Weekend-tid

Sådan må min søndag morgen meget gerne se ud. Fra denne instagram-profil, som jeg er helt besat af ♥

Selvom jeg drømmer om en langsom søndag morgen à la billedet ovenfor, så må jeg nok indstille mig på, at den bliver noget anderledes. I morgen (meget) tidlig pakker vi nemlig bilen med tøj, sko, bøger, gear, neglelak og diverse dims og triller mod Gentofte Loppemarked, hvor Nikolaj og jeg har en stand. Det er fra 8-14 og I er mere end velkomne :)

Glæder mig nu altså også mægtigt til en god loppesøndag, det er altid så hyggeligt. Og så kan det jo være at mine drømme om morgenmad på sengen, går i opfyldelse næste weekend, når vi har bryllupdag. Hint hint mandetype ;)

Jeg håber, I får en mageløs weekend ♥

Her er lidt herligheder, mærkværdigheder og finurligheder at slappe af med i weekenden:

Hvordan vasker du dit ansigt?

Chunky DIY-tæppe for en slik.

Her er en god forklaring hvis du også er vild med (eller måske endda besat af) planter.

Til din gin-glade ven.

Har du set de fine royale bryllupsbilleder?

Disse personer har tydeligvist ikke deltaget i læseklubben, haha.

Et sødt mirakel.

Nu er der snart ikke længe til alles Insta-feeds bliver fyldt med billeder fra Selinevej. I år er området gjort tre gange så stort som sidste år. Wuhu!!!

Hvad der er tilbage af mindfulness, når det reduceres til en app. Den gav mig lidt at tænke over ;) Men er altså stadig fan af Calm.

Undgå at snacke når du arbejder hjemmefra.

Men i weekenden må man godt (ikke?), og måske det var noget med de her (mums!)

Hvordan er det nu man møder folk ude i den virkelige verden. Altså offline?

Hylden blomstrer (og dufter mmmmm!) og hvis du har tid i weekenden, kan du passende kaste dig ud i en af disse opskrifter.

(Visited 3.896 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. EJ jeg elsker altså virkelig bare disse indlæg. De emmer på en eller anden måde af et en langsom, blid og rolig atmosfære. Og så er det virkelig et fint og spændende miks at links, du finder til os!
  God weekend :)

  1. Tusind, tusind tak Mette, sikke en flot ros at få <3 Håber du havde en fortrinlig weekend. Kram E

 2. Åh, jeg elsker også Mosebackes instagram. Har virkelig lyst til at flytte ind i hans billeder og lejlighed. Så fint jo!

 3. Hej Emily. Vi skal til Paris i ferien og har været der de sidste år i sommeren og vi elsker det. Vi bor i Disneyland med vores 2 børn og plejer at tage til Paris et par gange. Men vi har primært shoppet på Champs-Elysées . Jeg vil også ind og se de fine små gader med de hyggelige og mere usædvanlige små butikker. Har lige kikket på dine Paris tips fra din tur i foråret. Fra Champs-Elysées hvordan kommer jeg så til alle de små gader og butikker som du anbefaler? Er det til at finde :) ? knus fra Tanja

  1. Åh hvor hyggeligt med både Disneyland og Paris :) Du kan godt gå fra Champs-Elysées, men det bliver nok en liiidt lang tur, så jeg vil foreslå at I tager metroen til Marais og så går ‘opad’ mod nogle af de steder jeg nævner. Plot evt adresserne ind i Google Maps inden I tager hjemmefra, så er det nemt at finde rundt og man kan altid se om man er i nærheden af noget, man gerne vil se :) God tur. Kram E

 4. Forøvrigt skal jeg lige høre dig om Jeanne Damas Paris bog. Har du købt den i Dk eller mon jeg skal satse på at få den med hjem fra Paris ? ?

  1. Jeg bestilte den på Amazon, men er sikker på at du kan få den i Paris. Vær dog opmærksom på, at den er ved at blive oversat til engelsk, så hvis du hellere vil have den på engelsk end fransk er det måske værd at vente :)

 5. Gad vide om man ikke kunne lave et chunky tæppe af genbrugstæpper eller sengetøj? I bæredygtighedens tegn, så man slipper for at købe et billigt tæppe i Ikea ;)

 6. Åh, dens er med at få nye venner som voksen. Det er så skide svært. Kan mærke jeg slutter mig om nogle ganske få selvom jeg engang jeg en stor omgangskreds. Det virker på en eller anden måde uoverskueligt at vedligeholde alle de relationer? Hvis al den tid, jeg bruger på min telefon (som jeg lige nu skriver fra) blev brugt på rigtige mennesker, hvad kunne det så ikke ende med?! Giga omgangskreds retur lige med det samme. Måske det skal være et mål?

  1. Mega svært og kender godt til det med at man ikke altid helt kan overskue (eller overkomme) det. Synes det er et godt mål. Eller måske halvt om halvt. Altså bruge mindre tid på telefonen (du skal jo stadig læse blog ;)) og mere tid på rigtige mennesker. Kram E