I dag har jeg…

… startet morgenen med noget, der føltes som at være på ferie. På toppen af Sanders Hotel ligger der nemlig den dejligste tagterrasse og udestueagtige sag med Bali-fornemmelser og virkelig gode croissanter. Nå ja, og så ligger der også en hunand og ruger på sine æg, i en stor potteplante deroppe. Ret sødt men ikke helt gennemtænkt, når hendes ællinger skal derfra.

Jeg mødtes med Kia til en pre-work morgenmad og det er altså en ret god måde at få klemt venindetid ind, selvom begge parter har pakkede kalendre. Gør I også det af og til? Napper en tidlig morgenmad med en veninde inden arbejde? Ellers kan det altså anbefales. På en eller anden måde føles det også som om dagen får flere timer (på den gode måde), fordi man allerede inden arbejde har hygget og været social. Jeg har en lignende date i næste uge med en veninde fra studiet og selvom det selvfølgelig ikke går at gøre det hver eneste dag, så er det en god måde at få set hinanden i hverdagen.

Efterfølgende har min dag bestået af diverse møder og praktiske gøremål og selvom jeg havde et langt blogindlæg af den lidt dybere slags i støbeskeen, så må jeg kaste håndklædet i ringen for i dag. Klokken er 17.30 i skrivende stund og vi skal til gospel og middag med svigermekanikken om lidt (jow, jow sådan kan onsdagsdaten også udspille sig), så prioriteringen hedder tur med Penny og iskaffe nu. Så i stedet er her lidt ‘hverdagsblogging’ à la gamle dage og så gemmer vi det tunge til i morgen.

Vi skrives ved ♥

Ps. Sådan her ser jeg ud på langt de fleste billeder i min kamerarulle…

(Visited 3.247 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Dejligt med hverdagsblogging :) Jeg mødes tit – sådan ca. hver 14. dag – med en af mine bedste veninder til morgenmad. Vi synes også det er en helt genial måde at ses på, og dagen føles netop som om den starter lidt bedre sådan. Vores favoritter er Original Coffee ved Sortedams Dossering og Arrebo på Nørrebro – især sidstnævnte er en anbefaling værdig, hvis du ikke har været forbi :)

  1. Det har jeg ikke, så mange tak for anbefalingen og dejligt at du også har gode morgenstunder med veninderne <3 Knus Emily

 2. Det lyder så hyggeligt med lidt venindetid på en hverdagsmorgen :)
  Jeg kan bare ikke helt se, hvordan det skulle kunne lade sig gøre. Ihvertfald ikke, hvis man også har lidt transporttid, så synes jeg hurtigt at morgenen går uanset hvad tid man står op.

  1. Haha… nej den farter afsted. Vi mødes som regel kl. 7 eller 8 og så det giver mening geografisk ift. arbejdsplads. Klem E

  1. Det er nu veninder med helt almindelige jobs (der møder mellem 8 og 9.30), jeg har morgenmadsaftaler med. De fleste af dem har endda også små børn, der skal afleveres først (det er dog som regel partneren der afleverer de dage). Vi mødes tidligt 7-8-agtigt :) Klem Emily

  1. Den har jeg købt i Paris, da jeg var der i april, men har hørt at de skulle have nogle lignende i Torvehallerne :) Kram