Læseklub i juli: Kvinden mellem os

Er I lige så ferielæselystne, som jeg? Jeg holder gevaldigt af sommeren af mange årsager, men en af de væsentligste er at jeg skal læse til den store guldmedalje. Det er den ultimative ferieforkælelse for mig, at kunne sætte mig på altanen, i en solstol, på stranden eller slet og ret i sofaen derhjemme eller i sommerhus og tygge mig igennem siderne. Gerne akkompagneret af kaffe og lidt knas.

Iskaffe, kirsebær og vandmelon, hvis det er varmt og en flat white og et gåsebryst (og/eller en mocca eclair, ja, jeg er lidt af en mormor) til en gråvejrsdag. Selvfølgelig praktiserer jeg ikke den forplejning hver eneste gang jeg læser (selvom det kunne være lækkert), men til sådan en rigtig selvforkælelseslæsestund, hvor jeg ved at jeg kan sidde og fordybe mig i en times tid eller to. Ikke at læsning i timevis sker særligt ofte, men når det gør, er det noget af det allerbedste, jeg ved. Den ultimative eftermiddagshygge.

På sommerlæselisten har jeg altid en krimi eller noget mindst lige så spændende og derfor tænkte jeg, at det også var på sin plads med noget i den genre her i bloggens læseklub.

Valget er derfor faldet på den farligt populære Kvinden mellem os, en psykologisk thriller fra forfattermakkerparret Sarah Pekkanen og Greer Hendricks. Først og fremmest er jeg selv helt hooked efter bare 50 sider (og har lyst til at kaste alt hvad jeg har i hænderne, for at læse i den) og dernæst synes jeg der er noget svært fascinerende over bøger med mere end én forfatter. Den konstellation glæder jeg mig allerede til at diskutere med jer.

Bogen har fået blændende anmeldelser, er allerede udkommet i mere end 30 lande og skal filmatiseres af Steven Spielberg, så den er noget af et must read.

Vi læser Kvinden mellem os i bloggens læseklub i løbet af juli (så der er god tid til at anskaffe den – eller vinde den, se nedenfor) og så diskuterer vi den sammen i starten af august. Jeg er så spændt på, hvad I synes.

Rigtig god læselyst!

Pssst… du kan vinde bogen eller købe den med en god rabat. Se hvordan længere nede i indlægget :)

Fra bogens bagside:

Tro ikke på alt, hvad du læser

Når du læser denne bog:

… vil du tro, at den handler om en jaloux ekskone

… vil du tro, at hun er besat af sin afløser – en smuk, yngre kvinde, der snart skal giftes med den mand, de begge elsker

… vil du tro, at du har gennemskuet, hvordan hele trekantsdramaet hænger sammen.

Du tager fejl.

Kvinden mellem os er en psykologisk thriller, der overrasker til det sidste. Den udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og de farlige sandheder, vi ignorerer i kærlighedens navn. Pakket ind i gys og chokerende drejninger.

Kvinden mellem os strøg direkte ind på New York Times’ bestsellerliste og er blevet en kæmpe international succes.

Penny er også fan af læsetid. Eller af flødeskumskager hmm…

Vind bogen 

Konkurrencen er slut og vinderne har fået direkte besked.

Sammen med Gyldendal udlodder jeg 5 eksemplarer af Kvinden mellem os. For at deltage skal I blot lægge en kommentar til indlægget her. Konkurrencen slutter allerede på fredag d. 22. juni og vinderne får besked på mail umiddelbart efter.

Køb bogen med rabat

Gyldendal har været så gode at fikse en rabat til mine læsere, sådan at I kan få fingrene i bogen til en fordelagtig pris. Den gælder fra nu af og hele juli med. Køb bogen her hos Saxo og brug rabatkoden emily30

Se mere her, om hvordan du indløser rabatkoden, hvis det driller.

(Visited 13.421 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

199 Kommentarer

 1. Jeg elsker krimier og når du har dem med i læseklubben – selvom jeg før er blevet lokket med af andre genrer (var vild med Sissel-Jo Gazans Blækhat ?). Jeg ville mega gerne vinde denne og glæder mig allerede til diskussionen!

 2. Den er allerede på min, for nyligt, opdaterede bogliste.
  Glæder mig til at få fingrene i den.

 3. Jeg kunne godt bruge noget nyt, spændende læsestof, så den ville være dejlig at vinde :-)

 4. Ih, den ville jeg gerne vinde til sommerlæsning! Denne sommer bliver lang og god og perfekt til læsning i solen (eller skyggen, hvis det er for varmt!), krydser jeg i hvert fald fingre for! :-)

 5. Ih den lyder spændende, den vil jeg rigtig gerne vinde, og hvis det extravagante kagebord følger med er det såmænd i orden?? god læsesommer allesammen !

 6. Nu har jeg trevlet flere biblioteksdatabaser, men de udlåner den tilsyneladende kun som Ebog, og det synes jeg altså bare ikke er det samme! Så jeg ville blive meget glad for at vinde et eksemplar :D

 7. Den vile jeg elske, at vide og kunne læse på vores sommerferie.. Den lyder SÅ spændende :-)

 8. Glæder mig sådan til at læse med – Er vild med bogklubben, der får mig til at læse skønne og spændende bøger, som jeg ikke nødvendigvis selv havde valgt ?✨☺️

 9. Jeg læser altid bøgerne på engelsk hvis de er skrevet på andre sprog end dansk – den sidste danske bog jeg læste var faktisk Dinosaurens Fjer som jeg var meget late to the game med at læse ;) Til gengæld synes jeg at Kvinden mellem os, eller “The Wife Between Us” lyder ret spændende, så jeg tror jeg vil læse med på engelsk denne gang, og skulle jeg være den heldige vinder af bogen på dansk så vil min mor være den heldige modtager – hun elsker gode krimier og “The Affair” :D

 10. Emily! Du er årsagen til at jeg det seneste år har genfundet min store kærlighed til at læse bøger. Den inspiration vil jeg gerne sige dig tak for – og selvfølgelig håbe på at jeg vinder ‘Kvinden mellem os’ ?

 11. Vil elske at vinde den til min veninde, der er en læsehest ? Og måske kan jeg så låne den, når hun er færdig ?

 12. FEDT, at det er næste læseklub-bog – har læst så meget om den! Den vil jeg rigtig gerne vinde et eksemplar af :)

 13. Uh vil gerne vinde – kunne være så rart efter lang eksamensperiode, som slutter på lørdag!

 14. Den lyder helt vildt spændende – håber jeg bliver den heldige der kan tage den med i feriekufferten :)

 15. Hvor lyder det spændende! Jeg mangler netop en god bog, som jeg kan læse i sommerhus i Ebeltoft og på stranden et sted på Sri Lanka til sommer :-) <3

 16. Åh, den gad jeg virkelig godt vinde! Jeg er en sucker for krimier som jeg sluger på rekordtid, og er altid på jagt efter mit næste krimi-fix! :)

 17. Lige til at nuppe i tasken – jeg vil nyde at smække benene op i sommerhuset og dufte til en ny bog og komme i gang med et nyt bogeventyr.
  ?☀️ Charlotte

 18. Kunne være dejligt med lidt nyt læsestof! De bliver i øjeblikket læst når min datter sover lur #barselslife

 19. Uh, kunne være nice at vinde!
  Jeg har snart læst alle de bøger, du har haft med i læseklubben, men er altid forsinket, da jeg låner dem på biblo/af bekendte. Men det kunne jo være mægtigt at være med til tiden denne gang!

 20. Jeg har under hele min barsel benyttet mig af lydbøger og er nu klar til en rigtig bog og plejer også at tillade mig selv at fylde somrene op med krimier.

 21. Åårh den vil jeg SÅ gerne læse ? Elsker den slags krimier og er faktisk også ret begejstret for forfatter duoer ?

 22. Uh! Den vil jeg gerne vinde. Jeg mangler en god og spændende bog til at få opvågnet min læselyst igen. Den har stået lidt på standby det sidste års tid :)

 23. Krimier er noget mærkeligt noget for mig. Jeg læser virkelig mange forskellige bøger, men med krimier er det kun Sidsel Jo Gazan’s første to og så Gone Girl der har holdt mig interesseret til slutningen.
  Men jeg tror på denne her … også fordi du anbefaler :) Så jeg krydser alt hvad jeg har og håber på at vinde
  Mange hilsner
  Sara

 24. Elsker krimier og thrillere. Og vil rigtig gerne læse kvinden mellem os. Er for tiden i gang m krimier af Lars Keppler, der også er 2 forfattere der skriver under et navn. Synes det fungerer fint og har på intet tidspunkt tænkt over at den er skrevet af 2 personer og ikke en.Det

 25. Perfekt til min sommerferie – første gang på camping med min kæreste. Tænker der bliver gooood tid til at få læst nogle bøger ?

 26. Jeg må indrømme at jeg knapt nok husker sidste gang jeg læste skønlitteratur; i hverdagen bruger jeg al min læseenergi på at læse til studiet, men jeg synes det lyder til, at denne bog er præcist den rette til at få mig tilbage på hyggelæsningssporet! Krydser alt hvad jeg har ??????

 27. Den lyder dælme spændende! Min yngling genre er psykologi thriller ! – så lige en bog for mig ???
  Jeg elsker også sommer perioden, der får jeg også læst en hel del! ?☀️

 28. Langt de fleste af de bøger, jeg har læst i løbet af det sidste år, har været nogen, som du har haft med i din læseklub. Og det er jeg simpelthen så glad for! Derfor vil jeg også virkelig gerne have den her bog stående derhjemme :-)

 29. Jeg mangler netop en bog til en 3 ugers rejse, og efter at have læst dit indlæg får jeg virkelig lyst til at læse denne bog :)

 30. Jeg tror ikke jeg har læst en krimi siden jeg læste Luftkastellet der sprængte, så det må da være på tide at prøve igen :)
  Jeg har det med at give mig i kast med nogle lidt for langhårede bøger, og så køre død i dem under vejs, så det ville være perfekt at starte sommerlæsningen ud med sådan en page turner!

 31. Den bog ser rigtig spændende ud :-)
  Jeg har fået kværnet en del flere bøger, efter at jeg på bl.a. din opfordring fik gang i lydbøgerne. Den seneste måned er det blevet til hele 4 bøger! Jeg kan dog stadig bedst lige at læse i en fysisk bog, tror jeg, så “Kvinden mellem os” kunne være dejlig sommer-læsning. Jeg kan slet ikke have samme arrangement med kaffe og snacks kørende – bliver for opslugt af at læse, så min kaffe bliver kold og min is-kaffe lunken, før jeg får løsrevet mig.

 32. Jeg går på sommerferie fra på fredag af, og jeg har allerede læst mine 2 nye bøger, som skulle have været årets sommerlæsning. Den her bog lyder ret interessant. Har aldrig læst en thriller før! :D

 33. Om jeg vinder eller ikke, må du altså vide, at dine boganmeldelser er så intriguing. Jeg får sommetider lyst til at læse bøger indenfor genre, som jeg normalt ikke bevæger mig i. Så High five for det søde Emily! ????

 34. Jeg skal ud og rejse i mellemamerika, og mangler bøger til formålet. Denne lyder helt perfekt!

 35. Den må jeg læse! I mit tilfælde foregår læsning denne sommer på langs et skyggefuldt sted i kolonihaven med masser af kolde drikke og frugt inden for rækkevidde. Er i slutspurten af ruge fasen – den lille nye kommer slut juli, så jeg er ved at samle en god stak bøger sammen til at forsøde ventetiden lidt med. Det er dejligt at kunne leve sig ind i en god fortælling med masser af spænding, når man ikke selv er så mobil x)

 36. Ej den lyder spændende! Den må med til Mexico. Der er ikke noget skønnere end en god bog på en hvid sandstrand og en kold corona on the side?

 37. Uuh, den lyder spændende – og som én, jeg vil elske at læse! Jeg krydser fingre og håber på at den kunne lande i min sommerbogstak :-)

 38. Okay, jeg er overbevist. Det bliver vist også min ferielæsning. Så snart jeg er færdig med den evige klassiker, Stolthed og Fordom <3

 39. Den vil jeg læse!!!
  Jeg elsker også, at læse en masse bøger i ferien (og i weekender, og hverdage også?). Jeg går og samler sammen, så jeg var rigeligt med bøger. Tanken om ikke at have noget at læse kan virkelig sætte en dæmper på mit humør?

 40. Ej den gad jeg godt vinde! Og med planlagt sommerhustur med bedsteforældre til at passe den lille er der faktisk en chance for at få læst lidt :)

 41. Jeg vil mægtig gerne være ved med i læseklubben, så jeg krydser fingre for at jeg vinder den ?

 42. Læsning er også min yndlingsferiebeskæftigelse! Jeg har sat mig et mål med at læse mindst én bog om måneden og det er jeg rigtig godt i gang med. Denne her skal helt klart være bogen i juli :)

 43. Jeg har købt mine 2 første bøger til min ferie, og det er ud fra dine anbefalinger; ‘Blækhat’ og ‘Stolthed og Fordom’! Jeg GLÆDER mig til at læse andet end mine studiebøger ?
  Det ville være ekstra lækkert at vinde denne sag med??

 44. Wauw, den lyder virkelig spændende. Også det med at den netop har to forfattere. Fingrene er krydsede her! :-D

 45. Kære Emily.

  Jeg elsker din læseklub og har læst flere af bøgerne retrospekt. Fx “Det store i det små” – som jeg SLUGTE. Jeg har også læst litteraturvidenskab og elsker (!) bøger – som dig. Denne her vil jeg rigtig gerne vinde.

 46. Åh den har jeg luret på et par gange og med din anbefaling efter 50 sider, må den hellere på min sommerlæseliste. Så smider et lod i konkurrencen og krydser fingrene.

 47. Jeg er netop blevet færdig med min seneste bog, så denne kunne være et godt bud på den næste, jeg skal kaste mig over?

 48. Den vil jeg virkelig gerne vinde! Holder nemlig sommerferie uden min mand – så hvad bedre end at læse en masse i sin ferie når den ikke kan stå på rejse :)

 49. Efter at have læst bogens bagside, så har jeg vildt meget lyst til, at få læst den bog! Normalt læser jeg ikke så meget i den genre, men denne giver mig bestemt lyst til, at give mig i kast med det :-)

 50. Det lyder SÅ spændende! Den skal jeg da have fingrene i, nu hvor jeg endelig har tid til at læse skønlitteratur efter en presset eksamensperiode!

 51. Den lyder mega spændende. Kan ellers godt blive lidt træt af krimifacinationen, men denne lyder både spændende og anderledes ift den typiske krimiopskrift ?. Og tak for anbefalingen af “den der lever stille”, så god og bevægende.

 52. Krydser fingre for at være den heldige! Den lyder perfekt til den lille sommerferie, jeg har tænkt mig at holde i år :-)

 53. Ja tak. Gode sommer krimier er det BEDSTE. Jeg trænger til at læse en god skønlitterær bog efter at have været begravet i faglitteratur i meget lang tid.
  God sommer☀️

 54. Den sidste skønlitterære bog jeg læste var Sødbitter,. Jeg havde et lidt strengt forhold til den, så kunne være dejligt med en spændende og overraskende bog til ferien, krydser fingre! :)

 55. Det lyder som en virkelig spændende bog! Den må meget gerne komme i min stak til sommerferielæsning :)

 56. Uhhh den gad jeg godt læse… Er pt. på barsel, så forsøger at nå at læse så mange bøger som muligt, inden jeg om 4 uger +/- bliver mor til to ?
  Så jeg krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder?

 57. Hvor lyder den skøn. Perfekt til mit snart begyndende ægteskab, måske læsestof til honeymoon ;)

 58. Ej jeg var så sent som i går inde for Saxo for at købe den – men jeg blev distraheret og fik aldrig færdiggjort købet, så det her er jo et fantastisk sammentræf. Krydser fingre for, jeg er én af de 5 heldige :)

 59. Jeg elsker at læse med, også selvom jeg er dårlig til at deltage i snakken om bogen bagefter. Det vil være perfekt sommerhuslæsning.

 60. den vil jeg vildt gerne vinde!! Er så glad for dine bog-anbefalinger – en kæmpe inspiration, og de rammer plet hver gang! tusind tak!!

 61. den vil jeg vildt gerne vinde!! Tak for dine bog-anbefalinger – en kæmpe inspiration, og de rammer plet hver gang! tusind tak!!

 62. Læser normalt ikke krimier, men denne lyder nu alligevel som en, der kunne være oplagt som ferielæsning. Jeg krydser fingre :-)

 63. Har lige afsluttet «Skildpadder hele vejen ned» af John Green. En anbefaling værd! Så, nu er det oplagt at gå i gang med en ny bog til sommerferien i Italien ????.

 64. Krydser fingre! Jeg tænker, at den skal på sommerferie hos mig, min mor, moster og mormor :)

 65. Ihh hvor lyder den spændende. Krydser fingre for en god sommerstund med den i læsestakken ❤️

 66. Jeg er begyndt at læse igen. Ikke blot bagsiden af en bog, et uddrag eller et magasin, men sådan rigtigt. Skønlitteratur. Den skønne af slagsen. Jeg ser det som et tegn på, at jeg har det godt. Det er to år siden jeg sidst læste.

 67. Den lyder utrolig spændende, og helt sikkert en bog der skal på læselisten, så vil krydse fingre for at være den heldige vinder. God læselyst derude :-)

 68. Det lyder som den perfekte sommerferie-bog! Elsker at “slippe” for faglitteraturen et par uger og bare kunne læse et kapitel af en god og spændende bog, når man rent faktisk har LYST i ferien :)

 69. Jeg håber sådan at der kan komme et eksemplar med mig på sommerferie, jeg er sikker på at den også kan gå på runde i familien :D

 70. Jeg kunne virkelig godt tænke mig, st læse bogen Kvinden mellem os, jeg synes den lyder rigtig spændende ?

 71. ååh gad jeg godt vinde.
  Ligger pt. sygemeldt på 2. måned, så mangler noget at fylde dagen med.
  Krydser fingre :)

 72. Den lyder så spændende. ?Lige den slags underholdning og fordybelse man har brug for hen over sommeren! ☀️

 73. Den vil jeg mægtig gerne pakke med ned i feriekufferten – Lyder som en rigtig spændende krimi ?

 74. Kære Emily

  Har den allerede på min ferielæse og indkøbsliste :) plejer at købe to bøger til mig selv til hver sommerferie og i år er valget faldet på “Et lille liv” og “kvinden imellem os” – krydser fingre for at vinde den istedet. Kh Tina

 75. Den lyder vildt spændende – jeg ville elske at nyde den i ferien! Så jeg krydser fingre for, at jeg bliver en af de heldige vindere :)

 76. Sommerferie og læsning hører bare sammen og skal da love for du lige gjorde mig nysgerrig på denne bog ?

 77. Har netop læst den fine “Små påsatte brande” færdig – og er bestemt nysgerrig på endnu en bestseller fra USA! ????

 78. Spændende fortælling. Det tog mig ikke længe at komme igennem den og jeg er derfor også meget spændt på at høre, hvad andre har at sige om den.
  Jeg er ikke fast medlem af din bogklub, meeen vender altid tilbage til din blog, når jeg skal finde noget nyt at læse.
  Du har givet mig inspiration til at læse følgende:

  “Mig før dig”
  “Der bor hollywoodstjerner på vejen”
  “Hvor blev du af Bernadette”
  “Stolthed og fordom” (den har nu altid været en af mine favoritter. Jeg ser miniserien mindst et par gange om året.
  Og nu også
  “Kvinden imellem os”
  Jeg har virkelig nydt alle sammen lige på nær “Der bor hollywoodstjerner på vejen”. Måske jeg bare er bedst til fiktion!? :)