Weekend-tid

Sådan må min weekend gerne se ud. Billede herfra

Svush, så spænede endnu en uge forbi. Og nu er det freeeeedaaaag! Rart. Mægtig rart. En weekend jeg har set frem til, ikke så meget fordi den er et åndehul fra en hård og travl uge (ok, også det, men jeg kan nu engang også rigtig godt lide mine hverdage), men fordi den er proppet med aftaler med nogle af de allerbedste. Folk jeg ikke har set i et stykke tid og som jeg savner og glæder mig til at fejre weekend med. Et hold i aften (Uno-klubben) og så hele 3 gange venindeaftaler i morgen. OG en brunch med min mor på søndag. Resten af weekenden skal spenderes som på billedet ovenfor.

Hvad skal I lave? Spise bland-selv og se X-factor eller i byen? På weekend-tur eller passe sofaen? Styrketræne eller til step? Lave skægge ting med ungerne eller lave unger?

Til de af jer der har efterspurgt skiindhold, så hold øje i weekenden, hvor der er skitema på bloggen med både en skiudstyrsguide og et indlæg om vores seneste skitur.

Rigtig, rigtig god weekend allesammen ♥

Her er lidt herligheder, mærkværdigheder og finurligheder at slappe af med i weekenden:

År 2017 i Google søgninger. Jeg tudede…

Har du travlt? Eyeliner til de dovne (eller hvis det skal gå ekstra stærkt).

Skuespillerne i The Crown og hvor meget de ligner dem, de spiller.

Opskrift på en lækker, smuk og sund salat.

En putte-undersøgelse. Hvordan foretrækker I at sove i ske?

Den uhyggeligste fremtidshistorie.

10 nemme ændringer til at leve mere miljøbevidst og minimere dit daglige forbrug.

Ringer din telefon heller ikke mere? Telefonopkaldet er ved at blive gammeldags.

Brok brok brok.. Nytårstale fra den skønne Bagedyst-Rosa.

30 ting, der skete i 2017, som kommende generationer vil have svært ved at tro på (nogle af dem kan jeg stadig heller ikke helt fatte er sket).

Alternativ til regntøj. Måske sådan en opfindelse kan få success i regnfulde Danmark?

Hårdagbog – denne stylist sætter hår på sin kone hver dag.

Husk at spise et godt måltid, hvis du skal feste løs i weekenden.

 

(Visited 3.566 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Jeg er vild med at du begynder at have mere fokus på miljø og bæredygtighed! Jeg er selv på samme kurs og leder alle vegne efter tips!

  1. Det er jeg glad for at du er vild med Mette. Men ja, det er ikke så let endda at blive (rigtig) klog på, så kender alt til det med at søge information :) Klem E

 2. Vi skal have eftermiddagscocktails på The Barking Dog med vores unger. Mange af gæsterne ved efterhånden, at de to unge stamgæster på 4 mdr. og 4 år er ejerens børn og stirrer ikke helt så meget. Så er det bare pissehyggeligt at sidde med en god cocktail, snakke med vores søde stamgæster, hygge med baby, mens den store “arbejder” bag baren #perfectfriday ?

  1. Haha… det lyder hyggeligt og dejligt at ungerne kan være med (og endda hjælpe). Håber I havde en dejlig weekend! Kram E

 3. Jeg er kommet hjem, skiftet til joggingtøj og landet på sofaen.. Her vil jeg (næsten) være til mandag:)
  Der skal ses serie, puttes med manden, snakkes i telefon med veninder og fundere lidt over livet<3

  Ha en vidunderlig weekend :D

 4. Sikke en masse dejlige ting du har på programmet. Her står den på gymnastik med min ældste både lørdag og søndag.

  Og så skal vi til fastelavn med en masse danskere på søndag, glæder mig til at give mine børn den oplevelse. Det er første gang de skal prøve det.

  Lidt i tidens ånd skal jeg have ryddet ud i pigernes klædeskab. Der er en masse de kan passe, men som de ikke bruger og det gør det bare uoverskueligt for os alle, at det er proppet istedet for udelukkende at have det liggende de rentfaktisk bruger.

  Forsøger stadig at øve mig i ikke at købe forud. Det er aldrig til at gennemskue hvilken “periode” de er inde i. Om der skal kjoler, sportstøj eller andet til.

 5. Jeg glæder mig til at læse om dine skitips, da vi skal til Trysil i uge 10. Min weekend byder såmænd på arbejde både lørdag og søndag og hygge med mine tre-årige indimellem. Tak for en skøn blog!