Weekend-tid

Billede herfra – hvor der også er en udførlig guide til at bage croissanter med flotte lag.

Jeg sidder og brygger det her indlæg færdigt på Lynfabrikken i Aarhus. Dejligste sted at sidde at arbejde. Sådan et kunne jeg godt bruge i København. Tak til alle jer, der tippede mig om det ♥

Om lidt ringer klokken ind til weekend, men for mit vedkommende er det en af de uger, hvor dagene flyder lidt sammen og der ikke er helt så skarpe grænser mellem det ene og det andet.

Således har jeg siddet og læst på en café i et par timer i går (La Cabra, er afhængig af deres kaffe!) og skal forbi Naturskøn og have en ansigtsbehandling i dag, mens jeg skal bruge en håndfuld timer foran skærmen på bogskriveri m.m. både i morgen og på søndag.

Og mens jeg derhjemme for det meste prøver, at holde linjerne mellem arbejde og fritid trukket ganske hårdt op, så fungerer det perfekt med en lidt mere glidende struktur, mens vi er herovre vestpå og Nikolaj kommenterer OL det meste af natten og sover det meste af dagen.

Det betyder, at jeg er en del på egen hånd og det stornyder jeg. Lader op og oplever i mit eget selskab. Det kan jeg godt lide, med chance for at lyde som en sær snegl ;) Og så hygger jeg med Nikolaj om aftenen og har lidt kaffe-dates med gode mennesker, jeg kender herovre om dagen, samt får holdt et par møder med Aarhus-baserede samarbejdspartnere. Så det heller ikke bliver helt ensomt. En god balance.

Jeg håber, I får en mageløs weekend, hvad end den skal tilbringes i ro og mag i eget selskab eller sammen med en masse I ka’ li’ ♥

Her er lidt herligheder, mærkværdigheder og finurligheder at slappe af med i weekenden:

Kærlighedserklæringer udvekslet mellem Dronningen og Prins Henrik.

Har du det godt? Sådan blev wellnessindustrien til en ideologi.

Et helt utroligt nuttet orkester ;)

Mangler du en udflugtsidé? Tag til Ofelia Plads og se på flot lys.

Lektioner i breakups.

Den ultimative guide til rene ‘stearin’lys.

Længe leve skaldede mænd!

Kunsten på væggene hjemme hos ægteparret bag Ganni.

Tre tip til, hvordan du slipper af med en sang du har på hjernen.

Style the bump (and the boobs).

Hvor grønne er verdens virksomheder egentlig?

Vi sladrer alt for meget.

Hemmeligheden bag et lykkeligt forhold. Skåret helt ud i pap/infographics.

Hit med mere langsommelighed. Og brevpapir med duft.

Har du også svært ved at holde fokus?

10 x 10 garderobeudfordring.

To liv er forbi: Sammen ventede de på frosten – man skal være abonnent for at læse, men det lykkedes mig at få lov at læse artiklen på mobilen alligevel. Og så trillede tårerne ellers.

 

(Visited 5.394 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

  1. Dét er vel nok hyggeligt at høre. Det kommer godt nok kun ca. hver anden uge (ellers synes jeg ikke jeg kan skrabe tilstrækkeligt med egnede links sammen), men er så glad for at du kan lide dem. Stort klem Emily

  1. Haha… ja det har du da SÅ ret i! Måske jeg trænger til weekend trods alt ;) Kram

 1. Det ligger lidt nært op af cup of jos koncept, gør det ikke? Samme ugedag, linkform og alt.

  1. Det er nemlig inspireret af hendes dejlige indlæg :) Og andre der laver samme. Jeg ved faktisk ikke hvem der startede ‘over there’ om hun er originalen eller også er inspireret af andre, men kan så omvendt se at mange herhjemme, er begyndt at gøre det efter jeg har gjort det. Det synes jeg kun er hyggeligt. Så længe man gør det til sit eget. Jeg laver dem dog kun 1-2 gange om måneden, da det er et kæmpe arbejde at finde gode links, men ikke desto mindre noget jeg holder meget af. Og som mange der læser med også er glade for :) Knus Emily

  1. Penny er hos mine forældre. Vi bor på et meget lille og ikke særligt border collie-egnet hotelværelse herovre desværre. Knus Emily

 2. Jeg kommer sådan til at tænke på dig, efter jeg har kastet min kærlighed på dette havelskende bæredygtige brand fra Barcelona – kender du Twothirds? Jeg har nu købt to sweaters derfra (på udsalg sågar og med ekstra 10% med koden “welcometothefamily”), og jeg er SÅ vild med deres designs og tanken bag, så ville lige give tippet videre :-)

  https://twothirds.com/

  1. Hej Tine, nej det kendte jeg ikke, men det ser da så herligt ud. Seje surfer-mums og alting <3 Tak for at tippe mig om det! Kram Emily

  1. Ja, det tænker jeg, at der er mange der kan bruge :) Ligesom med ‘lessons in breakups’. Det hele er ikke noget der knytter sig til mig, men tager også afsæt i, hvad jeg tænker at I kan finde interessant/kan bruge ;)

 3. Du er bestemt ikke en ‘sær snegl’ fordi du har brug for at lade op i eget selskab. Jeg gør det også selv tit – specielt i denne weekenden, hvor vi tirsdag tager til Østrig for at stå på ski. Så har jeg altså brug for, før og efter skituren, at være meget alene. Det er simpelthen så rart!

 4. Hej Emily,
  Kom til at tænke på, om du nogensinde har skrevet et detaljeret indlæg om din fine vielsesring? Synes nemlig ikke jeg kan finde et indlæg om den.