Weekend-tid

Selvom jeg også skal arbejde en del her i weekenden, så er der altså noget ganske fortryllende over de mange, lange helligdagsweekender, der er spredt ud over foråret. Og dem nyder jeg til at komme lidt ekstra ned i gear.

Disse dage står både på bogskrivning og lidt blogging, men jeg holder fri på instagram, eller tager en lille insta-detox, om man vil. Det gør jeg både for lige at minde mig selv om, at jeg altså ikke behøver, at dokumentere og dele alt jeg laver (det gør jeg nu bestemt heller ikke i forvejen, men I forstår sikkert, hvad jeg mener), men også for lige at give hovedet en pause fra at følge med i andres liv. Lige så skægt og inspirerende det er, lige så dejligt er det også med et par dage, hvor jeg kun skal fokusere på dem, jeg rent faktisk kender og ses med ;)

Jeg gør det som regel over en weekend og det foregår sådan, at jeg sletter app’en fredag aften eller lørdag morgen og så downloader jeg den først igen søndag aften eller mandag morgen. Den første dag klør det lidt i scrolle-fingeren (FOMO), men dagen efter føles det SÅ rart. Lidt som en lettelse, hvor skørt det end lyder (JOMO).

Er det Facebook eller noget andet, der er ens akilleshæl, er fremgangsmåden selvfølgelig den samme, hvis I også har lyst til en lille pause. Man kan selvfølgelig også nøjes med en enkelt dag, men min erfaring er, at effekten er allerbedst, hvis man napper to eller flere.

Og i stedet for at scrolle skal jeg på museum og ud at spise frokost med veninder, plante jordbær og krydderurter ud i potter på altanen, have ordnet negle, nyde en hjemmeaften i mit eget selskab ovenpå en uge med tryk på (nå ja og med Drømmemanden i mit tv, der er X-Games på DR3 i dag!), til yoga, spise morgenmad med Soffen, sætte vores telt op ved sommerhuset, skrive bog og lave venindebogen med Leonora Christina Skov færdig her til bloggen. Foruden at se pinsesolen danske selvfølgelig.

Rigtig god weekend til jer ♥

Her er lidt herligheder, mærkværdigheder og finurligheder at slappe af med i weekenden og pinsen:

En helt normal dag i et liv – fortalt gennem de data du ‘giver’.

Det er iskaffe-tid og her er min bedste opskrift.

Moderne forhold og sociale medier.

Solcreme 101.

Det gode insta-billede. Hvor mange forsøg tænker du det tager?

Bliv klogere på (de nogle gange noget irriterende) overspringshandlinger.

3 budgetvenlige bud på en af sæsonens mest hypede tasker.

Var det noget med en tur på denne (oppustelige) ø?

Bruger du mascara? Her er måske en del af grunden.

Og hvis du gør, husker du så at fjerne det igen?

Denne overlevelsesguide til grønne planter kan måske være dig behjælpelig, hvis du vil sikre dine planter i fremtiden.

En lille is-test til de snacksultne.

Og en croissant-test, hvis du er mere til bagværk.

Har du overvejet at multitaske i biografen?

Tre tips hvis du vil spare penge på din rosé.

En lille ordbog, der kan hjælpe dig hvis du vil have styr på alle dine denim-styles.

 

(Visited 3.297 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Vupti – så er Instagram også slettet på min telefon, det er klart min største akilleshæl, og i slutspurten af specialeskrivningen er det bare en alt for oplagt overspringshandling. ? Så nu håber jeg at scrolle-fingeren vil være ekstra effektiv på tastaturet i stedet. Og så vil jeg nyde mine små pauser med gåture i det flotte vejr sammen med mennesker jeg holder af.

  Rigtig god weekend til dig Emily, det lyder til du har en skøn en af slagsen i vente ❤️

  1. Håber det var godt for både dig og specialet <3 Pøj pøj med slutspurten og mange klem E

 2. Vil du sælge den blomstrede Ganni-kjole på det første billede? Eller den bog, du anmeldte for nyligt: Små påsatte brande? :)

  1. Hej Anne, jeg sælger kun ud af mine ting, når jeg holder loppemarked, men tak for interessen. Jeg har en stand på Gentofte Loppemarked d. 10 juni :) Klem Emily

 3. Det samme gør jeg en gang imellem – altså sletter mine sociale medier-apps. Og det er så skønt. Jeg synes, at det letter mit hoved en del, om end jeg tydeligt kan mærke, at jeg har lysten til bare lige at scrolle, når jeg skal slappe af. Men hovedet slapper jo ikke af, når man skal forholde sig til alle de inputs.
  “At se pinsesolen danse” var et udtryk, jeg først stødte på i dag. Men jeg formåede faktisk at gøre det ubevidst, da vi festede indtil den lyse morgen i nat. Jeg håber, at din pinse også bliver skøn <3

  1. Men også vildt at det er det der skal til ikke? Men ja, det føles nemlig så dejligt.
   Det er sådan et herligt udtryk og hvor dejligt at du gjorde det helt automatisk ;) Kram E

 4. Uh hvis I skal til Esbjerg, så ville jeg virkeligt råde jeg til at tage et smut forbi Ribe (min hjemby). Det ligger kun 25 min. væk fra Esbjerg, og er det fineste sted på en solrig dag. Gå en tur igennem den gamle bydel, ned forbi Domkirken og igennem gågaden. SÅ pænt altså!