I år skal jeg bruge vinteren på, at amme mit barn, som kommer engang i januar:) Glædelig jul

 3. Glædelig Jul Emily og alle andre der læser med på bloggen. Jeg håber, I alle får en dejlig jul med dem I holder af og måske blandt juleroser, julestjerner, juletulipaner og under misteltenen ?️??

 4. Glædelig jul kæreste Emily ⛄️❤? må i nyde aftenen med masser af glæde og smil. Tak for daglige påmindelser om at vælge glæden. Du gør et smukt arbejde på fine enkleste måde ??Vidunderlig præmie at vinde. Jeg krydser mine fine fingre ??‍♂️??

 5. Glædelig jul skønne Emily! Håber du får en dejlig og ikke mindst hyggelig jul med dem du holder af :) Og tak fordi vi må følge med herinde!

 6. Det var dog en af de bedre gaver. :D
  Rigtig glædelig jul, Emily. Håber den bliver lige som traditionerne foreskriver og fyldt med dejlige mennesker.

 7. Øj, hvor ville jeg elske at få nye smukke blomster hver måned! Kæmpe tak for en skøn blog, Emily – du emmer af positivitet, ro og gode tekster. Ser frem til at læse mere i 2018. Glædelig jul!

 8. Jeg har lovet mig selv, at jeg skal blive bedre til at gøre nogle af de små ting i hverdagen, der gør mig glad – og en smuk buket blomster kan man kan jo ikke blive andet end glad af :)
  ?????????

 9. rigtig glædelig jul til dig, din mand og søde hund. håber, I får nogle gode juledage. kh Katrine

 10. GLÆDELIG JUL, søde Emily!
  Jeg håber, du får den dejligste aften med din familie og MAND! <3

 11. Rigtig glædelig jul til dig og dine! Jeg har talt ned til denne dag i mere end et år efterhånden, da jeg sidste år fejrede jul langt fra min familie, på en noget anden måde end jeg er vant til! Og julen er altså traditionernes tid herhjemme, så det er dejligt at kunne tage del i dem igen ??

 12. Roser er røde,
  violer er blå.
  Skumnisser er søde
  og julen er ligeså!

  Rigtig glædelig jul ???

 13. Åh, hvor vil det være lækkert at blive forkælet med smukke blomster. Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul og håber du får en KÆMPE buket blomster for dit store arbejde med bloggen her. Jeg nyder at følge med og sender dig en visuel buket :-)

 14. Rigtig glædelig jul, Emily ??????
  Jeg håber, du får nogle hyggelige dage med gode mennesker og ?

 15. Sikke en lækker præmie ❤ Keg krydser fingre og ønsker dig en glædelig jul ☺?????????⚘

 16. Nej hvor kunne det være lækkert at vinde :D Jeg krydser mine fingre!

  Glædelig jul til dig og din familie ???? Må den være fuld af god mad og nærvær med dem, du holder af :)

 17. Fantastisk gave! Blomster gør mig altid helt glad i låget ????? Rigtig glædelig jul. Håber du får nogle dejlige dage med dine nærmeste☺️

 18. Nøj, det gad jeg godt vinde!! Har virkelig fået øjnene op for, hvordan buketter bare er den ypperste luksus at have i hjemmet. De er bare så flygtige og minder mig om at nyde nuet og hverdagen ❤️ God jul! Kh

 19. Glædelig jul! Den 27. er min fødselsdag, så det ville være en perfekt dag at vinde sådan en fin gave

 20. Øj, jeg håbede sådan på, at du ville ende ud i en konkurrence med denne præmie. Kæmpe yay. Jeg krydser fingre!

 21. ?????
  min dejlige mor (der deler fødselsdags med selveste Jesusbarnet) ville blive lykkelig!
  glædelig jul til jer alle
  ❤️

 22. Det var da en skøn finale! ? The gift that keeps on giving..
  Tak for hyggelige blog-posts gennem året – og rigtig glædelig jul til dig og dine ???

 23. Skøn skøn gave! Det kunne jeg virkeligt godt bruge for at få en lille forsmag på foråret, som jeg ser frem til ?

 24. Smuk præmie som helt sikkeret vil pryde mit hjem – blomster er bare altid en god ide og giver så meget smukt liv.

 25. Glædelig jul og godt nytår. Lyder spændende med OL. Også en hilsen til din mand, har købt julegaver i hans fine butik i Elmegade ???

 26. Rigtig god og glædelig jul! Må det blive en rosenrød aften med smil, der blomstrer i alles ansigter :-)

 27. Smukke blomster ?. I denne juletid ville de bestemt være en fin ekstra gave. De er så smukke buketterne derfra. Rigtig glædelig jul og godt nytår 2018 – må det kun bringe gode og spændende ting med sig.

 28. Sikke en fantastisk og langvarigt glædespredende præmie! Hvor ville jeg dog elske at blive forkælet med sådan en smuk buket blomster hver måned, indtil foråret. Det ville være så skønt :)

  Rigtig glædelig jul endnu engang til dig og alle dine kære, Emily! Jeg håber, at dagen i dag bliver god, men også at dagene bliver lysere på alle måde :)

 29. Glædelig jul, kære Emily! Håber du får nogle hyggelige dage med dine nærmeste. Jeg skal nyde første jul i mange år uden eksaminer og sidste jul uden børn – det er lidt vildt. Hvis jeg skulle blive heldig at vinde, skal præmien gå til min søde mor. Det fortjener hun sådan. Knus.

 30. Sikken smuk præmie! Jeg er højgravid, og sådanne buketter ville gøre min barsel endnu mere dejlig. Rigtig glædelig jul

 31. Rigtig glædelig jul til dig ?
  2018 er året, hvor jeg skal blive bedre til at lave buketter, så hvilen perfekt måde at starte med god inspiration ?

 32. Glædelig jul og må dine største ønsker indfries i det nye år. Jeg ville blive så glad for denne gave, da jeg læser ved siden af mit fuldtidsarbejde og derfor tilbringer alt for meget tid i mit hjem med næsen i bøger, opgaver og eksaminer. Det ville derfor ville denne gave få det hele til at blomstre.

 33. ???????? Blomster skaber glæde og minder ….. Kære mor glædes til at fejre juleaften sammen igen iår nu din 88’ jul med far børn børnebørn oldebørn – du spreder glæde. Du er så sej, smuk og varm en kvinde og lige om lidt møder vi dig med en smuk juleblomst vi ved hvor meget du værdsætter blomster opsat i smuk vase. Rigtig glædelig jul ???

 34. Sikke en fin fin præmie! Ville elske at vinde, da mit SU-budget ikke synes at kunne følge med til at fylde kollegieværelset op med friske blomster.
  Glædelig jul :-)

 35. Rigtig glædelig jul til dig, Emily. Tak for en altid inspirerende platform og et gennemført univers ??

 36. Kære Emily,
  Først og fremmest tak for en fantastisk blog, som jeg følger dagligt. Tak for al inspirationen:). Og jeg sender dig mange varme tanker, hvis det hele er lidt svært og hårdt.
  Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle!
  Kh Sofie

 37. Hjerter er røde, hyacinter er blå, mandler er sprøde og din blog lige så ????

  Glædelig jul!

 38. Åh hvor det kunne være fantastisk at se frem til 3 mdr med friske blomster ????
  Glædelig jul?☃️?

 39. Glædelig jul til dig fine Emily og resten af læserne.
  Den her give away ville være perfekt til at give lidt lykke på min vej ind i det nye år, som kommer til at byde på en masse nyt.. (som er rigtig angstprovokerende på nuværende tidspunt).

  Blomster bringer altid lykke hos mig og hvis en måned er lidt stram økonomisk, vil jeg hellere købe blomster også spise lidt ekstra havregryn:)

  Jeg håber du får en dejlig jul med dem du har kært<3

 40. Roser er røde, violer er blå. Nu har vi ramt den 24. december, må I alle en god aften få!

  ?????

 41. Ej, det ville jeg SÅ gerne vinde til min søde mor! Hun fylder år d. 2 januar og fortjener sådan en fin gave ✨? Glædelig jul til sig og dine Emily – og til alle andre derude ❤️

 42. Smukke blomster kan man ikke få for mange af! Og kan huske vasen i en hvid udgave fra, da jeg var barn. Håber jeg er den heldige. Glædelig jul!

 43. Ihhhh, sikke en fantastisk præmie at kunne vinde, den bringer smil og glæde i ethvert hjem :-)
  Blomster er så skønne, og den flotte vase fremhæver dem på bedste vis.
  Tak for en super inspirerende blog, som jeg virkelig nyder at følge med i. Især når du lægger dine opslag op på facebook. Tak!
  Glædelig jul og godt nytår
  Mange julehilser fra Louise

 44. Rigtig glædelig jul Emily, tak for en skøn blog og for at lade os alle følge med her hos dig. Et blomsterabbonnemt til at starte det nye år på er da virkelig til at blive i godt humør af! Krydser fingre ??❤?

 45. Glædelig jul???? sikke en fantastisk præmie; har de sidste mange år ønsket mig blomsterabonnement i jule- og fødselsdagsgave, men ikke fået det. Så håber meget, jeg vinder her hos dig?

 46. Rigtig glædelig jul kære Emily????????❤️ Tak for din altid skønne, nærværende og uhøjtidelige blog. Du er en af mine alleryndlings!
  Hvor ville det være skønt med lidt blomster til at lyse op og bringe glæde her i den mørke vintertid?

 47. Har lavet julebuketter af røde tulipaner og eukalyptus? Et blomsterabonnement i det nye år, ville være dejligt?

  Rigtig glædelig jul! ??❤️

 48. Wauw, en smuk præmie!
  Den ville jeg gerne glæde min søster med, som elsker friske blomster og planter????✌️
  Glædelig jul og tak for en fantastisk blog

 49. Rigtig glædelig jul til dig og dine nærmeste. Jeg håber i får en hyggelig juleaften fyldt med kærlighed og glæde ❤️

 50. Må julesovsen flyde på tallerknen som anemonerne på åen
  Må julesangene synges så højt som skovens træer
  Må samværet af hjerter blomstre

 51. Hvis bare man kunne være så heldig at vinde et blomster abonnement ?♥️

  Glædelig jul

 52. Åhh den præmie gad jeg godt vinde ? efter at være flyttet til forstaden mangler jeg VIRKELIG en god blomsterhandler i nærheden ??? så perfekt levering til mig ??

 53. GLÆDELIG JUL.
  Gid Roser alle dage maa blomstre
  på din Vej,
  et Ord jeg har tilbage,
  det er forglem mig ej.

 54. Rigtig glædelig jul til dig, Emily, Penny og Drømmemanden, Nikolaj! Jeg håber, at jeres jul må blive varm, rar og magisk ✨?

 55. En rigtig dejlig og glædelig jul til dig og dine, Emily. Og selvfølgelig til alle mine medlæsere ????????????????????

 56. GLÆDELIG JUL !
  Sikke en skøn præmie – håber jeg bliver den heldige vinder af blomsterfloret :)

 57. Rigtig glædelig jul ? Må i få en skøn aften fyldt med glæde og kærlighed ♥️ Og giv Penny et ekstra julekram ?

 58. Sikke en fin præmie. Den krydser jeg fingre for at vinde mens jeg ønsker dig glædelig jul?

 59. Det er sådan en god ide, de blomsterabbonnementer. Ville
  være skønt at få mulighed for at prøve. Glædelig jul :)

 60. Jeg elsker virkelig blomster og det vil være en fantastisk julegave! Rigtig glædelig jul og tak for en skøn blog. ?

 61. Det ville være en fornøjelse, at give min mor en buket blomster hver mdr i 3 mdr – det vil glæde hende gevaldigt.
  Glædelig jul!

 62. En rigtig glædelig jul og også med håbet om et godt og spirende nyt år, der kan bringe både store og små gode oplevelser med sig!

 63. Her dufter af en blanding af gran og hyacinter. Her dufter af jul. Blomster pynter alle dage. Ved festlige lejligheder – som i aften – såvel som på de mere trivielle hverdage. Hvem ville ikke gerne have et Posy-abonnement, der sikrer vedvarende blomsterlykke? Jeg vil i al fald gerne. Glædelig jul!

 64. Rigtig glædelig jul til dig, Penny og familien – og alle jer andre! Må I får et spirende og blomstrende nyt år :-D

 65. Sikke en fanatisk dejlig livsbekræftende præmie med blomster og vase. Jeg krydser fingre og ønsker en glædelig jul

 66. Hvor skønt, den dejligste gave, som man bliver mindet om langt ind i det nye år med fine blomster! Jeg krydser fingre for denne blomsterfine gave. Og glædelig jul!

 67. Glædelig jul, med mistelten, julestjerne og juletræ til hele familien og venner.. ?? håber at julestemningen er i top og der sener skal slappes lidt af efter en travl måned.. endnu en gang glædelig jul.. ♥️??

 68. Ih hvor ville jeg gerne vinde et blomsterabonnement, det må være den fineste gave man kan give til nogen! ?? Rigtig glædelig jul søde Emily ❣️

 69. Julehilsen fra kælderen i min farmors store hus hvor jeg sidder med alle ungerne og ser Disney’s juleshow! Glædelig jul ❤️??

 70. Ville være helt perfekt til en snart ny uddannet sygeplejerske (mig), som ville ønske at jeg kunne købe blomster til mig selv hver uge.
  ???

 71. Rigtig glædelig jul til dig og dine kære! Det er skønt hvordan blomster kan være med til at pynte hvert et hjem og ikke mindst i juletiden ☺️???????

 72. Jeg elsker blomster, og nyder at forkæle mig selv så ofte som muligt med smukke blomster ? Rigtig glædelig jul til dig og dine ❤️?✨ Knus fra Sofi

 73. Glædelig jul og glædelig giveaway! En blomstrende start på 2018 vil jo være toppen!

 74. Glædelig jul og tak for mange fine og i sandhed blomstrende og inspirerende indlæg fra din side ?????

 75. Selvom gran er noget så hyggeligt, vil jeg alligevel se frem til at skifte juledekorationerne ud med farverige blomster tilsat en smuk vase???

 76. Dét var da virkelig en lækker konkurrence! Glædelig jul og et ‘blomstrende’ nytår, ønskes du og dine kære. Knus fra Vestjylland ☺️

 77. Sikken smuk adventspræmie! Den er jo lige spot on i disse mørke vintermåneder.
  Rigtig glædelig jul og tak for en skøn og givende blog!

 78. Mit højeste ønske til jul! Blomstrer i en travl hverdag er mit højdepunkt! Kh Malene

 79. Rigtig glædelig jul til dig og dine ?? Må 2018 blive fyldt med gode stunder, kærlighed og glimmer (og blomster) i hverdagen ???

 80. Rigtig glædelig jul ??? ej hvor ville det gøre opgaveskrivning meget bedre med smukke blomster på bordet!

 81. Glædelig jul ??? vasen minder mig sådan om min mormor, en dejlig dame som jeg ville nyde at blive mindet om ???

 82. Min lille Flora bliver 2 den 27 december hun er min lille blomst? og elsker blomster.❤️ Så det vil være en skøn gave at dele med hende og min dejlige ældstedatter også?

 83. Julehilsner fra min stue fyldt med tulipaner og orkideer (og juledekorationer) – jeg ønsker alle et skønt 2018 – og grunden til, at jeg ville blive glad for at vinde er, at min søde kæreste er virkelig elendig til at købe blomster. Jeg køber selv alle blomster, vi har stående :-)

 84. Jeg elsker elsker elsker Aalto vaser!! Min mor havde en fantastisk smuk en, og husker jeg brugte mine konfirmationspenge på en smuk Aalto skål! Var sønderknust da den gik i stykker, og ikke haft nogen siden. Det ville være ren nostalgi at få dem ind i mit hus igen ? og så enda med smukke blomster ?
  Glææææædelig jul!

 85. Fantastisk præmie???????
  Jeg får aldrig købt blomster, så det kunne være den lækreste ting at vinde.
  Glædelig jul til dig og dine
  ?-hilsen Rikke

 86. Med ønske om en funklende, fænomenal & fantastisk juleaften i selskab med dem du holder allermest af ✨??????⭐️

 87. Et stort Merry X-MAS og et rigtig godt nytår. Mange hilsner sendes herfra på denne magiske juleaftens-nat. :D !

 88. Glædelig jul og godt nytår ønskes du og Penny. Tak for en skøn blog, der især inspirerer mig til et positivt livssyn? ville elske at gå 2018 i møde med friske blomster ???

 89. En rigtig glædelig jul søde Emily! Jeg håber den bliver fantastisk og at du nyder den med de som du har kært ?❤️

 90. En smuk og dejlig gave.
  Kunne være lækker med en ekstra fødselsdagsgave – har nemlig snart fødselsdag.

 91. Jeg fejrer jul på Madeira i år og her er så frodigt og blomstrende, så at komme hjem og fortsætte med blomster ville være så skønt ??

 92. Åh, hvor er både skål og blomster smukke. Det gad jeg godt at vinde
  Bliver altid så glad af at kigge på blomster, men det sidste halve år har jeg været så meget på farten, så det ikke har givet mening at købe blomster. Men NU er jeg hjemme og SÅ klar på smukke blomster!

 93. Åh Emily, sikken en fin adventsgave.
  Før første gang i mit liv, vil jeg være hamrende egoistisk og håbe at jeg vinder .
  Det sidste år har været ?? ja det har.
  Og intet som smukke blomster i stue såvel som i naturen, kan hjælpe med at hele en krøllet hjerne .
  Glædelig jul og fantastisk nytår til dig og dine .
  ❤️Tak for en fin og inspirerende blog

 94. Glædelig jul. Dit indlæg om op og ned var rigtig godt. Jeg sidder omme på den anden sidde af jordkloden denne jul, så lige nu savner jeg allermest at kunne danse rundt om juletræet og at når det nu handler om blomster, så kom jeg i tanke om ar man ikke giver værtindegaver her!? Jeg prøver dog at ændre det, men da det var jul blev det til en marcipangris istedet for en buket blomster denne gang. :-)

 95. Åh manner! Både Aalto og blomster er velkomne hos mig? Jeg er god til at købe og give blomster til venner og familie, menikke så god til at huske blomster til mig, så den her gave kunne være ret god selvforkælelse??

 96. Glædelig jul! For andet år i træk har jeg holdt jul på den anden side af kloden, nærmere præcis i New Zealand, uden min familie men med min søde kæreste og hans.
  Det er en noget anderledes jul, med gaver om morgenen d. 25. Efterfulgt af surf og waterskiing før Christmas Lunch bliver serveret. Synes dog det er en helt OK måde at holde jul på – selvom jeg lidt mangler risalamande og gås (og min familie selvfølgelig).
  Håber du og dine har haft en dejlig jul og at i alle får et lykkebringende nytår.
  Kærligst Pernille

 97. Kære Emily
  Glædelig jul
  Tak for en dejlig blog og insta-profil.
  Posy-abonnement stod på min ønskeliste i år, men fik det ikke.

  Hilsner fra AM

 98. De skønneste julehilsner til dig og dine! Må din jul være fyldt med hyacinter, alpevioler, julestjerner og julebuketter fra Posy!

  KH Anne W.

 99. Rigtig glædelig jul. Jeg håber I havde en dejlig aften i går. Jeg krydser fingre for en ekstra julegave i form af den flotte præmie.

 100. Rigtig glædelig jul! Ville elske et blomster abonnement til lidt selvforkælelse på ekstra hårde dage ??????

 101. Jeg kan ikke forestille mig nogen smukkere give-away til at lyse op i de kommende tre mørke kedelige vintermåneder✨?????

 102. Rigtig glædelig blomstrende jul ?? og du skal også lige have nogle ’rose’nde ? ord med på vejen Emily, din blog er nemlig helt fantastisk, så tak for det!

 103. Tænk at kunne glæde både øjne og sjæl med denne lækre præmie.
  Elsker blomster og især den måde som posy sammensætter buketter på ?

 104. Glædelig, rosenrød, blomstrende, gran-nellike-duftende og kisttjørnglitrende jul til dig Emily, din drømmemand, din familie og alle dine medfollowers ❤️?????

 105. Ih det må være hyggeligt med sådan et blomsterabonnement :-) Glædelig bagjul, Emily. Håber den har været et hit!

 106. Det ville min gamle, meget gangbesværet farmor elske, da hun ikke rigtig kan gå ud i haven mere. Rigtig glædelig jul til dig. ????

 107. ??Glædelig Jul??

  Jeg håber alle nyder dagene med de nærmeste og glædes over de tider vi fik, med de som er savnet❤️

  Julekram ?

 108. Jeg håber, at du har haft en rigtig dejlig jul søde Emily.
  Sikke en smuk præmie, hvis glæde varer længe.
  Den ville bringe stor blomsterlykke hjemme hos mig.

  Juleknus fra Singe

 109. Glædelig jul ???????? 2017 var året, hvor jeg opdagede din blog! 1000 tak – det har været en daglig glæde at følge med i dit liv.

 110. Glædelig jul søde Emily! ??
  Det er jo den fineste finalepræmie ? Vil elske elske elske at vinde et blomsterabonnement fra Posy.
  Har længe overvejet om jeg skulle købe et abonnement, da jeg aldrig får taget mig sammen til st gå ned og købe blomster. Hvis ikke jeg vinder, må det være mit nye nytårsforsæt. At købe flere blomster til mig selv i 2018! For de pynter jo hjemmet så fint op ???????
  Krydser fingre ??

 111. Det ville være skønt at kunne forsøde de kommende lidt mørke måneder med en oplysende smuk buket <3

 112. Rigtig glædelig jul til dig og dine kære! ❤️?????Tak fordi du og din blog altid er en stor inspiration!

 113. Endnu en fantastisk konkurrence!
  Jeg håber at du har haft en hyggelig juleaften med familien

 114. En blomstrende hilsen til dig fra mig;-) Gid resten af din jul må blive hyggelig og fyldt med glimmer, julefred og stjernedrys;-)

 115. Kære Emily. Tusind tak for god læsning her på din blog? Ville ELSKE blomsterne og Iittala vasen og skålen ??? Håber du har haft en dejlig jul og får et fantastisk nytår???

 116. Glædelig 1. juledag. Jeg håber du havde en dejlig juleaften.
  Jeg håber det nye år bliver blomstrende godt ???

 117. Glædelig jul, håber alles aften har været præcis som de ønskede det, med hygge, sang, og god sovs! :)

 118. Når lysenes tid er forbi, vil de være skønt at lukke farverne ind igen med smukke blomster.
  Glædelig jul

 119. Uuh, blomster er en stor del af julen for mig. Så stemningsskabende. Glædelig jul. :)

 120. Ih, med sådan en omgang blomster vil julens glæder vare ekstra længe ❄️???❄️

  God jul

 121. Glædelig jule søde Emily, jeg håber i har haft en dejlig jul g rigtig godt nytår ✨?????????????

 122. Glædelig jul, søde Emily! Og tak for alle de fine adventskonkurrencer! Jeg krydser fingre for at heldet er med mig – jeg ææælsker blomster ?♥️?

 123. Mangelr virkelig blomster npr julen pakkes væk. Så dette ville lige være den bedste blomster hilsen :O)

 124. Kære Emily,

  Denne fine præmie krydser jeg fingre for – mest pga den smukke vase. :)

  Glædelig jul.
  Line

 125. Glædelig jul til jer alle. Håber I er blevet dyppet i honning og rullet i rosenblade – altså topforkælet <3

 126. Glædelig jul til dig og dine kære. Håber du havde en dejlig juleaften. :)
  Sikke en dejlig advent-giveaway. Det kunne være skønt at få leveret blomster til døren og samtidig kunne sætte dem i en flot vase.
  Du må have nogle dejlig duftende juledage :)

 127. Glædelig jul til dig også! :) Jeg vil mægtigt gerne vinde den fine gave til min nye lejlighed.

 128. Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul ? Og takker for alle dine indlæg det forgangene år ??⭐️

 129. Åh, hvor vil det være lækkert at blive forkælet med de smukke blomster. Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul og jeg håber, at du får en masse kærlighed for dit store arbejde med bloggen. Jeg nyder at følge med og ønsker dig og dine nærmeste en glædelig jul.

 130. Tak for mange gode indlæg i dette år. Vi ses i det næste. God jul til dig og dine kære <3

 131. Hvor ville det være dejligt at kunne forkæle min datter med smukke blomster og en smuk vase! :) Håber og ønsker glædelig jul!

 132. Glædelig jul og godt nytår lige om hjørnet! Jeg håber på at der venter mig mange buketter fra min soon-to-be-agtemand i det nye år

 133. Rigtig glædelig jul Emily <3?Håber du havde en skøn juleaften i går og nyder juledagene. Vi har i dag nydt godt af resterne af din lækre hvide gløgg, som vi serverede for familien lillejuleaften :-)

 134. Glædelig jul fyldt med gran og blomster og et godt nytår, der vil blomstre med lykke,
  Knus Gitte

 135. Rigtig glædelig jul Emily <3? Håber du havde en skøn juleaften i går og nyder juledagene?Vi nyder den 25. december med resterne af den hvide gløgg jeg lavede til familien lillejuleaften, efter din opskrift, så fantastisk lækker :-)

 136. Auwww… Sådan et blomster abonnement er jo seriøst verdens bedste præmie. Jeg krydser fingre. Glædelig jul ❤️???????

 137. Glædelig jul skønne Emily ❤️????⛄️ Tak for en fantastisk blog! Elsker at læse med ❤️ Og sikken en fantastisk præmie, krydser fingre ?

 138. Årh, jeg elsker blomster. Det er liv, glæde, trøst, eventyr, skønhed og inspiration. Rigtig glædelig jul❤️

 139. Jeg ønsker en glædelig jul og et godt nytår, og krydser fingre for at modtage er lækkert blomsterabonnement og en smuk, smuk vase! ??

 140. Glædelig jul – julebuketten bestod i år af røde tulipaner. Friske blomster er det BEDSTE!

 141. Drømmer om at få flere blomster ind i mit liv i 2018. Det her ville være et fantastisk startskud til både at cykle ud og finde smukke pluk-selv buketter i Aarhus og lade andre binde smukke buketter til mig. Krydser godt nok fingre.

 142. Fantastisk præmie. Ville elske den luksus at have friske blomster i 3 måneder :)
  Rigtig glædelig jul!

 143. Glædelig jul til dig! Jeg håber du og din familie havde en helt vidunderlig aften.
  Det er en fantastisk præmie, og jeg ville elske at kunne nyde de smukke blomster – og nok forære den ene af buketterne til min mor, som bare altid fortjener en blomst :)

 144. Sikke da en fantastisk gave – er alt for dårlig til at købe blomster til mig selv! ?
  Rigtig glædelig jul Emily!

 145. Glædelig jul ❤️?❤️, fantastisk med en vase der følger med, så får vandkanden også lidt ferie ?

 146. Åh jeg ville elske og vinde et blomster abonnement ? er vild med duften af nye blomster i hjemmet og så elsker jeg, at forkæle andre med en smuk buket i ny og næ ♥️ Så en blomstrende hilsen fra et hjem, hvor friske blomster står højt på ønskelisten og så hedder vores lille datter Flora ?

 147. Ville elske friske blomster pr. automatik ❤️ Glædelig jul, smukkeste Emily – og tak for endnu et år med Danmarks bedste blog.

 148. Kære Emily,
  Glædelig Bag-jul!
  For mig er pynten til jul netop blomster og grønne planter, der skaber den helt rigtige stemning.
  Håbefulde hilsner Pernille

 149. Sikken en dejlig præmie, den vil jeg gerne vinde :) Der er intet bedre end at fylde hjemmet med blomster i de kolde og regnfulde vinterdage.

 150. I den forbindelse vil jeg dele et af de fineste blomsterdigte, skrevet af Wendy Videlock

  They are fleeting.
  They are fragile.
  They require

  little water.
  They’ll surprise you.
  They’ll remind you

  that they aren’t
  and they are you.

  <3

 151. I den forbindelse vil jeg dele et af de fineste blomsterdigte, skrevet af Wendy Videlock

  They are fleeting.
  They are fragile.
  They require

  little water.
  They’ll surprise you.
  They’ll remind you

  that they aren’t
  and they are you.

 152. Jeg plejer at forkæle mig selv med friske blomster, men har i år haft et så travlt år, at jeg oftest har glemt det. Måske et abonnement kan være starten på at genoptage den gamle vane, for der er da ikke noget mere lækkert end at kunne gå at nyde en flot buket i hverdagen ?. Rigtig glædelig jul☺️

 153. Glædelig jul! Håber alle har nogle dejlige juledage med mad, familie og masser af kærlighed :)

 154. Rigtig glædelig jul, kære Emily! Håber din december har været fyldt med kys, kærlighed, juleknas, nisser og stearinlys <3

 155. Glædelig jul! Og tak fordi du har skabt et smukt univers i dette hjørne af internettet, som jeg elsker at besøge ❤️

 156. Sikke en fin præmie – ligger i sofaen med bløde bukser på og hygger mig med at scrolle rundt i dit skønne univers – blomsterne er SMUKKERE end smuk ?

 157. Hvor er det smukt, både skål, vase og i særdeleshed blomster. Et nytårsforsæt her er at blive endnu bedre til at værdsætte smukke ting og finde glæde i hverdagen, du er en stor inspiration og blomsterne ville ligeså bringe skønhed, luksus og glæde ind i vores hjem. Jeg krydser fingre!

 158. Kæmpe god jul og må det nye år indeholde alle de flotte blomster, som du måtte ønske dig!

 159. Håber du har haft en god jul med din mand og familie :)
  Din præmie vil blive værdsat, da jeg ikke er så godt til at købe blomster – jeg køber planter, som er mere holdbare, så det vil være dejligt med et blomstrende univers :-)

 160. Glædelig jul, Emily! Jeg håber, den har været fyldt at glæde og finde jule-planter og -blomster ;-)

 161. Jeg vil gerne vinde denne skønne præmie. Tak for en skøn blog som jeg læser hver dag.
  Vh Anne

 162. Glædelig jul – elsker dine blomstrende billeder, så det ville glæde mig at få lidt blomstrende magi ind i mit 2018 :-)

 163. Julen i år blev ikke helt som jeg havde forestillet mig: en uge før jul sagde min kæreste gennem 5,5 år, at han havde brug for tid til sig selv. Så vi er gået fra hinanden, og jeg har brugt juledagene med min egen familie og alene og fået tænkt en masse. Sjovt nok er konklusionen, at det er min tid til at blomstre nu, og jeg har allerede en lettere følelse i kroppen – 2018 bliver et godt og blomstrende år for mig <3
  Glædelig jul og godt nytår til dig og alle mine med-læsere.

 164. ??
  Blomster er for mig én af de fineste hverdagsforkælelser, og kan forvandle en kold og trist dag til det bedre. Meget bedre. Derfor ville et buket friske blomster være en kærkommen treat – som min roommate også vil nyde godt af. Rigtig godt nytår!
  ??

 165. Åh, hvor vil jeg ønske, jeg kan få lov til at glæde min elskede mormor med denne gave. Jeg kender ingen, der sætter pris på smukke blomster i samme grad som hende. På grund af sygdom og alderdom er hun bundet til hjemmet, og derfor kunne denne dejlige præmie skabe ekstra stor glæde i hendes hjem.
  Glædelig jul! <3

 166. Glædelig Jul! Sådan en smuk vaser og blomster vil skabe liv i min stue og tilføre luksus i hverdagen som min SU ikke rigtig rækker til :)
  Håber også du får et skønt nytår :D

 167. Hej Emily,
  Krydser fingre for at vinde denne fantastiske præmie! En frisk buket året rundt er en dejlig påmindelse om at sætte pris på de små og gode ting i livet – som din blog. Det har man brug for, når nogen tæt på går bort, og livet pludselig bliver rigtig hårdt.

 168. Rigtig glædelig jul til dig og dine kære. Jeg glæder mig til at se mange nye blogindlæg spire frem i 2018.

 169. Hopper med her, lige på falderebet hvor jeg i skrivende stund sidder i venteværelset ved lægen. Nytårsfortsæt; test altid creme på et lille område, inden det smøres i hele ansigtet!

 170. Rigtig glædelig jul til alle! Og tusind tak for din altid inspirerende indlæg, Emily! Du er virkelig en sand fornøjelse at læse med hos :-)

 171. Uh, elsker simpelhen deres blomster! Håber du har haft en skøn jul, og går et dejligt nytår! ?

 172. Glædelig bagjul fra Smilets by. Her ville der blive ekstra meget smil, hvis de næste par måneder blev fyldt med ekstra mange blomster ??????

 173. Whoa, jeg så lige din fantastiske konkurrence her i 11. time! Jeg håber, du har haft en dejlig og glædelig jul med din mand, din Penny og dine andre kære, Emily <3

 174. Jeg håber din jul er fyldt med hyacinter, amaryllis, julestjerner, eucalyptus, gran og andre skønne juleblomster.
  God jul :)

 175. Kan heldigvis lige nå at være med. Håber jeg vinder til min mor, så hun ikke kun har haft en god juk, men også tre dejlige måneder <3
  Og god (bag)jul til dig

 176. Kære Emily – jeg håber, at du har haft en dejlig jul med dine kære, jeg når lige med på falderebet – godt nytår, når vi når så langt!

 177. Glædelig jul!
  Jeg er lige kommet hjem efter at julen i min familie kom til at bestå af omgangssyge… så hvis jeg er den heldige tænker jeg at præmien må deles med familien når vi taget julerevanche midt i januar ?. Håber dog at alle andre har haft en dejlig og sygdomsfri jul ??