little things

Morgenmad gør mig glad. Hver dag. Også selvom det ‘bare’ er yoghurt og rundstykker. Jeg er så vild med morgenmad at jeg også ofte spise morgenmadsagtige ting til frokost eller aftensmad. Hvis I mangler morgenmadsinspiration, så kig evt. opskriftsiden igennem for inspiration. Der er bl.a. morgengrød, granola, nemme lækre boller, masser af smoothies og shakes og pandekager :)

Breakfast makes me happy each and every day. Actually I enjoy breakfast so much I often eat breakfast-like stuff for lunch or dinner :)

(Visited 232 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Wuhu, det er rart, at man ikke er den eneste ! :D
  Det er vildt så meget, man kan se frem til noget så enkelt som havregrød eller a38 om morgenen ;-)

 2. Jeg elsker virkelig også bare
  morgenmad! Hver morgen ser jeg frem til at spise min potion havregryn med mandler og aldrig bliver jeg træt af det, hæhæ.

 3. Er glad for, at jeg ikke er den eneste, der spiser brinner (= breakfast + dinner). Bliver aldrig træt af morgenmad, selvom jeg mest spiser det til frokost, fordi jeg er forfærdeligt dårlig til at spise, når jeg lige er stået op..

 4. Tilslutter mig morgenmads-juhu-koret! :) Og hvor er jeg vild med billederne – de er så fint sat op! Må man spørge, hvor træbrættet, som ægget står på, er fra? :)

 5. Hvor er det bare skønt at høre, at jeg ikke er den eneste. Jeg ser også altid frem til morgenmaden. Andre synes nogle gange at det er lidt mærkeligt – så det er rart at hører, at der findes andre morgensmadselskere :)! Måske lidt mere inspiration til dagens første måltid kunne være et hit :)?

 6. Gid det var mig. Jeg hader morgenmad – mest fordi jeg ikke har tid til at lave det der er spændende, appetit og så er bløde cornflakes bare ikke specielt lækre.

 7. Uha ja, morgenmad kan man spise til alle måltider. Kunne snildt undvære de andre, hvis jeg bare får morgenmaden! :D Fedt at du kan få “bare yoghurt og rundstykker” til at se så indbydende og flot ud med fine farver og tilbehør. :)

  Kh L fra http://littleshyloulou.tumblr.com/

 8. Det er også vigtigt at gøre noget ud af sin morgenmad (hvis man ellers har tiden til det!), for man bliver så glad af at starte dagen godt og med et smil på læben.
  Morgenmadsbilleder gør mig altid så glad. Tak fordi du tog et til os (:

 9. Hvor ser det bare altså super hyggeligt ud.
  Gad godt hvis jeg var så god til at gøre små hverdags ting så hyggelige :)

 10. Jeg har dem på præcis samme måde! De fleste siger at de hader morgenmad, og ikke kan klemme noget ned – men jeg synes det er en skøn start på dagen med god morgenmad. Så sidder man og glæder sig til at dagen går i gang :)

 11. Morgenmad er mit yndlingsmåltid – jeg kan også godt finde på at snacke morgenmads produkter i løbet af dagen, da jeg synes det er så dejligt frisk og let. Spiser dog aldrig lyst brød, da jeg synes det giver mig så kvalmende en følelse om morgenen – lidt ærgerligt nogle gange, men sådan er vi jo så forskellige :-)

 12. really scandinavian with the poppy seeds bread and the Moomin mug :)
  i’m dringking tea in my Moomin mug right now !