Weekend-tid

Fra første gang jeg var i New York. Morgenmad på sengen på SOHO Grand.

In a New York minute. Eller deromkring. Vi tager til det store æble på søndag, på Nikolajs fødselsdag og jeg har rejsekriller i maven, som jeg ikke har prøvet det længe. Jeg har (næsten) pakket færdig, har lige fået en mail om, at vi er blevet opgraderet (havde budt på SAS-upgrade og har således en ekstra, lille fødselsdagsgave til Drømmemanden), der er bestilt bord til hver anden aften, vi er der (så kan vi freestyle med pizza eller hjemmelavet de andre) og vi har lagt en løs plan, for hvad vi skal lave.

Det er min første gang som ægte turist i New York og Nikolajs allerførste gang, så vi skal se cirka en attraktion eller et museum pr. dag og ellers bare have tid til at hænge ud, hygge, være spontane og ikke mindst bare nyde byen der aldrig sover. Og dens energi. Har aldrig oplevet noget lignende, det er som om alting vibrerer. Jeg synes, det er så inspirerende og glæder mig til at dele den oplevelse med ham, jeg bedst kan lide.

Allerførst skal vi dog lige have fejret en vis 30-års fødselar i aften. Tænker det kun kan blive et brag af en fest.

Hvad skal I lave i weekenden? Spise varme hveder (med tandsmør)? Ordne have eller altan? Holde seriemaraton i sofaen? Uanset hvad må I have en pragtfuld weekend ♥

Her er lidt herligheder, mærkværdigheder og finurligheder at slappe af med i weekenden:

Hvilken hunderace er din yndlings? Min er selvfølgelig border collie.

Er du i koncerthumør? Her er tips til 13 af slagsen i maj.

Trænger dine finanser til en gennemgang?

Hvis du glemte at spise dine hveder i går, eller ikke nåede det, så kan du passende bage en omgang i weekenden. Prøv for eksempel denne opskrift.

Moderegler for de kongelige.

Sky Brown, verdens yngste professionelle skater er ikke mere end 9 år gammel. Nå, ja og så er hun en pige, der drømmer om flere piger i sporten.

Her er lidt tips og inspiration, hvis du gerne vil begynde at løbe.

Do you even UNO?

“Snacks” kan også implementeres i din hudplejerutine.

Står din weekend på karaoke?

At være passivt agressiv kan have en dårlig effekt på dit parforhold.

Mange drømmer om at blive populære online og det kan de blive med et enkelt klik, ved at købe tusindvis af følgere, likes og kommentarer på for eksempel Instagram.

Pas på med cannabissmør hvis du vil have noget ud af hele din weekend (hahaha!).

(Visited 3.056 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

1 Kommentar

  1. Åha rejsekriller smitter! Jeg skal selv til New York om to uger og jeg glæder mig! Jeg er kommet der virkelig ofte igennem de sidste år, men jeg bliver aldrig træt af byens diversitet og energi :) Jeg håber, at du vil dele ud af fine steder og finurlige fund derfra
    Hvis du endnu ikke har prøvet The Butchers Daugther’s morgenmad, så gør dig selv den tjeneste at smutte forbi én af dagene. Cafeen ligger i SOHO og er så fin og hyggelig og så smager deres glutenfrie vafler sindssygt lækkert