Weekend-tid

Foto herfra. Skal tilbringe min søndag kramlet sammen i dynen på sofaen.

“Weekend, weekend, weeeeeekend! Slap nu af du har fri og syng en glad melodi”.

Ai caramba jeg er mørbanket. Der har mildest talt været fart over feltet de sidste par dage. Og nu skal jeg ikke kede jer med snik snak om hvor travlt det har været. Det har jeg jo lovet både mig og jer ;) For det har været vældig, vældig godt og jeg er meget glad. Men også helt bombet med indtryk, så i dag bliver det en rolig dag på kontoret og så skal der holdes weekend tidligt med langtur med hundebassen og siden sofakollaps. For i morgen skal vi til bryllup og så skal jeg tilmed ind til Danmarks Indsamlings show for at overrække Pandoras donation. Men én ting ad gangen. Første mål: Film, takeout og en bøtte is i aften.

Hvad skal I i weekenden? Til fest eller børnefødselsdag? Træne biceps eller bodegamuskel? Tidligt op og på eventyr eller sove længe?

Ps. Tak for, at I ikke bare har lyst til at give jeres besyv med i kommentarfeltet, men også altid er så søde til at hjælpe hinanden ♥

Pps. Og mindst lige så mange gange tak for alle jeres vidunderlige Aarhus-tips ♥♥

Her er lidt herligheder, mærkværdigheder og finurligheder at slappe af med i weekenden:

20 tips til, hvad du kan skille dig af med i dit hjem.

Har du prøvet en ‘capsule wardrobe’?

Glimmer-kalligrafi – noget mere meditativt skal man lede længe efter.

Inspiration til weekendens morgenmad.

Vild med interiør og indretning? Her er 9 bøger du måske vil holde af.

Forbedringer på forbedringer. Måske er det tid til en pause fra det perfektionistiske?

Tager du til træning på trods af snue?

En fotograf, der vil portrættere kvinder som de er.

Ni opskrifter med ingredienser, der eftersigende skulle hjælpe på humøret.

Så fint håndarbejde! Se Chanels Haute Couture Spring 2018 kollektion blive til.

Tid til dybe tanker; eksisterer sindet overhovedet?

Måske din kat skal lære et trick eller to i weekenden?

Kig med indenfor på Københavnske hoteller med flot design.

Alt du ser på dit Instagram-feed er bedrag.

Skal du have overnattende gæster i weekenden? Her er en idé til nem morgenmad.

Seks eventyr til den moderne kvinde.

Sund comfort food – måske en måltidsidé til din søndag aften?

Kan du forestille dig noget bedre end en regnbue latte!?

 

(Visited 4.407 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Sikke noget laekkert morgenmad du linker til. Den i bradepande, der laves paa forhaand minder mig saa meget om min moedregruppe i USA, der serverede de fleste af de andre moedre denne type meget maettende morgemad. Tror jeg skal have lavet den slags selv snart, mindes noget om ost i store maengder. Vi skal gansekvist have 4 af min datters veninder til en overnatning i morgen, men der er bestilt pandekager.

  Ellers skal vi tilbringe formiddagen med gymnastik konkurrence. Saa det var en yderst spaendt pige, jeg lagde i seng her til aften.

  Glaeder mig i oevrigt meget til at foelge jeres tid i Aarhus, det er min hjemby og selvom jeg ikke har boet der i ret mange aar efterhaanden, saa vil smilets by altid vaere noget helt saerligt.

  1. Åh hvor hyggeligt at du deler Mette. Håber pandekagerne blev gode og at gymnastikkonkurrencen gik godt :)

   Jeg glæder mig også til at ‘have jer med’. Tager derover i næste uge.
   Kram E

 2. Endelig kom weekenden, hvor jeg kan åbne en bøtte mode-grå og give lågerne på vores gyselige 90’er badeværelsesmøbel en ordentlig omgang. Jeg kan love dig for, at tilfredsstillelsen bliver astronomisk.

 3. Jeg startede weekenden med at bage fastelavnsboller. Det er ikke lige noget der vrimler rundt på de amerikanske butikshylder, så efter at mit instafeed har været bombarderet med dem i ugevis, måtte jeg give efter og gå i gang selv. Wow, for en craving. Jeg kan tydeligt huske, hvordan et af mine projekter i min første barsel var at smage ALLE Østerbrobageres fastelavnsboller, haha. Jeg tror næsten det lykkedes!
  Og så fortsætter madlavningen ellers – på søndag er der Super Bowl, og jeg har lovet at komme med både nachos, cole slaw og ribs, når vi skal over og se det hos naboen. Det bliver en go’ weekend (som jeg tydeligvis har ambitioner om at trille ud af…)! ?
  P.S. Hver gang du har et af de her indlæg ender jeg med en million åbne faner i min browser – jeg åbner alle de interessante, fordi jeg da liiiiiiige kan læse den her senere i dag. ?

  1. Så hyggeligt med fastelavnsboller på den anden side af Atlanten <3 Og lyder jo bestemt som om du også er en ægte fastelavnsbollefan. Håber at Super Bowl og Justin var et hit og at I ikke gik sultne i seng ;)
   Kram E
   Ps. Haha... Så forestil dig hvordan jeg har det, når jeg laver dem. Omg! SOOOOO many tabs open ;)

 4. I går aftes var jeg ude at spise med min kæreste, det var virkelig hyggeligt og dejligt bare at nyde hinanden og en lækker menu. Det må vi snart gøre igen! I dag skal jeg på job, og så går turen til Odense for at fejre min veninde som har fødselsdag. I morgen skal jeg læse til den kommende uge på studiet, samt hente min søde søster som har været på skiferie for evigt! Alt i alt en dejlig weekend <3 God weekend til jer alle!

  1. Åh det lyder vel nok rart Ida. Og hvor er du god også at bruge weekenden på at forberede dig til studiet :D Mange klem Emily

 5. De seks eventyr ??????, pas på med Chanel , det er fantastisk men også en tidsrøver, den ene video afløser den anden,man suges ind i et univers af fingernemhed, fjer, pallietter, glitrende stene og stjernestøv… så smukt så smukt, så gør det alligevel?det er en god pause!!! Og vask og rensning eksisterer ikke på den planet?
  Tak for god morgenmadsunderholdning!

  1. Hahaha… ja, men er det ikke bare fint??? Fuldstændig fortryllende.
   Det var bestemt så lidt. Mange klem E

 6. Lyder som en dejlig weekend ? min weekend skal bruges under dynen med hoste og forkølelse ???

 7. Det er da sjovt, jeg har en capsule wardrobe uden at vide at det var det den hed :D Det fungerer vildt godt! Og det er et år siden jeg sidst har købt tøj, fordi jeg har haft det jeg skulle bruge. Nu har jeg lige købt et par øko-jeans, som skal ind i min rotation, men det er virkelig en befriende måde at have tøj på. Og derudover, så tænkte jeg YAY da jeg så listen til 20 tips til ting jeg kunne skille mig (yderligere) af med i mit hjem, men alt det der stod på listen, har jeg for længst hevet ud og gør det hele tiden, hvis det dukker op igen. Åh hvor dejligt at gå lørdag aften i møde med sådan en renpudset glorie! Tak for det Emily! Nu skal jeg bare lige holde øje med om den kunne finde på at stramme…

  1. Det ER sjovt. Er ked af at du ikke fandt nogle brugbare tips så, men dejligt, dejligt med skinnende glorie.
   Hahaha…. elsker den sidste kommentar ♡ Stort knus