At jeg er lidt af en kaffesøster ved I vist efterhånden. I sommerhalvåret står ud over de sædvanlige kopper med sort, sort kaffe, på iskaffe, i særdeleshed efter at jeg endelig fandt ud af hvordan man laver perfekt iskaffe sidste år. Indtil da havde jeg blot nedkølet espresso eller almindelig kaffe, men resultatet af denne opskrift er ca. 8 milliarder gange bedre, så det er så afgjort den lidt mere omstændige bryggeprocess værd.
Sammenlagt tager det mig nok max. 10 minutter alt i alt, men så har jeg også iskaffe-‘ekstrakt’ til en uge, så hvis man ser sådan på det, er der nærmest tid at spare ;)
I disse dage har jeg blot brugt 1 del kaffeekstrakt, 1 del sojamælk med vanille og så en masse isterninger, men hvis det skal være lidt festligere kan man søde med agavesirup eller gå all in og bruge vanilleis eller endnu bedre kondenseret mælk, som Maria netop har vist det. Mmmmm…..
The weather is gorgeous in Copenhagen these days and I’m celebrating the summer with my favorite iced coffee after this recipe :)